• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Sünnet derisinin yapışması acil yardim

karabbr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
24
1
36
Diyarbakır
Merhaba arkadaşlar benim oğlum 10 aylık sünnet oldu 20 gün oldu sünnet derisi yapışmış Kendiliginden açılır mı başına gelen var mı ne olur yardım edin çok uzgunum

Kendiliğinden açılmaz. Yapıştığını kim söyledi canım? Doktoruna götürdünüz mü?

Başka bir doktora git 6 buçuk aylık sünnet olmuştu benimki yapışmasın tekrer kesmek zorunda kalabiliriz demişti normal sünnet mi günde en az dört kez masaj yapmıştık biz

Evet normal biraz kilolu derinin bitarafi açık fakat bi tarafı yapışık 20 gun u geçti yeni fark ettik sünnet yapan Dr masaj yapın diyo artık geç acilmaz gibi geliyor ya erkek çocuk annesi olmak çok zor muş

Geçmiş olsun canım alt tarafında bırakılan deri parçası değil dimi yapıştı dediğin
Evet normal biraz kilolu derinin bitarafi açık fakat bi tarafı yapışık 20 gun u geçti yeni fark ettik sünnet yapan Dr masaj yapın diyo artık geç acilmaz gibi geliyor ya erkek çocuk annesi olmak çok zor muş

Merhaba arkadaşlar benim bebeğim de yeni sünnet oldu 1 hafta önce şu an aynı durum bizde de oluştu. Siz ne yaptınız şu an çok kafam karışık

Merhaba arkadaşlar benim oğlum 10 aylık sünnet oldu 20 gün oldu sünnet derisi yapışmış Kendiliginden açılır mı başına gelen var mı ne olur yardım edin çok uzgunum

Derisini yukari cekip kalin bir sekilde (beyaz) vazelin sür. Her bez degistirdiginde ve az bir hafta boyunca uygula.

Back