Sünnet konusu çok acil.. .

Pipinin etrafı yaglıydı bana da dedı sureklı geri dogru kremle diye yaptım her seferinde dıkıs ipleri vardı anlayamadım iste nasıl olur aklım almıyor. Sunnet oldu ikinci kez nereyi kesip alacaklar zaten fazlalık parca alınmadımı ya ben nasıl dikkat etmem kendime o kadar kızıyorum kı.

On aylık 11 kilo pipi bolgesı yaglıydı doktor gerı yap dedi yaptım nasıl oldu boyle anlamıyorum

Evet aslında herkes gibi bende daha rahat olur diye düşünerek yaptım ve aslında benim çocuğum buna uygun değilmiş kasık bölgesi tombul bir bebek olduğundan yağlıymış ve gömük pipi durumu varmış ! kötü bir şekilde yaşadık öğrendik ne yazıkki sizin daha basit durumdur , doktorunuz öyle diyorsa tabiki güvenin

Dokuz aylıktı yaptırdık idrarın yapabiliyor ama geriye dogru olan o et parcası yok yanı pipi ıcerde ve az gozukuyo ustten bakınca

Pazartesiye aldık randevuyu tabiki yazarım da yapısık kısım nasıl acılacak ya bıızmkısı cok kotu dueuyor
Sünnet sonrası farklı komplikasyonlar olabiliyor. Sünnetteki en önemli unsur bebeğin pipisinin sünnet operasyonuna uygun olmasıdır. Uygun olmayan durumlarda sünnet edildiğinde iş farklı boyuta geliyor. Sırf sünnet derisi geri itildiğinde gitmiyor diye panik yapmayın. Drnuz gerekli bilgileri verir zaten. Her 2 sünnettede başlarında durdum. Erkeklerin öyle anlattıkları gibi kahramanlık, korkusuzluk destanı yazdıracak bir operasyonda değil. Bu dediğim işinin ehli olan drların yaptığı sünnet için geçerli.Doğum daha zor Yani kadın olmak, hatta anne olmak

Kıyamam. Neyse ki atlattınız. Sağlıkla büyüsünler inşallah

Sakin olun lütfen kendinize kızmayın, sık sık su altında geri çekme işlemlerini yapın kremleri varsa onları aksatmayın, idrar yapmasında sorun yoksa bekleyiin ,ama idrar yapmasında sorun var ise doktorunuza mutlak ulaşın böbreğine zarar verir çünkü fotoğraf atın baksın doktorunuz yorumlasın içiniz rahat eder bari

İlk sunnet on dakika surdu aglamktan helak oldu sımdı bunu nasıl kaldırıcak daha mınıcık
Minicikler ama çok güçlüler . Merak etmeyin ilkinden çok daha kısa sürer . Doktorunuzun önerisi içinize sinmezse başka doktora da gösterip görüş alın .

On aylık 11 kilo pipi bolgesı yaglıydı doktor gerı yap dedi yaptım nasıl oldu boyle anlamıyorum
Siz doktora pipisinin fotosunu gonderdinizmi yapismis dedimi yani cunku bizde birkac kez gittik doktora hatta masaji yaptik pipi hicbirsekilde hareket etmiyordu bile sonra yine gittik doktor bakti 6 aya kadar tam anlamiyla iyilesme olur dedi fucidin di sanirim o kremi verdi onu surun masaj yapin dedi 10 gun falan gecti duzeldi simdi hicbir sikintisi yok

Bizim ağustos ayında 1 sene olacak ama sanki dikiş yerleri çok belirgin gibi ve hatta pipinin alt kısmında çok az et parçası var, cocuk dr sünnet hatalı değil ama estetik olarak biraz sorunlu sanki dedi sanırım erken yaptırmak çok iyi değil, büyük oğlumla aynı zamanda oldular onunda çok muntazam

Biz dikissiz klips yontemiyle yaptirdik bazi sunnetlerde estetik acidan sikinti oluyor ama buyudukce duzelir belki..oglumda darlik vardi geceleri uyuyamiyordu bile cisini yaparken zorlaniyordur dedi doktor sunnetden sonra duzeldi erken yasta yaptirmanin iyi yani buyudukce korkulari artiyor kucukken anlamiyorlar pek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…