• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Suni sanci ile dogum yapan anneler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aaa sende mı hamile sin :anneadayı: rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ne güzel bir sürpriz ama
Kaç haftalık sin.?
Hep sormak isterim ikinci doğum daha rahat geçiyor değil mı ilke göre
Aynen ;) 34. Haftadayım ben şuan.
doğunlarımın ikiside çok kolaydı Allaha şükür , ilkinde 1 saat sancı ikincisinde 45 dk suyunu patlatmak ve suni sancıyla ... İnşallah buda kolay olur bakalım canım ;)

Aynen :KK66: 34. Haftadayım ben şuan.
doğunlarımın ikiside çok kolaydı Allaha şükür , ilkinde 1 saat sancı ikincisinde 45 dk suyunu patlatmak ve suni sancıyla ... İnşallah buda kolay olur bakalım canım :KK66:

Benim de iyiydi çok şükür inşallah buda güzel ve kolay geçer rabbim herkese yardım etsin inşallah .

Benim ki hala cinsiyet göstermedi :110: bekliyoruz öyle rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ama insan merak ediyorum kızım anne kız olacak diyor kendine arkadaş arıyor :KK70:

Benim de iyiydi çok şükür inşallah buda güzel ve kolay geçer rabbim herkese yardım etsin inşallah .

Benim ki hala cinsiyet göstermedi :110: bekliyoruz öyle rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ama insan merak ediyorum kızım anne kız olacak diyor kendine arkadaş arıyor :KK70:
Benimkide çok geç netleşti kafayı yiyodum artık :):)
12 de erkek 16 da erkek 20 de kız ama net konuşmayımla kızda kaldık en son şükür ;)
Allah gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah.

Benimkide çok geç netleşti kafayı yiyodum artık :):)
12 de erkek 16 da erkek 20 de kız ama net konuşmayımla kızda kaldık en son şükür :KK66:
Allah gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah.

Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin gerisi boş..
Az kalmış senin bol gazoz iç salatalık ye çok faydalı olur canım bebeğe

Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin gerisi boş..
Az kalmış senin bol gazoz iç salatalık ye çok faydalı olur canım bebeğe
Yaaa öylemi bilmiyodum.tşk ederim salatalığın faydalı olacağını :) kaşar , muz , pekmeze yükleniyodum şu sıralar :)

Yaaa öylemi bilmiyodum.tşk ederim salatalığın faydalı olacağını :) kaşar , muz , pekmeze yükleniyodum şu sıralar :)

Salatalık doğumu da kolaylaştırıyor muş gazoz da bebeğe vitamin veriyor eğer içebiliyor san şalgam iç benim canım çok çekiyor içiyorum çokta faydalı bebeğe

Kızlar merhaba herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Bu gün doktora gittim hala sancı çıkmadı haftaya yine gideceğim yine çıkmazsa suni sancı dedi doktor. Ben normal doğum istiyorum acaba suni sancı ile açılma kesin olur mu ve normal doğum yapar miyim bir de suni sancı ile Epidural olabilir miyim suni sancı hakkinda bilgisi olan anneler bize bilgi verebilir mi :anneadayı:
Ilk dogumum du diye tehlikeye atamadim ama atar olaydim gunlerin gelmisse doktora git ama çabuk yatirmalarina izin verme kiz kardesim beni dinledi 42 haftaya kadar hatta 43 e girdi sancisini ecde 10 saat gecirip bol dus alip yürüyüş bol su hastaneye gittiginde 8 cm 10 dakkada dogum yapti. Kendi sancin iyi ben hemen kendimi doktorlara hemsirelere teslim ettim suni sanci vererek mahvoldum ikincisinde inşallah hayirlisiyla sancimi evde ve sabirli bir sekilde beklicem

merhaba. ben suni şancı aldım ama önceden kendi sancım geldi. 3 4 saat evde çektim sancımi. gece yarısi geldi zaten.. 5 cm aciklikla gitmişim hastaneye. sabah 8 gibi hastanedeydim. nst den sonra yatış yaptılar. en fazla yarım saat almışımdır suni şancı. sonra doğumhane ye. dr gelene kadar bekledi ebeler. 10 da doğdu kizcagizim.. 23 nisan a denk geldiği için dr hastanede değildi.

Suni ile dogum yaptım canım ama suyum2 bitmişti kendi sancim da gelmeyince mecburen suni aldım bir de daha fazla beklemek istemedim artık
Ilk dogumum du diye tehlikeye atamadim ama atar olaydim gunlerin gelmisse doktora git ama çabuk yatirmalarina izin verme kiz kardesim beni dinledi 42 haftaya kadar hatta 43 e girdi sancisini ecde 10 saat gecirip bol dus alip yürüyüş bol su hastaneye gittiginde 8 cm 10 dakkada dogum yapti. Kendi sancin iyi ben hemen kendimi doktorlara hemsirelere teslim ettim suni sanci vererek mahvoldum ikincisinde inşallah hayirlisiyla sancimi evde ve sabirli bir sekilde beklicem

Dogum yaptinizmi banada suni sanci ile normal dogum oneriliyor kafam cok karisik
Merhaba canım suni ile doğum yaptım çok da memnun kaldım benim zaten su bitmişti kendi sancim da gelmedi daha fazla beklemek istemedim ama çok iyi oldu çok şükür tavsiye ederim

Back