- 24 Haziran 2016
- 7.217
- 26.143
-
- Konu Sahibi Dolunay2018
Pipinin etrafı yaglıydı bana da dedı sureklı geri dogru kremle diye yaptım her seferinde dıkıs ipleri vardı anlayamadım iste nasıl olur aklım almıyor. Sunnet oldu ikinci kez nereyi kesip alacaklar zaten fazlalık parca alınmadımı ya ben nasıl dikkat etmem kendime o kadar kızıyorum kı.Geçmiş olsun öncelikle , benim bebeğimde 5 aylıkken sünnet oldu ve aynı sorunları yaşadıkgeriye yeterince çekemediğimiz için yapıştı , gömük pipi durumu varmış bizimkinde ,doktorunuza götürün açaçack ve bizimkine ikinci sünnet yapıldı ne yazıkki hee siz hemen öyle kötü senaryolar yazmayın küçük bir işlemle açılır ve düzelir inş ... çocuğun yapısı önemli bizimkisin o bölgesi çok yağlıymış ve aslında bebekken sünnete uygun değilmiş tabi ilk doktor uyarmadı , para uğruna yaptı her kontrollerde geçeçek dedi. 1 ay sonra idrar deliği kapanacak duruma gelince şey ben yanlış yapmışım az kesmişim yeniden sünnet olması gerek dedi ve o minnacık haliyle tekrar sünnet oldu ama o doktorda değil tabiki başka br doktor da ! bu arada o yapışıklıklar sık sık yaşadık ikinci sünnetten sonrada iyi bir çocuk doktorumuz olduğundan hep farketti ve yeniden açtı şuan 2 yaşına girdi ve şükür atlattık o günleri
On aylık 11 kilo pipi bolgesı yaglıydı doktor gerı yap dedi yaptım nasıl oldu boyle anlamıyorumOglunuz gurbuz bir cocukmu ayni durum benim oglumda da oldu doktor bize 6 ayda tamamen duzelir dedi oylede oldu ilk bir iki ay yapisti sandik bizde doktorun dedigi masajlari yaptik ona ragmen duzelmedi hatta korktum yanlismi yapildi vs diye ama kilo alimi yavaslayip kasik bolgesindeki yag orani azaldikca pipi cikti disari oglum 12 aylikken oldu sunnet
Oğlum 5 yaşında. Drumuza güveniyorum, çünkü dediği gibi yavaş yavaş açılıyor. Çok araştırdım ve drumuzun söyledikleriyle pekiştirdim. Sünnet derisi yapışıklığına ek olarak idrarını yapamama gibi bir sorun yaşanmıyorsa ve sünnet derisi balon gibi şişmiyorsa müdahale edilmez. Sanırım talihsiz bir tecrübe edinmişsiniz. Bilakis erken sünnet tavsiye eder drlar.
Dokuz aylıktı yaptırdık idrarın yapabiliyor ama geriye dogru olan o et parcası yok yanı pipi ıcerde ve az gozukuyo ustten bakıncaOğlum 5 yaşında. Drumuza güveniyorum, çünkü dediği gibi yavaş yavaş açılıyor. Çok araştırdım ve drumuzun söyledikleriyle pekiştirdim. Sünnet derisi yapışıklığına ek olarak idrarını yapamama gibi bir sorun yaşanmıyorsa ve sünnet derisi balon gibi şişmiyorsa müdahale edilmez. Sanırım talihsiz bir tecrübe edinmişsiniz. Bilakis erken sünnet tavsiye eder drlar.
Sünnet sonrası farklı komplikasyonlar olabiliyor. Sünnetteki en önemli unsur bebeğin pipisinin sünnet operasyonuna uygun olmasıdır. Uygun olmayan durumlarda sünnet edildiğinde iş farklı boyuta geliyor. Sırf sünnet derisi geri itildiğinde gitmiyor diye panik yapmayın. Drnuz gerekli bilgileri verir zaten. Her 2 sünnettede başlarında durdum. Erkeklerin öyle anlattıkları gibi kahramanlık, korkusuzluk destanı yazdıracak bir operasyonda değil. Bu dediğim işinin ehli olan drların yaptığı sünnet için geçerli.Doğum daha zorPazartesiye aldık randevuyu tabiki yazarım da yapısık kısım nasıl acılacak ya bıızmkısı cok kotu dueuyor
KORKMA AÇILIYOR BENDE OYLE DÜŞÜNMÜŞTÜM İLK BANYODA YAP SONRA KREMLE HAFİF HAFİF İTTİRAcılıcak gıbı degıl dıkıs yerleri yapısmıs yapamam canı yanar olacak bısey degıl yanı
Kıyamam. Neyse ki atlattınız. Sağlıkla büyüsünler inşallahEvet aslında herkes gibi bende daha rahat olur diye düşünerek yaptım ve aslında benim çocuğum buna uygun değilmiş kasık bölgesi tombul bir bebek olduğundan yağlıymış ve gömük pipi durumu varmış ! kötü bir şekilde yaşadık öğrendik ne yazıkki sizin daha basit durumdur , doktorunuz öyle diyorsa tabiki güvenin
Ama baya yapısık ya canı yanarsa yanı dıkıs yerleri kapalıKORKMA AÇILIYOR BENDE OYLE DÜŞÜNMÜŞTÜM İLK BANYODA YAP SONRA KREMLE HAFİF HAFİF İTTİR
Yapmazsan eğer ameliyat ile açarlar. inan o daha zorAma baya yapısık ya canı yanarsa yanı dıkıs yerleri kapalı
Pipinin etrafı yaglıydı bana da dedı sureklı geri dogru kremle diye yaptım her seferinde dıkıs ipleri vardı anlayamadım iste nasıl olur aklım almıyor. Sunnet oldu ikinci kez nereyi kesip alacaklar zaten fazlalık parca alınmadımı ya ben nasıl dikkat etmem kendime o kadar kızıyorum kı.
Denıyım hemen banyo yaptırıp belki olurYapmazsan eğer ameliyat ile açarlar. inan o daha zor
Minicikler ama çok güçlüler . Merak etmeyin ilkinden çok daha kısa sürer . Doktorunuzun önerisi içinize sinmezse başka doktora da gösterip görüş alın .İlk sunnet on dakika surdu aglamktan helak oldu sımdı bunu nasıl kaldırıcak daha mınıcık
Siz doktora pipisinin fotosunu gonderdinizmi yapismis dedimi yani cunku bizde birkac kez gittik doktora hatta masaji yaptik pipi hicbirsekilde hareket etmiyordu bile sonra yine gittik doktor bakti 6 aya kadar tam anlamiyla iyilesme olur dedi fucidin di sanirim o kremi verdi onu surun masaj yapin dedi 10 gun falan gecti duzeldi simdi hicbir sikintisi yokOn aylık 11 kilo pipi bolgesı yaglıydı doktor gerı yap dedi yaptım nasıl oldu boyle anlamıyorum
Bizim ağustos ayında 1 sene olacak ama sanki dikiş yerleri çok belirgin gibi ve hatta pipinin alt kısmında çok az et parçası var, cocuk dr sünnet hatalı değil ama estetik olarak biraz sorunlu sanki dedi sanırım erken yaptırmak çok iyi değil, büyük oğlumla aynı zamanda oldular onunda çok muntazamSiz doktora pipisinin fotosunu gonderdinizmi yapismis dedimi yani cunku bizde birkac kez gittik doktora hatta masaji yaptik pipi hicbirsekilde hareket etmiyordu bile sonra yine gittik doktor bakti 6 aya kadar tam anlamiyla iyilesme olur dedi fucidin di sanirim o kremi verdi onu surun masaj yapin dedi 10 gun falan gecti duzeldi simdi hicbir sikintisi yok
Biz dikissiz klips yontemiyle yaptirdik bazi sunnetlerde estetik acidan sikinti oluyor ama buyudukce duzelir belki..oglumda darlik vardi geceleri uyuyamiyordu bile cisini yaparken zorlaniyordur dedi doktor sunnetden sonra duzeldi erken yasta yaptirmanin iyi yani buyudukce korkulari artiyor kucukken anlamiyorlar pek :)Bizim ağustos ayında 1 sene olacak ama sanki dikiş yerleri çok belirgin gibi ve hatta pipinin alt kısmında çok az et parçası var, cocuk dr sünnet hatalı değil ama estetik olarak biraz sorunlu sanki dedi sanırım erken yaptırmak çok iyi değil, büyük oğlumla aynı zamanda oldular onunda çok muntazam