• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet için acil yardim

hburan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
895
443
103
Öncelikle lütfen konu hemen tasinmasin çünkü sünnet başlığına pek giren olmadığı için ordan bir sonuç alamıyorum.
Kızlar benim oğlum 20 aylık ilk doğduğunda sünnet yaptıramadım karışıklık falan oldu. Şimdi 2 yaşına gelmeden yaptırmak istiyorum. Önümüzdeki hafta falan düşünüyorum artık. İstanbul Avrupa yakasında onerebileceginiz cokda pahalı olmayan hastaneler doktorlar var mi?

Bende onumuzdeki hafta dusunuyorum devlet ucretsiz diye biliyorum ama istanbulla burdaki hastanelerin sartlari farkli sanirim ilgi acisindan

Bende onumuzdeki hafta dusunuyorum devlet ucretsiz diye biliyorum ama istanbulla burdaki hastanelerin sartlari farkli sanirim ilgi acisindan
Maalesef burada devlet hastanesini aradım 7 yaştan önce mı ne yapmıyoruz dedi. Aciliyet yoksa devlet yapmiyormus. Ama başka şehirlerde olabiliyor galiba.

Maalesef burada devlet hastanesini aradım 7 yaştan önce mı ne yapmıyoruz dedi. Aciliyet yoksa devlet yapmiyormus. Ama başka şehirlerde olabiliyor galiba.
Ilk defa duydm yedi yasi hatta oglumu idrar yolundan suphelendigm icin goturmustum bir kac ay once dr istersen. Yapalim sunneti demisti arastrdim internetten dediginizi bende ucret konusunda onceden devlet sadece mecburi durumlarda karsiliyormus dogru ama artik oyle degil sonucta saglik acisindan sunnet gerekli birsey basma bir devlet hastanesine daha sorun derim hatta telefonla degil randevu alip birebir gorusun gerekirse saglik bakalnligindan fln bilgi alabilirsiniz

Merhabalar;
Biz oğlumuzu 26 günlükken yaptırdık sünnet.Türkiye hastanesinde yaptırdım.Fiyatı 750 TL idi.
Dr.Cem KARA (Çocuk cerrahisi)

Merhabalar;
Biz oğlumuzu 26 günlükken yaptırdık sünnet.Türkiye hastanesinde yaptırdım.Fiyatı 750 TL idi.
Dr.Cem KARA (Çocuk cerrahisi)
Doğumu da orda mı yaptınız acaba çünkü orası doğum orda olunca biraz daha uygun fiyata yapıyor bildiğim kadarıyla yani bu fiyat normal fiyat mı indirimli mi.

Ilk defa duydm yedi yasi hatta oglumu idrar yolundan suphelendigm icin goturmustum bir kac ay once dr istersen. Yapalim sunneti demisti arastrdim internetten dediginizi bende ucret konusunda onceden devlet sadece mecburi durumlarda karsiliyormus dogru ama artik oyle degil sonucta saglik acisindan sunnet gerekli birsey basma bir devlet hastanesine daha sorun derim hatta telefonla degil randevu alip birebir gorusun gerekirse saglik bakalnligindan fln bilgi alabilirsiniz
Bı kaç ay önce sorduğumda öyle demişti bir hastane. Eşim sehirdisinda sürekli gelip gidiyor ama haftasonu ancak o yüzden gidip görüşme imkanım yok maalesef. Ama başka hastaneleride aramakta fayda var tabiki. Teşekkür ederim.

6 aylıkken yaptırdık üniversite hastanesinde. 20 gün sonraya gün verdiler sadece.

Doğumu da orda mı yaptınız acaba çünkü orası doğum orda olunca biraz daha uygun fiyata yapıyor bildiğim kadarıyla yani bu fiyat normal fiyat mı indirimli mi.
Evet doğumda orada oldu.Bazen indirimleri oluyor isterseniz tlf.arayıp bilgi alabilirsiniz.

Ben beylikduzunde medilifeta yeni yaptirdim 350 falandi. Bizde baska sorunda vardi doktor ikisinide halletti memnun kaldik. Doktorumuz cocuk cerrahiydi hemde alani cocuk urolojisi olunca rahat gittik. Ben yaptirali 3 ay falan oldu. 1 haftada iyilesti.

Kızkardeşim şuan 6 aylık olan bebeğini ,bir kaç ay önce bağcılar safa hastanesinde sünnet ettirdi. Abisinide orada sünnet ettirmişti. Fiyat bilgim yok ama hiçbir sorun yaşamadılar çok şükür.

Ben beylikduzunde medilifeta yeni yaptirdim 350 falandi. Bizde baska sorunda vardi doktor ikisinide halletti memnun kaldik. Doktorumuz cocuk cerrahiydi hemde alani cocuk urolojisi olunca rahat gittik. Ben yaptirali 3 ay falan oldu. 1 haftada iyilesti.
Dr un adı neydi acaba?

Back