benim adetim son 1 yıldır böyle, yani sümüksü uzayan adet kanamasını. Fazla ped kirletmiyorum, tuvalete oturunca boşalıyor kan, sümüksü şeklinde akıyor, önceleri pedime aktığını hissederdim, çamaşırım kirlenirdi vs... şimdi anlattığım yani sümüksü uzayan şekilde gibi tarz değiştirdi, bir kadın doğum doktoruna danıştım birşey demedi,
içinizde bu şekilde sümüksü adet gören var mı arkadaşlar? normal midir?
(birde bu şekilde açık açık yazdığım için özür dilerim ama başka türlü anlatamazdım!)
O sumuksu dediginiz sey endometrium duvari. Bebis oldugunda ona tutunacak. Cocuk gelisimiokumanin faydalari
Onu bilememde az olmasinin sebebi kansizlikta olabilir
Kan ilaclarimi kullanmadigimda bende de cok az oluyor
Doktorum kan ilaclarini kullaniran gecer demisti
çocuk yapmak için engel olmasında!!!
kızlar. .adetim 3 gün sürdü ve 10 gündür de sadece tuvalette adete benzer oluyorum ve iyice atlatmaya başladım..dr a gittim. tahlillerde bişi de çıkmadı. çocuk istiyoruz tabiki.. böyle adet olmaya dewam edersem yumurtlama nasıl olacak. şaşırdım ya walla..
Merhaba cnm nasilsin ya aynı sıkıntı bende de var bebek istiyorum.olmuyor acaba bu sebepten dolayı mi diye çok kafama takıyorum. Daha snra düzeldi mi adetlerinbenim adetim son 1 yıldır böyle, fazla ped kirletmiyorum, tuvalete oturunca boşalıyor kan, sümüksü şeklinde akıyor, önceleri pedime aktığını hissederdim, çamaşırım kirlenirdi vs... şimdi anlattığım gibi tarz değiştirdi, bi kadın doğum doktoruna danıştım bişey demedi,
içinizde bu şekilde adet gören varmı arkadaşlar? normalmidir?
(birde bu şekilde açık açık yazdığım için özürdilerim ama başka türlü anlatamazdım!!!)