• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sümeyye Erdoğan'ın Ertelenen Nişan Töreni Gerçekleştirildi

Hayırlı olsun.Nişan yapılmışta ,halkımız gibi dıdısının dıdısı çağrılarak,davullu zurnalı nişan yapılmamış ya,aileler arasında sade bir nişan yapılmış.

Erdoğan ve çevresi muhafazakar çizgiyi savundukları için 'davullu zurnalı merasim' bugüne kadar zaten hiç yapmadılar ki.
Fakat böyle bir zamanda nişan yapmanın ne gibi bir anlamı var?
Bu açıkça ve düpedüz yaşadıklarınız umurumda değil demenin bir başka yolu.
Halkının acılarına duyarlı bir Cumhuru reis bunu yapmalıydı.
Bence insanların yanlışlarını savunduğunuz sevdiğiniz kişi olsa dahi eleştirmekten korkmayın.
Eleştiri daima gelişmeye önderlik eder.

bi hafta daha bekleyememişler demekki, sonuçta tüm gözler üzerlerinde, bi hafta daha bekleyebilirlerdi

Chess'cim Türkiye'de suların durulmasını bekleseler yıllarca beklemeleri gerekecek maalesef.

Hem bi söz vardır iki patlama arası düğün olmaz ama nişan olur. O yüzden sorun yok, olur yani..

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.

Nişan Huber Köşk'ünde yapılmış, bilmediğimden soruyorum, Cumhurbaşkanlığına tahsis edilmiş yerlerde bu tip resepsiyonlar verilebiliyor mu?
Birde nişana katılan davetlilere ikram edilen yiyecek ve içecekler ve diğer hertürlü masraf kişisel masraf olarak mı harcandı yoksa Cumhurbaşkanlığı masrafı mı dendi, nişan devlet harcaması değildir de, ondan merak ettim o_O

hangi ülkenin cumhurbaşkanının ailesinin haberlerini okuyorsun ?
Biz müslüman çoğunluğu olan bir ülkeyiz.Haram helel nedir biliriz,kimsenin parası ile verdiği vergiler ile nişan düğün yapmayız.Devletin bir kuruşu bile geçmemiştir bu nişanda...demeyi ve düşünmeyi isterdim.

hangi ülkenin cumhurbaşkanının ailesinin haberlerini okuyorsun ?
Biz müslüman çoğunluğu olan bir ülkeyiz.Haram helel nedir biliriz,kimsenin parası ile verdiği vergiler ile nişan düğün yapmayız.Devletin bir kuruşu bile geçmemiştir bu nişanda...demeyi ve düşünmeyi isterdim.
Alnı secdeli bir Cumhurbaşkanı zaten haram yemez come on.

Alnı secdeli bir Cumhurbaşkanı zaten haram yemez come on.

Bir vatandaşın zamanın Cumhurbaşkanı Necdet Sezerin masraflarını kendi karşılayarak oğluna yaptığı düğün için "ben olsam hayatta para vermezdim o kadar devlet imkanı varken , salakmış " dedi yanımda otobüste giderken.
Öyle halka böyle başkan.Ne deyim...

Erdoğan ve çevresi muhafazakar çizgiyi savundukları için 'davullu zurnalı merasim' bugüne kadar zaten hiç yapmadılar ki.
Fakat böyle bir zamanda nişan yapmanın ne gibi bir anlamı var?
Bu açıkça ve düpedüz yaşadıklarınız umurumda değil demenin bir başka yolu.
Halkının acılarına duyarlı bir Cumhuru reis bunu yapmalıydı.
Bence insanların yanlışlarını savunduğunuz sevdiğiniz kişi olsa dahi eleştirmekten korkmayın.
Eleştiri daima gelişmeye önderlik eder.
Davul zurna herkes yapmasa da herkes te müzik oluyor.Erdoğan çocuklarına davullu zurnalı yapmasa da kızın da ve oğlunda (evliliklerinde)müzikli eğlence yapmıştı çocuklarına.Dediğiniz gibi sonraya da ertelenebilirdi.Ama aile arasında sade bir nişan olduğu için bence göze batmamalı.Sonuçta bu kaosun ne kadar süreceği bilinmiyor.Başka zamana ertelense o zaman da sorun çıkmayacağının garantisi yok ki.Erdoğan'ı savunduğum için değil,objektif bakarak yazdım.

Davul zurna herkes yapmasa da herkes te müzik oluyor.Erdoğan çocuklarına davullu zurnalı yapmasa da kızın da ve oğlunda (evliliklerinde)müzikli eğlence yapmıştı çocuklarına.Dediğiniz gibi sonraya da ertelenebilirdi.Ama aile arasında sade bir nişan olduğu için bence göze batmamalı.Sonuçta bu kaosun ne kadar süreceği bilinmiyor.Başka zamana ertelense o zaman da sorun çıkmayacağının garantisi yok ki.Erdoğan'ı savunduğum için değil,objektif bakarak yazdım.
Birkaç gün sonra yapılabilirdi, 1 hafta sonra yapılabilirdi.
Gerçekten göze çok batıyor, hiç hoş durmuyor.
Kaosun ne kadar çok sürdüğü bilinmiyor diye alt tarafı yüzük takma merasimi olan nişanı böyle aceleye getirmenin anlamı yoktu.

Bir vatandaşın zamanın Cumhurbaşkanı Necdet Sezerin masraflarını kendi karşılayarak oğluna yaptığı düğün için "ben olsam hayatta para vermezdim o kadar devlet imkanı varken , salakmış " dedi yanımda otobüste giderken.
Bal tutan parmağını yalar atasözümüzden esinlendiysek demek ki...

Birkaç gün sonra yapılabilirdi, 1 hafta sonra yapılabilirdi.
Gerçekten göze çok batıyor, hiç hoş durmuyor.
Kaosun ne kadar çok sürdüğü bilinmiyor diye alt tarafı yüzük takma merasimi olan nişanı böyle aceleye getirmenin anlamı yoktu.
Kimbilir belkide bombayı patlatanlara meydan okuyor böyle yaparak.Siz beni yıldırmaya çalışsanız da ben sizi önemsemiyorum,sizden korkmuyorum demek istemiş te olabilir,bilemiyorum.

Kimbilir belkide bombayı patlatanlara meydan okuyor böyle yaparak.Siz beni yıldırmaya çalışsanız da ben sizi önemsemiyorum,sizden korkmuyorum demek istemiş te olabilir,bilemiyorum.
Bence bomba patlatanlara değil sizi önemsemiyorum mesajını halka vermiş gibi....

Bizim ülke vatandaşı olarak hayat düsturumuz "devletin malı deniz yemeyen domuz" olduğu için bize böyleleri daha çekici geliyor.

Bakın bu ülkede küçük esnaftan fabrikatöre kadar vergi kaçırmak bir şeref bir övünç kaynağıdır. Muhasebeciler bile ayy bu kadar fatura kesmeyin ne gerek var, tanıdığınıza falan kesmeyin der.

Şimdi kafa yapısı böyle olan adamlar Ahmet Necdet Sezer'i mi destekler başkasını mı?

Herkes kendi gibi olanı sever.

komşuda cenaze olsa yüksek sesle konuşmaz düğün derneği ertelerdik.
Gövde gösterisi yapacaksan teröristlere , korumanı bırakıp caddelerde yürürsün.

Aynısını yazacaktım..
Tahmin ettim zaten böyle düşüneceğinizi:KK66:.Ama hayat devam ediyor öyle veya böyle .Daha önce kpnin rahatsızlanması sonucu zaten ertelenmiş.Eminim ki Onlarda düşünmüştür ertelesek mi diye.Kızcağız da bayağı şanssızmış arkadaş.:confused:Nişanına bile odaklanamamıştır.İnşallah düğününde sorun çıkmaz.

Tahmin ettim zaten böyle düşüneceğinizi:KK66:.Ama hayat devam ediyor öyle veya böyle .Daha önce kpnin rahatsızlanması sonucu zaten ertelenmiş.Eminim ki Onlarda düşünmüştür ertelesek mi diye.Kızcağız da bayağı şanssızmış arkadaş.:confused:Nişanına bile odaklanamamıştır.İnşallah düğününde sorun çıkmaz.
Onların ben halkın gözünden baktığına inanmıyorum bu olaylara.. Yani dertleri kendileri bence.. Kayınpederi bir adam, ülkede yaşayan insan 75 milyon civarı, 1 adam için ertelenen 75 milyon içinde ertelenir... Ayrıca halk sorumluluğu alan insanlar, Devletin mekanında yapmaz nişanını.. Evleri var onlarca.. Gitsinler oralarda yapsınlar. Yani senin vergin benim vergim, Sümeyye hanıma nişan yapıyor.
Ayrıca hassas dönemde.. İnsanlar sadece karalamak için söylemiyor bunları.. Duyarlılık bekliyor..

Onların ben halkın gözünden baktığına inanmıyorum bu olaylara.. Yani dertleri kendileri bence.. Kayınpederi bir adam, ülkede yaşayan insan 75 milyon civarı, 1 adam için ertelenen 75 milyon içinde ertelenir... Ayrıca halk sorumluluğu alan insanlar, Devletin mekanında yapmaz nişanını.. Evleri var onlarca.. Gitsinler oralarda yapsınlar. Yani senin vergin benim vergim, Sümeyye hanıma nişan yapıyor.
Ayrıca hassas dönemde.. İnsanlar sadece karalamak için söylemiyor bunları.. Duyarlılık bekliyor..

Alıntılayarak cevap yazdığın için teşekkür ederim.Burada yazdığım yoruma alıntı yapmayarak cevap yazıp,duyarlı, ince düşünen kişileri görünce ,senin alıntılaman beni sevindirdi canım.Halkı düşündüğünüz kadar ,bazıları da burada ki üyelerin alınmasını düşünsün bir zahmet.:KK12:

İlahi...
Adamlar yol yapıyor yol. Hem de duble yol.
Bir nişan yapmışlar çok mu?
Ne zavallı kız şu Sümeyye.
Babası yol yaptı hem de en dublesinden, gene de nişanını çok gördüler.

Ayrıca duyarlılık dediğin nedir? Müziksiz sade bir nişan yapmışlar. Yani ne abarttık biz de ya, alt tarafı 5 kişi öldü.
Alışmak lazım bu tip şeylere. İnsanlar hep ölüyor ama nişan dediğin beklemez. Nişan bu, boru mu?

Back