Sünnet

Cherry92

Aktif Üye
Pro Üye
18 Aralık 2023
4.299
9.320
78
Merhaba kızlar,

Oğlunuzu kaç haftalıkken veya aylıkken sünnet ettirdiniz?

Oğlum yarın 6 haftalık oluyo, cumartesi sünnet ettirmek için randevu aldım.

Ama içiç içimi yiyor. Bi taraftan olsun bitsin küçükken diyorum bi taraftan kıyamıyorum.

insallah oglum olmaz da sünnet konusunu düşünmek zorunda kalmam.
cocugun beden bütünlüğünü ihlal etmek gibi geliyor. sünnetin penis basinin duyarliligini ve haliyle cinsel iliskiden alinan zevki azalttigini söyleyen kaynaklar çok.

Bende küçükken yaptırdım en iyi bir gün bile sürmüyor.agrisi acısı normal rutine dönüyorsun iki saat sonra korkulacak bı durum yok hemen toparlanıyor

4 aylık yaptırdım .lokal ile oldu özel hastanede fakat ameliyat ortamında oldu bu yüzden ben giremedim . Uyutmaya çalışmış doktorlar doğal uykusunda bu yüzden biraz uzun sürmüş. Ben tabi bekle bekle ağla ağla. Neyse Kolay iyileşti ilk cişden sonra normaldi uykusu vs.

Bende hiç kıyamıyorum ama işte

Türkiyede o şans var. Ben Hollandada yaşıyorum burda sadece lokal anestezi veriyorlar. Onun dışında fitil paracetemol.

İnşallah çok hissetmez ve hızlı iyleşir. Şimdiden içim gidiyor.

Offff linç yemek istemem ama oğlum olursa sünnet ettirmek hiç istemiyorum nasıl kıyarım ona

Offf işte bu ben

Oğlum 4.5 aylık ben de hiç yaptırmak istemiyorum ama malum ülkemizde bu hiç hoş karşılanacak bir durum değil. Arkadaşları zorbalık yapar dalga geçerler ilerde evlenirken problem çıkar vs mecburen yaptırcaz sanırım.

Ben de yaptırmak istemiyorum ama yaptıracağız mecbur ülke şartlarından dolayı, korkmuyor da değilim valla

Siz bakmaya ne zaman hazır hissederseniz o zaman yaptırın. Aşı da bile 2 gün nazlı oluyorlar. 3-6 yaş arası önerilmiyor pek. Yenidoğan sünneti yaptırıp ısrarla tavsiye edenleri de anlamıyorum. Sarılıkla, emme problemleriyle, lohusalıkla, uykusuzlukla baş etmeye çalışıp bir de sünneti ekleyemezdim şahsen.

Ne zaman doğdu da 6 haftalık oldu ya

8 aylıkken yaptırmıştık sünneti.

Bi oğlum 2 buçuk yaşındaydı Bi oğlum 2 aylıktı. Küçük olan hemen iyileşti hiç Bi sıkıntı yaşamadık çok şükür. Büyük bizi baya yordu. Küçükken yaptırın gitsin ne olduğunu anlamıyor bile. Ben baya ağladım ikisi birden öyle olunca ama iyiki yaptırdım kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…