Sünnet Sünnet

Ameliyathaneye aileden kimseyi almazlar. Ayrıca 2 7 yaş arası sünnet için uygun görülmüyor. Bence yaptırmayın, aklı ersin ne olduğunu bilsin şu an çok korkar.

Pıpı ucunde sivilce seklinde kızarıklık oldu sag tarafında oda sunnet derisinden kaynaklı oluyormuş oyle dedi doktor
Anladım. 3 yaşındaki çocuk ağlasada sizi anlar. Oturup konuşun ve neyin ne olduğunu açıkca anlatın.

Anladım. 3 yaşındaki çocuk ağlasada sizi anlar. Oturup konuşun ve neyin ne olduğunu açıkca anlatın.
Bı arkadasım da, sunnet ettirdi oglunu cok aglamıs elinden alıp goturmusler bende o durumu yasamaktan korkuyorum iste

Ameliyata nasıl gönderdiniz agladımı peki
Yok zaten ordaki hemşire hanımlar ilgiliydi. Farkında olmuyorlar sadece sünnet sonrası bizim kötüydü. 15 gün falan ödem oldu . Biraz kenarlarinda kanama falan olunca çok zorladı bizi. Sadece elinden tutarken bı anda elini bırakmak zor geldu.Biz ağladık hem eşim hem ben tuhaf bı his öyle yanlız başına göndermek falan.cok şükür atlattık inşallah sizde atlatirsiniz

Bı arkadasım da, sunnet ettirdi oglunu cok aglamıs elinden alıp goturmusler bende o durumu yasamaktan korkuyorum iste
İyi de siz de onla ameliyata girseniz yanında olsanız bile ağlayacak çocuk. Buna engel olamazsınız ki. Mecbur sizinde elinizden alıp götürecekler.

Insallah cok tesekkur ederim yardımcı oldugu uz ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…