Aileden birisini ameliyat odasına almazlar zaten 3 yaşındaki çocuk anestezi altında olur.Kızlar iyi aksamlar oglum 3yasında sunnet olacak ama benden hıc ayrılmayan Bı cocuk devlet hastanesinde yaptırmayı dusunuyoruz. Aileden birini ameliyat odasına alıyorlar mı yoksa cocuk aglar sekil demi goturuyorlar ameliyata lutfen yardımcı olun kafaya cok takıyorum sımdıden saolun
Anastezı altında olur evet ama hani, alıp gidecekler ya onun İcin cok tedirginim hastaneyi yıkarAileden birisini ameliyat odasına almazlar zaten 3 yaşındaki çocuk anestezi altında olur.
Kac yasındaydı kardeşsiniz. Birde giderken sorun yasadınızmı ameliyataAmeliyattan uykulu halde geldi benim kardeşim. Ama yaşı daha büyüktü.
Ben hemşireyim. Nerdeyse hergün görüyorum. Her çocuk sizin ki gibi oluyor ağlıyor maalesef.Anastezı altında olur evet ama hani, alıp gidecekler ya onun İcin cok tedirginim hastaneyi yıkar
Peki ozel hastanede mi aynı durumBen hemşireyim. Nerdeyse hergün görüyorum. Her çocuk sizin ki gibi oluyor ağlıyor maalesef.
Anesteziyle uyutuyorlar zaten aileyi devlette almıyorlar bizi almadılarKızlar iyi aksamlar oglum 3yasında sunnet olacak ama benden hıc ayrılmayan Bı cocuk devlet hastanesinde yaptırmayı dusunuyoruz. Aileden birini ameliyat odasına alıyorlar mı yoksa cocuk aglar sekil demi goturuyorlar ameliyata lutfen yardımcı olun kafaya cok takıyorum sımdıden saolun
5 yaşındaydı. Beraber gittik ameliyathaneye kadar sonra çıktı uyurken odaya alındı. Uyanınca baktı baktı her şeyden iki tane var dedi geri uyudu. Öyle ağrı sızı pek olmadıKac yasındaydı kardeşsiniz. Birde giderken sorun yasadınızmı ameliyata
Aslında saglık sorunu var pipisinın uc kısmı kırmızı sivilce gibi enfeksiyon taoluyor buda pipi derisinden kaynaklıymış mecbur sunnet olması gerekiyorSaglik icin gerekli olmadikca cocuklara şu travma neden yaşatilir anlamis degilim
Bende bekletmek istiyorum ama saglık sorunumuz var ne yazıkkı5 yaşındaydı. Beraber gittik ameliyathaneye kadar sonra çıktı uyurken odaya alındı. Uyanınca baktı baktı her şeyden iki tane var dedi geri uyudu. Öyle ağrı sızı pek olmadı
3 yıl önce oğlum devlet Hastanesi'nde fıtık ameliyatı + sünnet oldu. 5 aylıktı. İçeri kimseyi almadılar. Alacaklarını da düşünmüyorum malesef. Yani yine sorarsınız doktorunuza ama hiç bir devlet Hastanesi'nde bu uygulamayı duymadım. Aciliyeti yoksa bence biraz daha bekleyin. Çocuğa durumu anlatırsaniz anlayacak yaşta olursa daha güzel olur.Kızlar iyi aksamlar oglum 3yasında sunnet olacak ama benden hıc ayrılmayan Bı cocuk devlet hastanesinde yaptırmayı dusunuyoruz. Aileden birini ameliyat odasına alıyorlar mı yoksa cocuk aglar sekil demi goturuyorlar ameliyata lutfen yardımcı olun kafaya cok takıyorum sımdıden saolun
Ameliyata nasıl gönderdiniz agladımı pekiAnesteziyle uyutuyorlar zaten aileyi devlette almıyorlar bizi almadılar
Evet bizde de vardı galiba tıkanıklık vs diyorlar bu yüzden aniden sünnet olmuştu. KorkmayınBende bekletmek istiyorum ama saglık sorunumuz var ne yazıkkı
Aynı değişen bişey yok. Bide neden şuan sünnet ettiriyorsunuz çocuk için doğru bi dönem değil 5 yaş sonra neden yaptırmıyorsunhz?Peki ozel hastanede mi aynı durum
Cok özen göstermeme ramen yine aynı oluyorEvet bizde de vardı galiba tıkanıklık vs diyorlar bu yüzden aniden sünnet olmuştu. Korkmayın
Pıpı ucunde sivilce seklinde kızarıklık oldu sag tarafında oda sunnet derisinden kaynaklı oluyormuş oyle dedi doktorAynı değişen bişey yok. Bide neden şuan sünnet ettiriyorsunuz çocuk için doğru bi dönem değil 5 yaş sonra neden yaptırmıyorsunhz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?