Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 yıl önce bu karışımı düzenli olarak 2 ay kullandım
ve her sürdüğümde önce yürüyüş sonra egzersiz sonra duş yaptım
1 ayda 3 kilo verdim ve sıkılaştım ama selülitlere faydası olmadı.
selülitler çok inatçı daha fazlasını yapmak gerekiyor
şu an hamile olduğum için ancak hafif tempoda yürüyüş yapabilirim hamilelik sonrası selülitlerin artmasından korkuyorum
hamilelikten sonra mutlaka spor yapacağım
Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:
aspirinin ismi varmi özel bir aspirin filan mi?
Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:
bu karısımı uygulamayı dusunuyorum yalnız bu karısımı surdukten sonra ne kadar vucutta kalıyo bellı bır suresı var mı yada hep ole kalıcakmı yıkıyacakmıyız
ben 4 gündür yapıyorum.selülitlerde hafifleme var 2 hafta bi bakacam duruma.geçer inşallah :)