Belki faydası olur canım. Zeytinyağı vrya kremle masaj gibi uyarabilirsiniz.Onu hic denemedim ama artik hersyi yapicam kendi gelsin diye son iki gun sans
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Suni sanci ile dogum yapan anneler
- Konu Sahibi fikir27
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
Benim cadida inatcilik yapiyor kendi gelse ugrastirmasa iyi olurdu insallah korktugum gibi olmaz sizinki gibi hafif gecer insallah
Ben kızı mı 37 de doğurdum canım mecburi doğum du benim ki senin şimdi vaktin olduğu için suni sancı yı verir vermez kendi sancın başlar inşallah
- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
Hımm onu,bilmiyodum canım.
Sizin hiçmi açıklık yoktu da o ip gibi şeyi yerleştirdiler acaba?
Ben 35 haftam da hastaneye yattım takip ettiler 37 olmasını beklediler 37 haftam da suni sancı verdiler iki defa alttan iki tane de serum yedim hiç bana mı sin demedim doktor lar bile hayret etti en sonun da başardı doktorlar sancımı başlatmayı üç dört saatte doğurdum bile çok hızlı oldu açılmam
Sizinkide güzel olmuş :) beklemişiniz ama değmiş maşallah... 35. Haftada yatış sebebiniz neydi acaba?Ben 35 haftam da hastaneye yattım takip ettiler 37 olmasını beklediler 37 haftam da suni sancı verdiler iki defa alttan iki tane de serum yedim hiç bana mı sin demedim doktor lar bile hayret etti en sonun da başardı doktorlar sancımı başlatmayı üç dört saatte doğurdum bile çok hızlı oldu açılmam
- 9 Şubat 2018
- 20
- 7
- 1
- 34
Ben kızı mı 37 de doğurdum canım mecburi doğum du benim ki senin şimdi vaktin olduğu için suni sancı yı verir vermez kendi sancın başlar inşallah
İnsallah cok sagolun
Bak belki yarına bişeyler olurİnsallah cok sagolun
Bir arkadaş bahsetmiş ya fatma ana eli otu diye ilk doğumumda kullandım ben ondan . Ama sancım başlayınca kullandım , psikolojikmi bilmiyorum ama bende işe yaradı sanırım hastaneye gittiğimde 7 cm di açıklığım. Varsa ondan da deneyn
- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
Sizinkide güzel olmuş :) beklemişiniz ama değmiş maşallah... 35. Haftada yatış sebebiniz neydi acaba?
Suyum tamamen bitmişti canım hani oligo diyorlar ya şimdi duyunca sinirlerim zıplıyor zaten doktor suyu mu patlattığı zaman bir çay bardağı bile yoktu bebeğim gelişimini tamamen durdurmuştu benden beslenmiyor du ve suyunu üretmek yerine tüketiyor dedi doktorum zaten doğduğu zaman 2 kilo doğdu şimdi yine hamileyim tekrar aynı şeyleri yaşamamak için elimden geleni yapıyorum
Olmaz inşallah canım.Suyum tamamen bitmişti canım hani oligo diyorlar ya şimdi duyunca sinirlerim zıplıyor zaten doktor suyu mu patlattığı zaman bir çay bardağı bile yoktu bebeğim gelişimini tamamen durdurmuştu benden beslenmiyor du ve suyunu üretmek yerine tüketiyor dedi doktorum zaten doğduğu zaman 2 kilo doğdu şimdi yine hamileyim tekrar aynı şeyleri yaşamamak için elimden geleni yapıyorum
Yine yakın mı doğum?
- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
Birde size bir tavsiye de bulunayım sancınız geldiği zaman kesinlikle bağırma yın derin derin nefes alın aşağı doğru verin sancı yı ve eğer yanınız da bir yakınınız olursa (bazı devlet hastaneleri almıyor refakatçi) sancı geldiği an arkadan sıksın iki eli ile açılmanız inanılmaz çabuk olur bizim bir akraba da denedik inanın sadece iki saatte ilk doğumu olmasına rağmen on cm açıklık ile gitti masa ya
- 9 Şubat 2018
- 20
- 7
- 1
- 34
Bak belki yarına bişeyler olur
Bir arkadaş bahsetmiş ya fatma ana eli otu diye ilk doğumumda kullandım ben ondan . Ama sancım başlayınca kullandım , psikolojikmi bilmiyorum ama bende işe yaradı sanırım hastaneye gittiğimde 7 cm di açıklığım. Varsa ondan da deneyn
İnsallah olur cok sevinirim olursa o otu nasil tuketecegim peki
- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
Olmaz inşallah canım.
Yine yakın mı doğum?
Yok canım daha var 16+4 de yim.
- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
Bak belki yarına bişeyler olur
Canım o otu ne yapıyorlar nasıl kullanılıyor
Aynen katılıyorum ama şuda var sancınız varsa kendi kendinize ıkınmayın , rahimi şişirip açıklığı kapatıyor , benim başıma geldi . O yüzden suni sancı almıştım.Birde size bir tavsiye de bulunayım sancınız geldiği zaman kesinlikle bağırma yın derin derin nefes alın aşağı doğru verin sancı yı ve eğer yanınız da bir yakınınız olursa (bazı devlet hastaneleri almıyor refakatçi) sancı geldiği an arkadan sıksın iki eli ile açılmanız inanılmaz çabuk olur bizim bir akraba da denedik inanın sadece iki saatte ilk doğumu olmasına rağmen on cm açıklık ile gitti masa ya
Sıcak veya kaynayan suya atıp ot tamamen açılınca yudum yudum içiliyo diye biliyorum ben. Öyle tüketmiştim.İnsallah olur cok sevinirim olursa o otu nasil tuketecegim peki
_aLoNeAnqeL_
- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
Aynen katılıyorum ama şuda var sancınız varsa kendi kendinize ıkınmayın , rahimi şişirip açıklığı kapatıyor , benim başıma geldi . O yüzden suni sancı almıştım.
Evet ıkınma ve bağırma bir ise yaramıyor sadece nefes alıp sancı yı aşağı verecek
- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
Sıcak veya kaynayan suya atıp ot tamamen açılınca yudum yudum içiliyo diye biliyorum ben. Öyle tüketmiştim.
_aLoNeAnqeL_
Aklım da bulun sun deneyeceğim
- 9 Şubat 2018
- 20
- 7
- 1
- 34
Sıcak veya kaynayan suya atıp ot tamamen açılınca yudum yudum içiliyo diye biliyorum ben. Öyle tüketmiştim.
_aLoNeAnqeL_
İnsallah bende deneyim
- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
_aLoNeAnqeL_
Senin çocuk varmı
Var ablası boy boy :):)Senin çocuk varmı
Biri 7 yaşında diğeri 3 , buda yolda :)
Spiralli sürpiriz bir kızımız geliyor iki oğlandan sonra
- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
Var ablası boy boy :):)
Biri 7 yaşında diğeri 3 , buda yolda :)
Spiralli sürpiriz bir kızımız geliyor iki oğlandan sonra
Aaa sende mı hamile sin rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ne güzel bir sürpriz ama
Kaç haftalık sin.?
Hep sormak isterim ikinci doğum daha rahat geçiyor değil mı ilke göre