• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet sünnet ve deniz

mhtp

tutun bana annemm
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
3.586
24
116
Konya
oğlum 1 yaşında ve sünnet ettiricez.acaba sünnetten kaç gün sonra denize girebilir?birkaç doktora sorduk 3 gün sonra denize girebilir dediler ama bir de size sormak istedim.sizce (tecrübelerinze dayanarak kaç günde iyileşir ve denize girebilir?

merhaba canım bende oğullarımı yaklaşık 1 ay önce sünnet ettirdim...perşembe günü sünnet oldular..salı günü kontrole götürdük ve doktora sorduk ne zaman girebilirler denize diye hafta sonu dedi(yani sünnetten 9-10 gün sonra oluyo)..internettende araştırdım 10 gün sonra denize girilebilir diye yazıyodu..şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım..

Son düzenleme:
3 gün sonra banyo yaptırılıyo genelde belki onu mu dedi? suyun içinde biraz oturtuluyo çocuk kabuk bağlamamsı için dikişlerinin daha çabuk iyileşmesi için..3 gün deniz için erken çünkü Allah korusun mikrop falan kapar..bi de canım kişisel tavsiyem sünnetten sonra 5 gün falan bez bağlatmıyo doktor bizde köpük bardakların alt kısmını kesip ağız kısmını pipisini çevrelecek şekilde oturtup öyle bağlamıştık bezlerini..baya rahat etmişlerdi..yoksa bez bağlamadan çok zor oluyo çok hareketli oldukları için..bi de pipileri bi yere değince çok acıyodu ...şimdiden geçmiş olsun..

Back