bende dogumdan sonra çatlaklarım için araştırma yaparken duymuştum ama ben cesaret edemem sülük hersetde etkili zaten
Sülük cesaret işi ben hayatta yapamam herhalde
Sülükle %100 catlak tedavisi vaadi veriyor ablamin hacamat ve sülúk tedavisi yaptirdigi merkez.Ablam baska rahatsizliklari icin gidiyor sordurttum kadin oldukca iddalisekilde konusuyor.Yaptiran var mi ya da duyan!Ben baska sehirde yasadigim icin hemen gidemiyorum yoksa denerdim ....
Sülükle %100 catlak tedavisi vaadi veriyor ablamin hacamat ve sülúk tedavisi yaptirdigi merkez.Ablam baska rahatsizliklari icin gidiyor sordurttum kadin oldukca iddalisekilde konusuyor.Yaptiran var mi ya da duyan!Ben baska sehirde yasadigim icin hemen gidemiyorum yoksa denerdim ....
canım hangı sehırde bu hacamatcı ben bır aralar kısmet ıcın gıdecektım ama olmadı :)
senın dedıgın kısı hangı sehırde telını ozelden yazabılırmısın rıca etsem
Merhaba kusura bakma arkadasim yeni gordum msjini.Kadin ankarada ayni zamanda fizik tedavi uzmaniymis ozelden msj yazabiliyormuyum bi bakayim msj sayim dolmadi cunku
Ozel msj gonderemiyorum burdan da yazamiyoruz sanirim ki msj sayimi doldurunca istersen msj atarim sana