Sünnet Sünnet yaptıran anneler yardımcı olur musunuz?

cbbk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
116
1
96
İstanbul
oğlum 7 yaşında okul ara tatilde sünnetini yaptırmayı okul kapanmadanda mevlüt ve eğlencesini yaparız diye düşünüyorum okul aksamasın rahatça ilgelenebilmek için erken yapıcam ama mevlütü hemen okutmasam bişey olurmu birde ümraniyede oturuyorum hastane ve doktor tavsiye ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

cnm bende aynı senin gibi yarı yıl tatilinde düşünüyorum
biz maltepede yaptırıcaz ümraniyede bildiğim bi yer yok, şimdiden hayırlı olsun diyorum

cnm bende aynı senin gibi yarı yıl tatilinde düşünüyorum
biz maltepede yaptırıcaz ümraniyede bildiğim bi yer yok, şimdiden hayırlı olsun diyorum

teşekkürler canım ama ben malesef ara tatilde yapamıyorum sünneti elde olmayan nedenlerle her işte bir hayır vardır diyorum sizede şimdiden geçmiş olsun Allah damatlıklarını da göstersin inşallah:))

arkadaşlar sünnet düğünü yapmayı düşünüyormusunuz?? ben yapmayı düşünüyorum ama nerden başlasam bilmiyorum...

teşekkürler canım ama ben malesef ara tatilde yapamıyorum sünneti elde olmayan nedenlerle her işte bir hayır vardır diyorum sizede şimdiden geçmiş olsun Allah damatlıklarını da göstersin inşallah:))

ben umranıye atlas hastanesınde yaptırmıstım.1hafta sonra kuran okutmustum.toplam 8-9 gunde eskısı gıbı rahat pantolon gıyebılmıstı.zaten ılk 2gun acıyo o da çiş yaparken.sonrası kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…