marhabalar şimdi benim gebeliğim 38+2 bugün itibari ile benim kontrollere geldiğimde hep tansiyonum yüksek çıkıyor geçen hafta 4 gün yattım hiç sıkıntı çıkmadı idrarda protein yok hatta bebek gayet iyi kilosu filan demişti doktorum. Dün yine randevum vardı yine yüksek çıktı ama o sürece kadar gayet iyi sıkıntı yoktu daha sonra bebekde gelişim geriliği var dedi doktorum karın çevresi ve bebek küçük gözüküyor dedi Perinotoloji bölümünde doktora yönlendirdi oda baktı ve gelişim geriliği olduğundan ve tansiyon yüksek olduğundan yatış verdi ama doğum yaptırcaz dedi bugün sonuçlarıma baktı sonuçlar gayet güzel, bebekde sağlıklı bi problem yok dedi yani ama yarın doğum yaptırırız sana dedi oda fitil ile suni sancı yani, hani hiç bir risk yokken neden doğuma almak istediğini sordum şimdi bi gelişim geriliği var tabi dedi tamam tansiyon sıkıntılı değil ama olasabilir riske atmak gerekmez dedi taburcu olma kendi isteyinle olabilirsin ama önermiyorum dedi ki bide riskli haftanda değilsin 38 haftalığa geldin doğum olsa bile riskli durum olmaz rahat ol dedi ama suni sancı almak mantıksız geliyor bana bu durumda olam var mı destek olur musunuz ?