Sünnet

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhabalar bebeğim 18 aylık yarın sünnet ettireceğiz çok tedirginim ..sonrası için önerileriniz var mı acaba ? Bize anlatıldı fakat bebeğim çok hareketli nasıl koruyabilirim ne yapmam lazım vs? Tecrübelerinizi yazar mısınız ?özellikle de bu aylar sünnet ettiren varsa..

7 aylıkken yaptırdım iki oğlumu da ve çok kolay geçti süreç karton bardak alın uç kısmını kesin yumuşak tarafını yani içerken ağza denk gelen kısmı bebeğin tenine gelecek taraf olarak köyün bezi de üstünden takın hiç bişey olmadan geçiyo süreç küçük oldugu icin sünnet külot kullanılmaz beze de yapışma ihtimali var ve dokundukça agrı yapabilir ben böyle bardak koydum ve ertesi gün yüz üstü yattı bebeğim hemde aşırı rahatlıyor bez dokunmadığı zaman doktorun sardığı bandaj falan çok rahatsız etmişti sürekli ağlamıştı bardak olursa kakası da bulaşmıyo pipiye zaten küçük olunca çok hızlı iyileşiyor stres yapacak bişey yok korkmayın

Çok teşekkür ederim yarın alayım peki her alt değiştirmede bardağı değiştirdiniz mi ?

İnşallah dediğiniz gibi olur çok sağolun korku ve tedirginlik var çok kazasız belasız atlatsaydık

Çok teşekkür ederim yarın alayım peki her alt değiştirmede bardağı değiştirdiniz mi ?
Evet bez degiştikçe yeni bardak koydum bi paket almanız yeterli zaten 3-4 gün sonra kullanmaya gerek kalmıyor ilk zamanlar kullanın yara kapanınca sadece bezini bağlamak yeterli oluyor yara iyileştikten sonra hergün duş aldırın ılık suyun içinde oynasın otursun dikişler için çok iyi oluyor biz daha dikişler düşmemişti denize gitmiştik yara hızlı iyileşiyor dikişler hemen düşmüyor ama o hiç problem değil bebeği rahatsız etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…