- 24 Haziran 2016
- 7.240
- 26.184
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Sünnet olunca birkaç güne iyileşmiyor muyduHanımlar uc hafta once on aylık bebegımı sunnet ettirdik doktor etin yapısmaması ıcın gerı yap demıstı krem surdugunde her seferinde yaptım. Dıkısler vardı ve dusmusler ben sımdı farkettım ki pipi bası ıcerde kalmis ust taraf kapanmış ve geri olmuyor. Doktor pazartesiye gelin demıs. Suan uzuntumden aglıyorum benım hatamımı nasıl dikkat etmedim. Nolur bana bısey deyin.
Boyle bısey yasayan varmı?? Ne yapılır bu durumda
6 yasinfa oglum 6 gunde iyilestiSünnet olunca birkaç güne iyileşmiyor muydubilgim yok ama bizde yaptırmayı düşünüyoruz konuyu takipteyim. İnşAllah kötü bişey yoktur. Üzülmeyin sizin hatanız değildir.
Hanımlar uc hafta once on aylık bebegımı sunnet ettirdik doktor etin yapısmaması ıcın gerı yap demıstı krem surdugunde her seferinde yaptım. Dıkısler vardı ve dusmusler ben sımdı farkettım ki pipi bası ıcerde kalmis ust taraf kapanmış ve geri olmuyor. Doktor pazartesiye gelin demıs. Suan uzuntumden aglıyorum benım hatamımı nasıl dikkat etmedim. Nolur bana bısey deyin.
Her 2 oğlumu da 15. günlerinde sünnet ettirdik. Küçüğümün ki sorunsuz,büyük oğlumun sünnet derisi az biraz yapışık kaldı. Doç. Dr Erdal Türk tü drmuz. Ergenliğe girerken kendi kendine açılacak, ereksyon haline girdimi yapışık kalan kısım atar demişti 5 yıl önce. Büyütmedim. Siz de drnuzla görüştükten sonra verdiği cvbı paylaşırmısınız
Evet iyilesti ama pipi bası ıcerde ve dısarı dogru o kıvrım yok dıkıs oldugu ıcın bende anlayamamıstım bugun farkettım.Sünnet olunca birkaç güne iyileşmiyor muydubilgim yok ama bizde yaptırmayı düşünüyoruz konuyu takipteyim. İnşAllah kötü bişey yoktur. Üzülmeyin sizin hatanız değildir.
İlk sunnet on dakika surdu aglamktan helak oldu sımdı bunu nasıl kaldırıcak daha mınıcıkEğer yapısal bir durum değilse , muhtemelen kısa sürecek ikinci bir operasyon yapar doktor .
Acılıcak gıbı degıl dıkıs yerleri yapısmıs yapamam canı yanar olacak bısey degıl yanıKremle her altını açtığında, banyoda sürekli yap lütfen açılıyor hemen bende 8 aylık sünnet ettirdim 2 snr yapıştı kremle vazelinde açtım
Oğlum 5 yaşında. Drumuza güveniyorum, çünkü dediği gibi yavaş yavaş açılıyor. Çok araştırdım ve drumuzun söyledikleriyle pekiştirdim. Sünnet derisi yapışıklığına ek olarak idrarını yapamama gibi bir sorun yaşanmıyorsa ve sünnet derisi balon gibi şişmiyorsa müdahale edilmez. Sanırım talihsiz bir tecrübe edinmişsiniz. Bilakis erken sünnet tavsiye eder drlar.biz iki operasyon geçirdik ve çocuk doktorumuzun dikkati sayensinde bir çok kez kendi elleri ile açtı ve açılmazsa ileride ameliyat gerekebilir demişti ! sizin çocuğunuz şuan kaç yaşında iyi bir üroloji doktoruna muyane ettirin bence çok uzun zaman kaybetmeyin ! artık doktorlara çok fazla güvenemiyorum
Ağlamayın, büyüdükçe dışarıya doğru çıkacak o zaten.Hanımlar uc hafta once on aylık bebegımı sunnet ettirdik doktor etin yapısmaması ıcın gerı yap demıstı krem surdugunde her seferinde yaptım. Dıkısler vardı ve dusmusler ben sımdı farkettım ki pipi bası ıcerde kalmis ust taraf kapanmış ve geri olmuyor. Doktor pazartesiye gelin demıs. Suan uzuntumden aglıyorum benım hatamımı nasıl dikkat etmedim. Nolur bana bısey deyin.
Iyılesmede sorun yok bıızmkısı ıcerde yanı dısarı olan o kıvrım yok6 yasinfa oglum 6 gunde iyilesti
İrilikten degil dıkısler yapısmısOğlunuz biraz iri yapılı mı acaba? Benim yeğeniminde öyleydi kilolu bebek normal demişti doktor...
Pazartesiye aldık randevuyu tabiki yazarım da yapısık kısım nasıl acılacak ya bıızmkısı cok kotu dueuyorHer 2 oğlumu da 15. günlerinde sünnet ettirdik. Küçüğümün ki sorunsuz,büyük oğlumun sünnet derisi az biraz yapışık kaldı. Doç. Dr Erdal Türk tü drmuz. Ergenliğe girerken kendi kendine açılacak, ereksyon haline girdimi yapışık kalan kısım atar demişti 5 yıl önce. Büyütmedim. Siz de drnuzla görüştükten sonra verdiği cvbı paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?