Sünnet Sünnet sonrasi icin yardım lütfen?

faba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
1
0
arkadaslar carsamba gunu benim iki oglumu da sunnet ettirdim 2 gun oldu ama biri 5yasinda digeri 1 yasinda
buyuk olan oglumun sorunu yok gibi sadece sislik var oda normal sanirim ama 1 yasindaki oglumun pipisinun ucu cok kizarik kirmizi lekler var diger oglumda olmadigi icin kuskulandim ve sanki sunnet olduktan sonra daha az idrarini yapiyor
tecrube sahibi olan varmi daha once ayni durumu yasamis olan yardim lutfen
bu bi sorunmudur doktora basvurmamiz gerekiyormu yilbasi tatilide girdi hafta sonuda var doktorlar tatilde

merhabet bizde doğumdan sonra yaptırmıştık sünneti bizimde oluyordu ama doktor normal et kesiliyor ve dikiş atılıyor demişti her alt değiştirmede steril gazlı beze önce vazelin sürüyorduk üzerinede bactroban pomat sürüpsünnet edilen yeri sarıp altını bezliyorduk 10 gün sürdü sonra bitti.Her vücüt farklı reaksiyon gösterir birde çocuğun o bölgeyle oynuyorsa ondan da olabilir.Benim bildiklerim bu kadar ama genede özel hastanelerin danışman doktorları var arayıp sormanda fayda var derim.Önemli bir konu.Farklı bir durumda olabilir tabi o yüzden en iyisi doktor tavsiyesidir.

tekrar merhaba yazmayı unuttum bu arada gazlı beze vazelin sünnet bölgesine yapışmasın diye bactroban pomatta antibiyotik bir pomattır mikrop kapmasın diye sürülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…