- 2 Aralık 2015
- 31.868
- 106.035
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #21
Hayırlı olsun.Nişan yapılmışta ,halkımız gibi dıdısının dıdısı çağrılarak,davullu zurnalı nişan yapılmamış ya,aileler arasında sade bir nişan yapılmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi hafta daha bekleyememişler demekki, sonuçta tüm gözler üzerlerinde, bi hafta daha bekleyebilirlerdi
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.
Nişan Huber Köşk'ünde yapılmış, bilmediğimden soruyorum, Cumhurbaşkanlığına tahsis edilmiş yerlerde bu tip resepsiyonlar verilebiliyor mu?
Birde nişana katılan davetlilere ikram edilen yiyecek ve içecekler ve diğer hertürlü masraf kişisel masraf olarak mı harcandı yoksa Cumhurbaşkanlığı masrafı mı dendi, nişan devlet harcaması değildir de, ondan merak ettim
Alnı secdeli bir Cumhurbaşkanı zaten haram yemez come on.hangi ülkenin cumhurbaşkanının ailesinin haberlerini okuyorsun ?
Biz müslüman çoğunluğu olan bir ülkeyiz.Haram helel nedir biliriz,kimsenin parası ile verdiği vergiler ile nişan düğün yapmayız.Devletin bir kuruşu bile geçmemiştir bu nişanda...demeyi ve düşünmeyi isterdim.
Alnı secdeli bir Cumhurbaşkanı zaten haram yemez come on.
Davul zurna herkes yapmasa da herkes te müzik oluyor.Erdoğan çocuklarına davullu zurnalı yapmasa da kızın da ve oğlunda (evliliklerinde)müzikli eğlence yapmıştı çocuklarına.Dediğiniz gibi sonraya da ertelenebilirdi.Ama aile arasında sade bir nişan olduğu için bence göze batmamalı.Sonuçta bu kaosun ne kadar süreceği bilinmiyor.Başka zamana ertelense o zaman da sorun çıkmayacağının garantisi yok ki.Erdoğan'ı savunduğum için değil,objektif bakarak yazdım.Erdoğan ve çevresi muhafazakar çizgiyi savundukları için 'davullu zurnalı merasim' bugüne kadar zaten hiç yapmadılar ki.
Fakat böyle bir zamanda nişan yapmanın ne gibi bir anlamı var?
Bu açıkça ve düpedüz yaşadıklarınız umurumda değil demenin bir başka yolu.
Halkının acılarına duyarlı bir Cumhuru reis bunu yapmalıydı.
Bence insanların yanlışlarını savunduğunuz sevdiğiniz kişi olsa dahi eleştirmekten korkmayın.
Eleştiri daima gelişmeye önderlik eder.
Birkaç gün sonra yapılabilirdi, 1 hafta sonra yapılabilirdi.Davul zurna herkes yapmasa da herkes te müzik oluyor.Erdoğan çocuklarına davullu zurnalı yapmasa da kızın da ve oğlunda (evliliklerinde)müzikli eğlence yapmıştı çocuklarına.Dediğiniz gibi sonraya da ertelenebilirdi.Ama aile arasında sade bir nişan olduğu için bence göze batmamalı.Sonuçta bu kaosun ne kadar süreceği bilinmiyor.Başka zamana ertelense o zaman da sorun çıkmayacağının garantisi yok ki.Erdoğan'ı savunduğum için değil,objektif bakarak yazdım.
Bal tutan parmağını yalar atasözümüzden esinlendiysek demek ki...Bir vatandaşın zamanın Cumhurbaşkanı Necdet Sezerin masraflarını kendi karşılayarak oğluna yaptığı düğün için "ben olsam hayatta para vermezdim o kadar devlet imkanı varken , salakmış " dedi yanımda otobüste giderken.
Öyle halka böyle başkan.Ne deyim...
Kimbilir belkide bombayı patlatanlara meydan okuyor böyle yaparak.Siz beni yıldırmaya çalışsanız da ben sizi önemsemiyorum,sizden korkmuyorum demek istemiş te olabilir,bilemiyorum.Birkaç gün sonra yapılabilirdi, 1 hafta sonra yapılabilirdi.
Gerçekten göze çok batıyor, hiç hoş durmuyor.
Kaosun ne kadar çok sürdüğü bilinmiyor diye alt tarafı yüzük takma merasimi olan nişanı böyle aceleye getirmenin anlamı yoktu.
Bence bomba patlatanlara değil sizi önemsemiyorum mesajını halka vermiş gibi....Kimbilir belkide bombayı patlatanlara meydan okuyor böyle yaparak.Siz beni yıldırmaya çalışsanız da ben sizi önemsemiyorum,sizden korkmuyorum demek istemiş te olabilir,bilemiyorum.
Bir vatandaşın zamanın Cumhurbaşkanı Necdet Sezerin masraflarını kendi karşılayarak oğluna yaptığı düğün için "ben olsam hayatta para vermezdim o kadar devlet imkanı varken , salakmış " dedi yanımda otobüste giderken.
Öyle halka böyle başkan.Ne deyim...
Kimbilir belkide bombayı patlatanlara meydan okuyor böyle yaparak.Siz beni yıldırmaya çalışsanız da ben sizi önemsemiyorum,sizden korkmuyorum demek istemiş te olabilir,bilemiyorum.
Aynısını yazacaktım..Bence bomba patlatanlara değil sizi önemsemiyorum mesajını halka vermiş gibi....
Tahmin ettim zaten böyle düşüneceğiniziAynısını yazacaktım..
Onların ben halkın gözünden baktığına inanmıyorum bu olaylara.. Yani dertleri kendileri bence.. Kayınpederi bir adam, ülkede yaşayan insan 75 milyon civarı, 1 adam için ertelenen 75 milyon içinde ertelenir... Ayrıca halk sorumluluğu alan insanlar, Devletin mekanında yapmaz nişanını.. Evleri var onlarca.. Gitsinler oralarda yapsınlar. Yani senin vergin benim vergim, Sümeyye hanıma nişan yapıyor.Tahmin ettim zaten böyle düşüneceğinizi.Ama hayat devam ediyor öyle veya böyle .Daha önce kpnin rahatsızlanması sonucu zaten ertelenmiş.Eminim ki Onlarda düşünmüştür ertelesek mi diye.Kızcağız da bayağı şanssızmış arkadaş.
Nişanına bile odaklanamamıştır.İnşallah düğününde sorun çıkmaz.
Onların ben halkın gözünden baktığına inanmıyorum bu olaylara.. Yani dertleri kendileri bence.. Kayınpederi bir adam, ülkede yaşayan insan 75 milyon civarı, 1 adam için ertelenen 75 milyon içinde ertelenir... Ayrıca halk sorumluluğu alan insanlar, Devletin mekanında yapmaz nişanını.. Evleri var onlarca.. Gitsinler oralarda yapsınlar. Yani senin vergin benim vergim, Sümeyye hanıma nişan yapıyor.
Ayrıca hassas dönemde.. İnsanlar sadece karalamak için söylemiyor bunları.. Duyarlılık bekliyor..
İlahi...Onların ben halkın gözünden baktığına inanmıyorum bu olaylara.. Yani dertleri kendileri bence.. Kayınpederi bir adam, ülkede yaşayan insan 75 milyon civarı, 1 adam için ertelenen 75 milyon içinde ertelenir... Ayrıca halk sorumluluğu alan insanlar, Devletin mekanında yapmaz nişanını.. Evleri var onlarca.. Gitsinler oralarda yapsınlar. Yani senin vergin benim vergim, Sümeyye hanıma nişan yapıyor.
Ayrıca hassas dönemde.. İnsanlar sadece karalamak için söylemiyor bunları.. Duyarlılık bekliyor..