Biz normal kendimiz götürdük ben erken sünnet olmasını daha kolay buluyorum ilk oglumu da 7 aylıkken yaptırdım diye 2. Yi de 7 aylık götürdüm yapışıklık var deride çocugu rahatsız ediyordur tam zamanında getirmişsiniz dediler ki daha önce de 2 defa yine sünnet için muayene olmuştu küçükken ama böyle bişey söylemediler neyse sünnet oldu olurken yanındaydım ve deri altından beyaz beyaz top gibi iltihap gibi bişeyler çıktı halk dilinde mayasır mı nedir öyle bişeymiş ve gerçekten sünnetten sonra herşeyden çok rahatladık uyku vs düzeldi iyileşmesi de ç3kolay oldu öglen sünnet oldu gece üzerine dönüp uyudu bebegim korkmayın erken sünnet daha kolay oluyor iyileşmesi vsKızlar merhaba oğlum 2.5 aylık çiş yaparken zorlaniyorlaniyordu urologa götürdük . Tahlil sonucu aşırı iltihap çıktı bir hafta antibiyotik kullanıp haftaya sünnet olacak . Başına gelen varmı nasıl atlattiniz süreci çok korkuyorum birşey olacak diye. Sünnetten sonra sorun yaşadınız mı ?
O kadar çok agliyorki bebeğim anltamam haftaya salı sünnet olacak . Haddinden fazla iltihap varmış doktor antibiyotik başladı ama haftaya kadar nasıl sabredecegiz bebeğim nasıl dayanacak bilmiyorum hiç uyumuyor ağrı kesici veriyorum yine aynıKardeşim 10 aylıkken olmuştu böbrek genişlemesi vardı mecbur kılındı.. anesteziden uyanırken zor oldu ama sonrası kolay geçti.. şimdiden geçmiş olsun
O kadar çok agliyorki bebeğim anltamam haftaya salı sünnet olacak . Haddinden fazla iltihap varmış doktor antibiyotik başladı ama haftaya kadar nasıl sabredecegiz bebeğim nasıl dayanacak bilmiyorum hiç uyumuyor ağrı kesici veriyorum yine aynıBiz normal kendimiz götürdük ben erken sünnet olmasını daha kolay buluyorum ilk oglumu da 7 aylıkken yaptırdım diye 2. Yi de 7 aylık götürdüm yapışıklık var deride çocugu rahatsız ediyordur tam zamanında getirmişsiniz dediler ki daha önce de 2 defa yine sünnet için muayene olmuştu küçükken ama böyle bişey söylemediler neyse sünnet oldu olurken yanındaydım ve deri altından beyaz beyaz top gibi iltihap gibi bişeyler çıktı halk dilinde mayasır mı nedir öyle bişeymiş ve gerçekten sünnetten sonra herşeyden çok rahatladık uyku vs düzeldi iyileşmesi de ç3kolay oldu öglen sünnet oldu gece üzerine dönüp uyudu bebegim korkmayın erken sünnet daha kolay oluyor iyileşmesi vs
O kadar çok agliyorki bebeğim anltamam haftaya salı sünnet olacak . Haddinden fazla iltihap varmış doktor antibiyotik başladı ama haftaya kadar nasıl sabredecegiz bebeğim nasıl dayanacak bilmiyorum hiç uyumuyor ağrı kesici veriyorum yine aynıOğlum tam 2 aylıkken idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ve doktor sünnet değil artık farz dedi hemen yaptırdık. Sorun olmadı. Antibiyotik le birlikte mutlaka ama mutlaka bağırsak koruyucu içirin demeye geldim, çok küçük olduğu için antibiyotik iğneler bizde alerji yapmıştı, gerzek doktor koruyucu bişey yazmamıştı sonradan yazdı ama iş işten geçmişti
Antibiyotik 3. Günden itibaren işe yarıyor iğne şeklinde mi alıyor ilacı? Tekrar yazıyorum Sonradan çıkacak başka problemleri önlemek için bağırsak koruyucu mutlaka kullanın doktorla konuşun tavsiye eder benim bebeğimin bağırsak florasını mahvetmişti antibiyotik iğnelerO kadar çok agliyorki bebeğim anltamam haftaya salı sünnet olacak . Haddinden fazla iltihap varmış doktor antibiyotik başladı ama haftaya kadar nasıl sabredecegiz bebeğim nasıl dayanacak bilmiyorum hiç uyumuyor ağrı kesici veriyorum yine aynı
Bağırsak koruyucuyu konuşacağım doktorla . İğne değil şurup seklinde alıyorAntibiyotik 3. Günden itibaren işe yarıyor iğne şeklinde mi alıyor ilacı? Tekrar yazıyorum Sonradan çıkacak başka problemleri önlemek için bağırsak koruyucu mutlaka kullanın doktorla konuşun tavsiye eder benim bebeğimin bağırsak florasını mahvetmişti antibiyotik iğneler
Peki sizin bebeğiniz nefesi kesilene kadar ağlıyor muydu . Benimki hiç uyumuyor nerdeyse . Uyudugunda ise sürekli hareket ediyor kendini uyandırıyor . İstahta bir sorun yokOğlum tam 2 aylıkken idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ve doktor sünnet değil artık farz dedi hemen yaptırdık. Sorun olmadı. Antibiyotik le birlikte mutlaka ama mutlaka bağırsak koruyucu içirin demeye geldim, çok küçük olduğu için antibiyotik iğneler bizde alerji yapmıştı, gerzek doktor koruyucu bişey yazmamıştı sonradan yazdı ama iş işten geçmişti
İnsallahKolay atlatır merak etmeyin 60 günlükken yaptırdım ben.
Evet o hafta çok ağladı hiç uyumadı çok kötü günlerdi, ama geçti gitti,çok geçmiş olsun. Antibiyotikler işe yarayacak merak etmeyinPeki sizin bebeğiniz nefesi kesilene kadar ağlıyor muydu . Benimki hiç uyumuyor nerdeyse . Uyudugunda ise sürekli hareket ediyor kendini uyandırıyor . İstahta bir sorun yok
Çok teşekkür ederim inşallah bizde kolay atlatırız :)Oğlum tam 2 buçuk aylıkken lokal anestezi ile oldu. İçeride ağlamış belliydi ama çıktıktan sonra ağlamadı. 24 saat sonra ağrıkesci bir fitil verdim o kadar. 1 beden büyük bez taktık ve yaralı yere yer bez değişiminde bolca pişik kremi sıktık. Çok rahat geçti. 1 hafta içinde iyileşti. Biz pipi ucu dar olduğu için ileride enfeksiyon olmasın diye yaptırdık. Enfeksiyon veya antibiyotik kullanımı ile ilgili bilgim yok ama sünnet kolay demek için geldim :)
Çok teşekkür ederim inşallah bizde kolay atlatırızOğlum tam 2 buçuk aylıkken lokal anestezi ile oldu. İçeride ağlamış belliydi ama çıktıktan sonra ağlamadı. 24 saat sonra ağrıkesci bir fitil verdim o kadar. 1 beden büyük bez taktık ve yaralı yere yer bez değişiminde bolca pişik kremi sıktık. Çok rahat geçti. 1 hafta içinde iyileşti. Biz pipi ucu dar olduğu için ileride enfeksiyon olmasın diye yaptırdık. Enfeksiyon veya antibiyotik kullanımı ile ilgili bilgim yok ama sünnet kolay demek için geldim :)
İnsallah kolay geçer pek destekcim yok eşim ve ben bakıyoruz . Eşimde işte ancak akşamları bakabiliyor . Benide kan tutuyor bakalım nasıl olacak :)Benim çevremde artık herkes bebeklikte yaptırıyor. Daha kolay oluyormuş öyle diyorlar. Yengemin de 2 oğlu var birini ilkokul zamanı mıydı neydi valla öyle bir yaşta yaptırdı ondan sonra küçüğü hemen bebekken yaptırdı. Büyük haliyle uğraşılır mıymış zaten huysuz huzursuz bir çocuk sünnet zamanı beni çok yıpratmıştı dedi büyük için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?