- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
Kakaocum seni siyaset topiği hariç her yerde severim. Ama haketten kıskançlıkla ne alakası var sende bir alemsinÇok pis kıskaniyorsun,Bide arada su iç hazimsizliga iyi gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kakaocum seni siyaset topiği hariç her yerde severim. Ama haketten kıskançlıkla ne alakası var sende bir alemsinÇok pis kıskaniyorsun,Bide arada su iç hazimsizliga iyi gelir
Aaa sen hamilesin tebrikler ben herkesi seviyorum burada ana med cidden kıskanıyor hazmedemediginden kıskançlığa vuruyor işi, acıyorum ,bazende gülüyorum işte öyle yuvarlaniyoruz tatlım yaa ...Kakaocum seni siyaset topiği hariç her yerde severim. Ama haketten kıskançlıkla ne alakası var sende bir alemsin
Çok pis kıskaniyorsun,Bide arada su iç hazimsizliga iyi gelir
Bide Necdet ile bir tutmuş.reis candır bir bardak su iç sen
İşadamı bursuyla okuduğu için damat olarak almıştır.Eğitimi[değiştir|kaynağı değiştir]
Trabzon'daki Araklı İmam Hatip Lisesi'ni bitirmiştir. 2002 yılında girdiği üniversite sınavında başarısız olduktan sonra eğitimineAmerika Birleşik Devletleri'nde devam etmiştir. Burslu[4][5]olarakIndiana Üniversitesi'nde sosyoloji ve siyaset alanında lisans eğitimi almıştır. Eğitimini 2005 yılında tamamladıktan sonra yüksek lisansınıLondra Ekonomi Okulu'nda ekonomi alanında yapmıştır.
İş hayatı
2010 yılında Doruk Izgara Gıda Ticaret Limited Şirketine ortak olmuştur.[6]
alıntıdır. https://tr.wikipedia.org/wiki/Sümeyye_Erdoğan
Şunu bile ne kadar süslemişler aman Allah'ım ya. Resmen üniversite sınavını kazanamamış sonra bilmem hangi iş adamının bursuyla Amerika'ya gitmiş 3 yıl hangi eğitimi alacaksa ana dili gibi İngilizce mi konuşmayı öğrenecek hemen ki mesleki eğitime sıra gelsin. Sonra yüksek lisans. Dolaşıp geldi bence başka bir şey yok. Sonra bir şirkete ortak olmuşmuşmuş..
Bu vatandaş orta direk bir aileden çıkıp imam hatip bitirseydi de bu kadar uzasaydı eğitim hayatı. Komik cidden.
Eğitimi[değiştir|kaynağı değiştir]
Trabzon'daki Araklı İmam Hatip Lisesi'ni bitirmiştir. 2002 yılında girdiği üniversite sınavında başarısız olduktan sonra eğitimineAmerika Birleşik Devletleri'nde devam etmiştir. Burslu[4][5]olarakIndiana Üniversitesi'nde sosyoloji ve siyaset alanında lisans eğitimi almıştır. Eğitimini 2005 yılında tamamladıktan sonra yüksek lisansınıLondra Ekonomi Okulu'nda ekonomi alanında yapmıştır.
İş hayatı
2010 yılında Doruk Izgara Gıda Ticaret Limited Şirketine ortak olmuştur.[6]
alıntıdır. https://tr.wikipedia.org/wiki/Sümeyye_Erdoğan
Şunu bile ne kadar süslemişler aman Allah'ım ya. Resmen üniversite sınavını kazanamamış sonra bilmem hangi iş adamının bursuyla Amerika'ya gitmiş 3 yıl hangi eğitimi alacaksa ana dili gibi İngilizce mi konuşmayı öğrenecek hemen ki mesleki eğitime sıra gelsin. Sonra yüksek lisans. Dolaşıp geldi bence başka bir şey yok. Sonra bir şirkete ortak olmuşmuşmuş..
Bu vatandaş orta direk bir aileden çıkıp imam hatip bitirseydi de bu kadar uzasaydı eğitim hayatı. Komik cidden.
Bir de sanki kendi bileğinin gücünün bursu gibi yazmışlar buraya burslu diye...İpekcim benim kızım üniversiteyi bitirdi,sonrada masterını yaptı doktora yı gözü kesmedi gerçi..
Hala az bir paraya talim ediyor,bulmadık bir dayı arkamız olsun..
İşadamı bursuyla okuduğu için damat olarak almıştır.
Malum kendi çocuklarıda aynı yollardan geçti.
Yabancılık çekmezler...
Bir de sanki kendi bileğinin gücünün bursu gibi yazmışlar buraya burslu diye...
Dese ya madem zengin iş adamının verdiği bursla diye...Töbe töbe insanı hem sinir ediyorlar hem de hasta.. Bunları izle izle hasta ol resmen.
burada hakkını veren nadir kişilerden biri sanırım Abdullah Gül'ün oğlu Mehmet.
Olmuyor olduruyorlar...Mantık yürütmeye kalkınca çıkamıyorsun zaten işin içinden. Kız imam hatip mezunu. Ülkenin eğitim sistemini biliyoruz hani az çok, çıktıktan sonra okuma adı altında bir şeyler yapıyor. Sonra hangi sermaye ile abi kardeş bir ton şirkete ortak oluyorlar? Bize neden gelmiyor bu Noel Baba tarzı şeyler? 36 yaşındayım 15 yıllık mühendisim ev almak için kredi çektim hala ödüyorum. Bunların nasıl oluyor hemen??
:)) değilim kakaocum baktım olacağı yok kendi kendime yaptım öyleAaa sen hamilesin tebrikler ben herkesi seviyorum burada ana med cidden kıskanıyor hazmedemediginden kıskançlığa vuruyor işi, acıyorum ,bazende gülüyorum işte öyle yuvarlaniyoruz tatlım yaa ...