Sümüksü uzayan adet kanamasını , pede değilde tuvalette gelen şekilde gören varmı?

Evt cnm devam ediyor aynı sıkıntı malesef doktorlar normal diyor ama ben bi dahiliye uzmanına gidixem bakalım kan değerlerinde pıhtılaşma dan supheleniyorum
Bence boşuna endişeleniyorsun jinekolog bundan şüphelense zaten dahiliyeye git derdi bence ama yine de sen bilirsin canım bu arada yaşın kaç ben 37 :)

Ben bu ay 35. Günde adet gördüm bu defa normal geldi akıyor yani pede, ve geçen ay cok az olduğu için sanırım bu ay normal geliyor ikinci günündeyim, doktor takılmayın demişti haklıymış, (eğer doktorlarınız da size böyle söylediyse tabii) takılmayın, önemli olan belli bir düzende her ay gelmesiymiş . Ben çok rahatladım bu ay darısı sizin başınıza. Sevgiler..

kızlar ben kendiminkiini cözdüm..demirim düşmüş yerlerde ee böylece adet kanamasıda kesiliyormuş..demir ilacı almaya basladım..tahlil yaptırın derim..sevgiler

kızlar ben kendiminkiini cözdüm..demirim düşmüş yerlerde ee böylece adet kanamasıda kesiliyormuş..demir ilacı almaya basladım..tahlil yaptırın derim..sevgiler
Bende suan enfeksiyon ilacı içiyorum bitince bi tahlil yaptırican inş bnmkide düzelir.doktorlar takma.önemli bişi degil.diyorlar ama ben taktım. Bikere kafaya

Kızlar benim adetimde böyle sumuksu kıvamda önceden 28 günde bir gelirdi şimdi bazen 26 günde bazen 30 günde bir geliyor az geliyor ve kısa sürüyor kadın doguma gittim üstten baktı tahlil yaptı bişey yok dedi hala böyle az gelmeye devam ediyor niye böyle oluyor ki

Cnm ben bunun için dahiliye ye gidiyorum plt diye bi hormon var bunun yüksek olması adet kanamalarıni azaltirmis istersen bi hemogram testi yaptir

Merhaba bayanlar baya önce yazılmış ama size fikir danışmak istiyorum. Ben korunmalı ilişkiye girdi. 15 gün sonra tam dediğiniz gibi regl oldum. Üstüne görme olabilir diye korkup 3 kere aralıklarla idrar testi yaptım. Hepsi negatif çıktı. Adet geciktirici kullandım bırakınca da 2. Reglimi oldum daha yoğun normaldi. Şuan üçüncü reglimi oldum ama yine sümüksü sizce hamilelik riski var mı yoksa normal midir sizinki gibi?? Yardımcı olun lütfen zor durumdayım

benim adetim son 1 yıldır böyle, yani sümüksü uzayan adet kanamasını. Fazla ped kirletmiyorum, tuvalete oturunca boşalıyor kan, sümüksü şeklinde akıyor, önceleri pedime aktığını hissederdim, çamaşırım kirlenirdi vs... şimdi anlattığım yani sümüksü uzayan şekilde gibi tarz değiştirdi, bir kadın doğum doktoruna danıştım birşey demedi,

içinizde bu şekilde sümüksü adet gören var mı arkadaşlar? normal midir?
(birde bu şekilde açık açık yazdığım için özür dilerim ama başka türlü anlatamazdım!)
Bakirelikte normal midir acaba bilgin var mi

Benim de öyle adetim hatta şu an adetim wc de uzayan akıntı şeklinde geliyor pedi kirletmiyor benim amh değerim düşük ondan mı acaba diyorum

X