Çatlaklar Sülükle çatlak tedavısı varmısssss

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

kismetece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
31
0
Sülükle %100 catlak tedavisi vaadi veriyor ablamin hacamat ve sülúk tedavisi yaptirdigi merkez.Ablam baska rahatsizliklari icin gidiyor sordurttum kadin oldukca iddalisekilde konusuyor.Yaptiran var mi ya da duyan!Ben baska sehirde yasadigim icin hemen gidemiyorum yoksa denerdim ....En Büyük KK

bende dogumdan sonra çatlaklarım için araştırma yaparken duymuştum ama ben cesaret edemem sülük hersetde etkili zaten

bende dogumdan sonra çatlaklarım için araştırma yaparken duymuştum ama ben cesaret edemem sülük hersetde etkili zaten

Ben hamileligimde ve sonrasinda hic catlamadim. Ergenlikte olusanlar benimkiler.Sizdekiler yeniyse eminim cok daha etkili olur.Bence cesaretinizi toplayin ve kurtuluncatlaklarinizdan:KK3:

Sülükle %100 catlak tedavisi vaadi veriyor ablamin hacamat ve sülúk tedavisi yaptirdigi merkez.Ablam baska rahatsizliklari icin gidiyor sordurttum kadin oldukca iddalisekilde konusuyor.Yaptiran var mi ya da duyan!Ben baska sehirde yasadigim icin hemen gidemiyorum yoksa denerdim ....En Büyük KK

canım hangı sehırde bu hacamatcı ben bır aralar kısmet ıcın gıdecektım ama olmadı :)

senın dedıgın kısı hangı sehırde telını ozelden yazabılırmısın rıca etsem:KK5::KK5:

canım hangı sehırde bu hacamatcı ben bır aralar kısmet ıcın gıdecektım ama olmadı :)

senın dedıgın kısı hangı sehırde telını ozelden yazabılırmısın rıca etsem:KK5::KK5:

Merhaba kusura bakma arkadasim yeni gordum msjini.Kadin ankarada ayni zamanda fizik tedavi uzmaniymis ozelden msj yazabiliyormuyum bi bakayim msj sayim dolmadi cunku:KK3:

merhaba kismetece sülüklerle tedavi yapan uzmanın adresini yazar mısınız şimdiden teşekkürler.

Henüz bu tedaviyi yaptıran yok sanırım, eğer gidiyosanız lütfen sonuçlarını bizimlede paylaşırmısınız. :18:

Evet bende çok merak ediyorum bi kaç ay sonra bende ankaraya gidiyorum o kadinin adresini banada verir misiniz

Deneyeniniz olmadi mi acaba ? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar ben çok fazla acı çektiğim için sülüğe cesaret edip başladım .. Allah'ın İzniyle şifa bulacağıma inanıyorum .. Şimdilik bir kere yaptırdım ve henüz sonucunu tam anlayamadım ama gelişmeleri inşallah paylaşmak istiyorum ki bu hastalıktan muzdarip insanlarda faydalansın .. Çünkü çok kötü bir hastalık Rabbim kimseye yaşatmasın

Sülükle çatlak tedavisi olmaz arkadaşlar. Ben bacak ağrılarım için 2 yıl sülük tedavisi yaptırdım ağrılarımı geçirdi çok iyi geldi fakat sülükler bacaklarımda çatlak olan yerlerede yapışmıştı ve çatlaklara hiçbir etkisi olmadı.

X