• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sümeyye Erdoğan'ın Ertelenen Nişan Töreni Gerçekleştirildi

Onların ben halkın gözünden baktığına inanmıyorum bu olaylara.. Yani dertleri kendileri bence.. Kayınpederi bir adam, ülkede yaşayan insan 75 milyon civarı, 1 adam için ertelenen 75 milyon içinde ertelenir... Ayrıca halk sorumluluğu alan insanlar, Devletin mekanında yapmaz nişanını.. Evleri var onlarca.. Gitsinler oralarda yapsınlar. Yani senin vergin benim vergim, Sümeyye hanıma nişan yapıyor.
Ayrıca hassas dönemde.. İnsanlar sadece karalamak için söylemiyor bunları.. Duyarlılık bekliyor..

Allah'tan korkmayanın duyarlılığı olur mu ki ?

Alıntılayarak cevap yazdığın için teşekkür ederim.Burada yazdığım yoruma alıntı yapmayarak cevap yazıp,duyarlı, ince düşünen kişileri görünce ,senin alıntılaman beni sevindirdi canım.Halkı düşündüğünüz kadar ,bazıları da burada ki üyelerin alınmasını düşünsün bir zahmet.:KK12:
Halk bir birini desteklemeli korumalı.. Ama halkı yönetenlerde halkını korumalı.. Onları ilk sıraya koymalı.. Ailesinden öte bile tutmalı, heleki C.b gibi halk oyu ile gelen halkına minnettar olmalı..
Olay burada birbirini alıntılamak, yada oradan laf söylemek, söylememek değil..
Bizlerde burada klavyeden de olsa yazan halkız. Bırak burada şu şunu demiş, bu bunu etmişi..
Bence sen alıntıladığım cevap üzerindende düşün deynepciğim ;)

Halk bir birini desteklemeli korumalı.. Ama halkı yönetenlerde halkını korumalı.. Onları ilk sıraya koymalı.. Ailesinden öte bile tutmalı, heleki C.b gibi halk oyu ile gelen halkına minnettar olmalı..
Olay burada birbirini alıntılamak, yada oradan laf söylemek, söylememek değil..
Bizlerde burada klavyeden de olsa yazan halkız. Bırak burada şu şunu demiş, bu bunu etmişi..
Bence sen alıntıladığım cevap üzerindende düşün deynepciğim :KK66:
Ben zaten sana hak veriyorum canım:KK19:.Ben olaya başka açıdan da baktım.

Ben zaten sana hak veriyorum canım:KK19:.Ben olaya başka açıdan da baktım.
Baktığın açıdan bakınca, buradan o insanları sanki kutsallaştırma, haklı görme izlenimi veriyor..
Bu senin kişisel görüşündür, ama bir şeyleri anlamak görmek için başımıza musibet gelmesini beklememek lazım..
Bir yanda şahsi ve keyfi devletten harcananlar, öbür yanda ölen halk görüyoruz biz buradan..
Sizler ne görüyorsunuz..
Biz ne kaçırıyoruz?

Tahmin ettim zaten böyle düşüneceğinizi:KK66:.Ama hayat devam ediyor öyle veya böyle .Daha önce kpnin rahatsızlanması sonucu zaten ertelenmiş.Eminim ki Onlarda düşünmüştür ertelesek mi diye.Kızcağız da bayağı şanssızmış arkadaş.:confused:Nişanına bile odaklanamamıştır.İnşallah düğününde sorun çıkmaz.
İnşallah ülke olarak selametimizde sorun çıkmaz Zeynep hanım.

Orası zaten öyle .Kimsenin sorun çıkmasını isteme gibi bir isteği yok.Herkesin isteği terörün bitmesi,ülkenin düze çıkması.Bu arada baş harfini değiştirdim ,nasıl anladınız:KK53:
Dünden beri bir şeyler anlatmaya çalıştım o nedenle aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum. Zaten bu bölüme yazan hepi topu 10 kişi var yok gibi, o kişiler de zaten görmüşlerdir.
Emin olun şu an yöneticilerin veya sanat camiasının magazin haberleri kimseyi ne kıskandırıyordur ne de ilgilendiriyordur. Şu an sevdikleri olan ve can korkusu taşıyan herkes aynı şeyi istiyor. O da zaten belli, ülkenin refahı.
Burada tepki çekecek, sivri konulara da tepki gelmesinin en büyük sebebi yaranın kapanmadan kaşınmasıdır bana göre.
Buna ek olarak da alındım falan gibi şeyler yazmışsınız, fakat zannetmiyorum ki kimsenin kimseyle burada şahsi sorunu olsun. Buraya yazan herkes bir şekilde toplumun iyiliğini istiyor ve fikirler çatışıyor. Çünkü herkesin kafasındaki gidiş yolu farklı.
Son olarak takma adınızdaki kadın ismini tahmin etmek için ya da tahmin ettiğini sanmak veyahut çağrışım sonucunda serbest atış yapmak için deha olmaya gerek yok.

Dünden beri bir şeyler anlatmaya çalıştım o nedenle aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum. Zaten bu bölüme yazan hepi topu 10 kişi var yok gibi, o kişiler de zaten görmüşlerdir.
Emin olun şu an yöneticilerin veya sanat camiasının magazin haberleri kimseyi ne kıskandırıyordur ne de ilgilendiriyordur. Şu an sevdikleri olan ve can korkusu taşıyan herkes aynı şeyi istiyor. O da zaten belli, ülkenin refahı.
Burada tepki çekecek, sivri konulara da tepki gelmesinin en büyük sebebi yaranın kapanmadan kaşınmasıdır bana göre.
Buna ek olarak da alındım falan gibi şeyler yazmışsınız, fakat zannetmiyorum ki kimsenin kimseyle burada şahsi sorunu olsun. Buraya yazan herkes bir şekilde toplumun iyiliğini istiyor ve fikirler çatışıyor. Çünkü herkesin kafasındaki gidiş yolu farklı.
Son olarak takma adınızdaki kadın ismini tahmin etmek için ya da tahmin ettiğini sanmak veyahut çağrışım sonucunda serbest atış yapmak için deha olmaya gerek yok.
Burada herkes in temennisi aynı fakat haklı olduğunu kabul ettirmek için çoğu kez karşı tarafa hakaretvari söylemler oluşuyor.Hemen gruplaşma oluyor.Çoğu kişi yazmak istese de sataşmalardan,banlanmalardan dolayı yazmamayı tercih ediyor.Yazan kişinin az olması bu yüzden.

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.

Nişan Huber Köşk'ünde yapılmış, bilmediğimden soruyorum, Cumhurbaşkanlığına tahsis edilmiş yerlerde bu tip resepsiyonlar verilebiliyor mu?
Birde nişana katılan davetlilere ikram edilen yiyecek ve içecekler ve diğer hertürlü masraf kişisel masraf olarak mı harcandı yoksa Cumhurbaşkanlığı masrafı mı dendi, nişan devlet harcaması değildir de, ondan merak ettim o_O
mune adamlar okyanusla uğraşıyor sen bir bardak suyu soruyorsun:KK14:

Back