Sünnet Sünnet

Gameze

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
12
4
1
28
Kızlar iyi aksamlar oglum 3yasında sunnet olacak ama benden hıc ayrılmayan Bı cocuk devlet hastanesinde yaptırmayı dusunuyoruz. Aileden birini ameliyat odasına alıyorlar mı yoksa cocuk aglar sekil demi goturuyorlar ameliyata lutfen yardımcı olun kafaya cok takıyorum sımdıden saolun

Aileden birisini ameliyat odasına almazlar zaten 3 yaşındaki çocuk anestezi altında olur.

Ameliyattan uykulu halde geldi benim kardeşim. Ama yaşı daha büyüktü.

Biz özelde yaptırdık orda almadılar devlette alan yerler varmış

Anastezı altında olur evet ama hani, alıp gidecekler ya onun İcin cok tedirginim hastaneyi yıkar
Ben hemşireyim. Nerdeyse hergün görüyorum. Her çocuk sizin ki gibi oluyor ağlıyor maalesef.

Anesteziyle uyutuyorlar zaten aileyi devlette almıyorlar bizi almadılar

Kac yasındaydı kardeşsiniz. Birde giderken sorun yasadınızmı ameliyata
5 yaşındaydı. Beraber gittik ameliyathaneye kadar sonra çıktı uyurken odaya alındı. Uyanınca baktı baktı her şeyden iki tane var dedi geri uyudu. Öyle ağrı sızı pek olmadı

5 yaşındaydı. Beraber gittik ameliyathaneye kadar sonra çıktı uyurken odaya alındı. Uyanınca baktı baktı her şeyden iki tane var dedi geri uyudu. Öyle ağrı sızı pek olmadı
Bende bekletmek istiyorum ama saglık sorunumuz var ne yazıkkı

3 yıl önce oğlum devlet Hastanesi'nde fıtık ameliyatı + sünnet oldu. 5 aylıktı. İçeri kimseyi almadılar. Alacaklarını da düşünmüyorum malesef. Yani yine sorarsınız doktorunuza ama hiç bir devlet Hastanesi'nde bu uygulamayı duymadım. Aciliyeti yoksa bence biraz daha bekleyin. Çocuğa durumu anlatırsaniz anlayacak yaşta olursa daha güzel olur.
Ya da özel hastanelerin çoğunda anne ile birlikte alıyorlar çocuğu. Bazen kendi odasında anne baba yanındayken yaptırıyorlar. Maddi durumunuz elverişli ise özel düşününebilirsiniz

Peki ozel hastanede mi aynı durum
Aynı değişen bişey yok. Bide neden şuan sünnet ettiriyorsunuz çocuk için doğru bi dönem değil 5 yaş sonra neden yaptırmıyorsunhz?

Aynı değişen bişey yok. Bide neden şuan sünnet ettiriyorsunuz çocuk için doğru bi dönem değil 5 yaş sonra neden yaptırmıyorsunhz?
Pıpı ucunde sivilce seklinde kızarıklık oldu sag tarafında oda sunnet derisinden kaynaklı oluyormuş oyle dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…