Bende 1 yaşından önce çok ıstedım ama eşımı ıkna edemedım pipisinde yağ bezeleri oluştu,en sonunda eşimde dayanamadı muayeneye götürdüm oğlum 2 yaş 3 aylık,doktorumuz ya 0-2 arası yada 7 yaşında uygun gördüğünü bi pisikiyatr doktordan onay alırsam yapacağını söyledi,gittim pisikiyatr bana oğlumun kaç kelimelik cümleler kurabildiğini,sorular sorup sormadığını falan sordu,çocukların cinselliği anlamaya başlamadan 3 bitmeden,yada 7 yaşından sonra sünnet içn uygun olduğunun anlattı,bu onayla geçen hafta sünnet oldu,genel anestezi ile 30 dak.bitti en zoru kucağımdan alıp ameliyathaneye girmesiydi 1-2 saatte taburcu olduk serum çıkınca rahatladı anlamdı bile evde birde 5 saat uyuyunca tamam daha ogün bisiklete bindi hiç yatmadı,2 gün sonra sargısını çıkardım,önce ılık br bardak suyla yavaş yavaş ıslattım sonra verlen teramisin kremle iyce kremledm yavaş yavaş kaldırdım mızırdandı ama korktuğum gibi olmadı dünde 1 hafta doldu kontrole götürdüm banyosunu yaptırdım btti çok şükür kızlar uzun yazdım ama belki faydası olur sizede ben kesinlkle nekadar küçük olursa okadar iyi diyorum biz bebe daha olurmu diye kıyamıyoruz ama bebekken hem hiç bilmiyor hem daha çabuk iyileşiyor,oğlum küçük olmasına rağmen iğneyi falan hatırlıyo korkuyo düşünün birde 3 yaş üstünü allah her anneye nasip etsin.