Sünnet dügünu

KapicininBitliKizi

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
2.995
23
Şeniz MERHABA ARKADASLAR sızlere fıkır danısmak ıstedım ablamın oglunun sunet dugunu var bend ekıyafet kararsız kaldım dıktırmek sıtoıyorum amma nasıl bısey dıktırcegıme karar veremdım sızlerden yardım alabılırım umarım ben teseturluyum olede tam kapalı dgeıl amam ben elbıseyı severım amam ole cokta satavatlı olmmasını ıstemıyorum dız altında ne kısa ne uzun bıseyler karar veremdım ustunede cepken olıyacak cekette ıstemıyorum sızden fıkırler ıstıyorum kızlar ne olur yardım edın kaydirigubbakcemile3 sımdıkten tesekurler kzılar

bende çok beğeniyorum bunu bu siteden bir arkadaşındı galiba bu renk uyumu aslında değişik ve güzel olmuş ama kırmızıyla siyahta yapabilirsin..

wawawwwwwww bayıldım beeeee zevke bak yerum anm senu :) benım kendı kafamdan tasarladıgım kıyafetlerden bırıne benzıyor bende bole tasrladım renk tonuda aynı pembe hastasıyımda :) ama benımkının koları balondu yanı bılek kısmı lastıklıydı hahah guzelmsı bee

canım benim beğenmene sevindim
ayrıca bununda kolları lastikli:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…