Sünnet Sünnet icin dogru yas....

Sünnet icin dogru yas?

• 0 - 2

OY: 98 69,5%
  • 3 - 4

OY: 8 5,7%
  • 5 - 6

OY: 10 7,1%
  • 7 - 8

OY: 24 17,0%
  • 9 - 10

OY: 1 0,7%
  • 10´dan sonra...

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    141
okula başlamadan olunca daha kolaymış biz kardeşimi geçen sene 9 yaşında yaptırdık
küçük yaşta olanlara göre daha zor iyileşti
sünnetten sonraki sargıları 2 gün sonra açın demişlerdi 2 gün sonra açmaya kalkıtık çocuğun
şeyine yapışmıştı sargılar dr filan götürdük hemen 1 saatte çocuk ağlaya zırlaya zor çıkardılar nerdeyse mosmor olmuştu bandajlardan
birde ameliyatı kartal başhekimi yapmıştı düşünün öyle sarmışki
sonra bir öğrendik onunla birlikte sünnet olanlar eve gider gitmez ılık suya çocukları oturtup bandajları çıkarmış bizim çocukta nerdeyse aletten oluyodu .

bu arada halamda 22 nisanda doğum yaptı hastanede sünnetini yaptırdı öyle eve geldi medipolde yaptılar

Bende 1 yaşından önce çok ıstedım ama eşımı ıkna edemedım pipisinde yağ bezeleri oluştu,en sonunda eşimde dayanamadı muayeneye götürdüm oğlum 2 yaş 3 aylık,doktorumuz ya 0-2 arası yada 7 yaşında uygun gördüğünü bi pisikiyatr doktordan onay alırsam yapacağını söyledi,gittim pisikiyatr bana oğlumun kaç kelimelik cümleler kurabildiğini,sorular sorup sormadığını falan sordu,çocukların cinselliği anlamaya başlamadan 3 bitmeden,yada 7 yaşından sonra sünnet içn uygun olduğunun anlattı,bu onayla geçen hafta sünnet oldu,genel anestezi ile 30 dak.bitti en zoru kucağımdan alıp ameliyathaneye girmesiydi 1-2 saatte taburcu olduk serum çıkınca rahatladı anlamdı bile evde birde 5 saat uyuyunca tamam daha ogün bisiklete bindi hiç yatmadı,2 gün sonra sargısını çıkardım,önce ılık br bardak suyla yavaş yavaş ıslattım sonra verlen teramisin kremle iyce kremledm yavaş yavaş kaldırdım mızırdandı ama korktuğum gibi olmadı dünde 1 hafta doldu kontrole götürdüm banyosunu yaptırdım btti çok şükür kızlar uzun yazdım ama belki faydası olur sizede ben kesinlkle nekadar küçük olursa okadar iyi diyorum biz bebe daha olurmu diye kıyamıyoruz ama bebekken hem hiç bilmiyor hem daha çabuk iyileşiyor,oğlum küçük olmasına rağmen iğneyi falan hatırlıyo korkuyo düşünün birde 3 yaş üstünü allah her anneye nasip etsin.

2 yaşından önce ve 7 yaşından sonra yapılan sünneti onayladı buradaki doktorlar (alanya)..bu nedenle oğlumu 1 yaşında sünnet ettirdik..doktor özellikle sordu çocuk 2 yaşından büyük mü diye..2 yaşından büyük çocukları yapmadıklarını söyledi..nedeni çocuğun psikolojisini etkilermiş...bilemiyorum..ya aklı ererken yapılacak ya da ağrı acıyı bilmeyecek yaşta..bana da normali böyle gibi geldi ve oğlumu 1 yaşında sünnet ettirdim..hiç zorlanmadık..bezini hep bağladık hiç ağlamadı..şimdi artık sünnet külotları da var medicalden temin edebilir düşünen arkadaşlar..7 yaş sonrası için çok uygun

canım benim oğlum 16 aylık pipi ucu enfeksiyon olmuş bende sünneti düşünüyorum, biraz geç kaldım gibi siz 17 aylıkken oldunuz bir sorun yaşadınız mı? merak ediyorum şimdiden teşekkür ediyorum

Ben oğlumu 7 aylıkken sünnet ettirdi.1 haftada iyileşti.Çevremden ay nasıl kıyacaksın dediler ama dinlemedim.doğruda karar vermişim.arkadaşım 3 yaşında yaptırdı,ok sıkıntı çekti.Çocuk acıyı biliyordu tabi.Acıyor diye çişini tutuyordu yapmıyordu

ben doğar dogmaz yapılması taraftarıydım. Ama esim istemedi.
su anda 5 yas doluyor.
6 yı doldurmasını beklycez artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…