• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sümüksü bir sıvı geliyor

hayatkadereinat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
115
49
98
İstanbul
Bayanlar bir zahmet banada yardım etseniz.Ben bekarım herhangi cinsel birlikteliğimde olmadı fakat vajinamdan sümüksü yapılarda birşeyler gelmeye basladı.Özellikle temizliğe cok önem veririm ama bunları gördükce geriliyorum..Resmen sümük gibi (afedersiniz ama) sasırdım bende mantar degil biliyorum sizdede oluyormu?Ve önlemek için ne yapılır?

son zamanlarda mı gelıyor o ? üşütmüş olabilirsin idrar yollarında sıkıntı olmuş olabilir. dediğin durum bendede var doktora gıttım bı kac kez her defasında fitil verdi ben kullanmayacaımı söyleyince bunları kullanmadan düzelmezsin dedi ... belimin açık olmamasına dıkakt edıyorum ayaklarımdada sürekli corap bulundurmaya çalışıyorum.

son zamanlarda mı gelıyor o ? üşütmüş olabilirsin idrar yollarında sıkıntı olmuş olabilir. dediğin durum bendede var doktora gıttım bı kac kez her defasında fitil verdi ben kullanmayacaımı söyleyince bunları kullanmadan düzelmezsin dedi ... belimin açık olmamasına dıkakt edıyorum ayaklarımdada sürekli corap bulundurmaya çalışıyorum.

Sağol canım cevap için. Ya bende nasıl desem 2aydır falan yogun oldu yoksa az az oluyordu bazen..Ben acıkcası korumam kendimi pek ondan olabilir dikkat edeyim bakalım bende umarım geçer.Fitil banada önerildi bende kullanamadım

öyle hissettim sanırım akıntıya sümüksü sıvı dediginiz için neyse bi doktora görunmenizde fayda var

Hayırr yanlıs anlasılmayım diye akıntı her bayanda vardır normal denip geçilmesin diye yani akıntı hani bzen sıvı seklinde oluyorya benimki sümüksü gibi ondan canım.Doktora gittim fitil önerdi ve smear aldı temiz cıktı bende anlamadım neden devam ettigini..

Back