papatyakokankadin Hissedilen şeylere cümle kurulamıyor bazen :) Kayıtlı Üye 6 Aralık 2017 6.346 6.514 27 Ağustos 2024 Konu Sahibi Byzay #21 Byzay .!.: Bizde 2 3 saat once yaptirdik dikisli. Cok agliyodu meme bile emmedi. Ne yapacagimi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... İlk saatler zor geçiyor bu geceyi atlatirsaniz yarına daha iyi olur, geçmiş olsun
Byzay .!.: Bizde 2 3 saat once yaptirdik dikisli. Cok agliyodu meme bile emmedi. Ne yapacagimi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... İlk saatler zor geçiyor bu geceyi atlatirsaniz yarına daha iyi olur, geçmiş olsun
C Caffeamericano Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2019 292 537 27 Ağustos 2024 Konu Sahibi Byzay #22 Byzay .!.: Klipsliden memnun kaldiniz mi zorlugu oldu mu ? Klips cikarilirken falan ozellkkle Genişletmek için tıkla... Aslında hocanın verdiği bi kağıt vardı talimatların yazılı olduğu onu bire bir yaptık kolaylıkla çıktı. Ama hocamız çok tecrübeliydi. Her Gün 20 çocuk sünnet ediyodur. Bence tecrübeli bi hoca olması en önemli şey
Byzay .!.: Klipsliden memnun kaldiniz mi zorlugu oldu mu ? Klips cikarilirken falan ozellkkle Genişletmek için tıkla... Aslında hocanın verdiği bi kağıt vardı talimatların yazılı olduğu onu bire bir yaptık kolaylıkla çıktı. Ama hocamız çok tecrübeliydi. Her Gün 20 çocuk sünnet ediyodur. Bence tecrübeli bi hoca olması en önemli şey
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.674 2.873 27 Ağustos 2024 Konu Sahibi Byzay #23 papatyakokankadin .!.: Önce bir krrem sürülüyor aslında onun amacı iğnenin batışını hissetmedim diye asıl uyuşma iğne ile yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef attigim konuyu okursaniz sadece kremle uyusturma yapiliyormus ignesiz bu cok uzucu
papatyakokankadin .!.: Önce bir krrem sürülüyor aslında onun amacı iğnenin batışını hissetmedim diye asıl uyuşma iğne ile yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef attigim konuyu okursaniz sadece kremle uyusturma yapiliyormus ignesiz bu cok uzucu
papatyakokankadin Hissedilen şeylere cümle kurulamıyor bazen :) Kayıtlı Üye 6 Aralık 2017 6.346 6.514 28 Ağustos 2024 Konu Sahibi Byzay #24 candanileri59 .!.: Maalesef attigim konuyu okursaniz sadece kremle uyusturma yapiliyormus ignesiz bu cok uzucu Genişletmek için tıkla... Evet gördüm o konuyu iyi araştırmak lazım
candanileri59 .!.: Maalesef attigim konuyu okursaniz sadece kremle uyusturma yapiliyormus ignesiz bu cok uzucu Genişletmek için tıkla... Evet gördüm o konuyu iyi araştırmak lazım