- 9 Mayıs 2008
- 3.268
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Walla ben de sünnet zedelerden olarak fikrimi söylüyorum ve bebeğiniz çocuk olana kadar bekleyin diyorum. Oğlumu mecburiyetten sünnet ettirdik ve hala keşke başka bir yolu olsaydı diyorum. Uzmanların erken yaptırmanızı istemelerinin sebebi çocuğu ikna etme sorunu olmuyor bebekken. psikolojik hazırlığa gerek kalmıyor. Ama büyükken en azından işin keyfini de çıkarır. İstediklerini alırsınız. Gezdirir şımartırsınız. Minicik bir bebek acıdan kıvranıyor ve teselli bile edemiyorsunuz. 5 saat susmadan ağladı. O kadar acı çektiki hala aklıma geldikçe kötü oluyorum. Özellikle Erdem hastanesini hiç tavsiye etmem. Çok rezil bir yerdi. Doktor kaç aylık olduğunu bile sormadan elinde iğne lokal anestezi yapıyor. Operasyonda fazla kanama oldu o zaman akıl edip sordu bi alerjisi bir durumu var mı kaç kilo vs. KAdını dövmek istedim o an. Ayrıca operasyon acil serviste hiç de steril olmayan bir sedyede (daha önce hasta bakılmış çarşaf üstünde) yapılıyor. hele beni en çok sinir eden şeyse. Operasyon bitti biz çocuğu giydiriyoruz (hatırladıkça küfredesim geliyor) hemşire kılıklı bir kadın gelip bize " Biraz çabuk olur musunuz? HAsta gelecek" demez mi inanın çocuk kötü durumda olmasa boğazını sıkardım. Lütfen çocuklarınızı ucuz diye cellatlara , para avcılarına emanet etmeyin.
evettttt sünnet tarihini aldık , 12 haziranda yaptırıyoruz inşallah alkisalkisalkis
ççoook heyecanlıyım kızlar şimdiden düşünmeye başladım , ooff offf ne zormuş yav :1no2:
inşallah kazasız belasız atlatırız , ağrısı sızısı olmaz bebişimin :Saruboceq:
evettttt sünnet tarihini aldık , 12 haziranda yaptırıyoruz inşallah alkisalkisalkis
ççoook heyecanlıyım kızlar şimdiden düşünmeye başladım , ooff offf ne zormuş yav :1no2:
inşallah kazasız belasız atlatırız , ağrısı sızısı olmaz bebişimin :Saruboceq: