Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

__SuLTaN__

AşKın SuLtanı
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
187
0
öncelikle herkesi öpücüklerimle selamlıyorum:KK54:
beni bilen bilir:KK42:burada inanılmaz güzel dostlar tanıdım.sanalda olsa gerçekten dostlarımdılar benim:KK69:
eski muhabbetlerimizi öyle özlüyorumki:KK43:
ben kk ile büyüdüm...sabahlara kadar uyumadan muhabbetin dibine vururdum kk da:KK1:üniversiteye gidiyodum o dönem.sınavlara son dakika yetiştiğimi bilirim kk yüzünden=)sabahlara kadar uyumadan ne bulurdum bu kadar burada?makara,eğlence,bazen hüzün,acılar paylaşmak vs...kısaca DOSTLUK:KK19:
umarım eski dostlar yine bir araya geliriz,ve sanırım bu görev bana düşünüyor=)
canım dostlarım,eskisi gibi bir araya gelelim.kk dan uzak kalıp,üyeliğimi iptal ettirdiğim günlerin tadını çıkartalım:KK17:
yeni dostluklar kuralım.yeni gelen dostlarında başımızın üzerinde yeri var.şimdiden hepinize hoşgeldiniz diyorum:KK16:
nasıl olsa bütün konularım(ki hepside popüler konulardı!)geyiğe taşındığı için!:KK68:bende bu sefer direk geyik bölümüne konu açmak istedim.pireye kızıp yorgan yakıyorum ve eskisi gibi paylaşım yapmıyorum:KK19:en iyisi eskisi gibi güzel dostlarımı kazanıyım istedim:KK48:topiğim evim sayılır,evime herkes hoşgeldi,sefa geldi...:KK19:

hoşgeldin canım:KK54:
sanada günaydın tatlım...bu arada özel mesajına cevap yazamadım,100 msj olmamıştı,cevap yazmadım sanma yani:KK19:

tahmin etmiştim canım çok özledik seni yaa valla gözlerm çok aradı seni forumda aramızda görmek eni yine çok güzell hoşgeldinn:KK48:

oyy canım benim ya:KK19:
canikom bende özledim inanki,ama eski tad yok işte malesef:KK43:
dağıldık koptuk...umarım eskisi gibi toplaşırız yine:KK3:
paylaşımlarımızıda burdan yaparız:KK55:

gerçekte kim olduğunu günlükte okumuştum :KK1:
özel mesaj atıcaktım ama emin olaamıştım omu değil mi diye.
hiç konuşmamıza rağmen birkaç kez rüyamda görmüştüm seni.
ne alakaysa bende bilmiyorum :KK37: sanırım 10 ay önce falandı rüyamda görmem. öyle bi yazıyım dedim. bol sohbetler :KK16:

yaparız yapmzmıyızz :KK53:bende evin fotolarını çektim onları paylaşıcm kkda düğün resimlerini de paylaştım evlendim artk kuu:KK37::KK9:

gerçekte kim olduğunu günlükte okumuştum :KK1:
özel mesaj atıcaktım ama emin olaamıştım omu değil mi diye.
hiç konuşmamıza rağmen birkaç kez rüyamda görmüştüm seni.
ne alakaysa bende bilmiyorum :KK37: sanırım 10 ay önce falandı rüyamda görmem. öyle bi yazıyım dedim. bol sohbetler :KK16:
aa ciddimisin=):KK1:
bende günlüğünü okuyorum canım,bu sıralar zor günler yaşıyosun biliyorum:KK19:ama inan geçicek:KK34:
asla pişman olma kararından dolayı.sen kangren olan bi parçanı attın unutma:KK19:
bide kardeş geliyomuş sana:KK49:=)sağlıkla gelsin işallah,senide oyalar annenin hamileliği:KK76:

yaparız yapmzmıyızz :KK53:bende evin fotolarını çektim onları paylaşıcm kkda düğün resimlerini de paylaştım evlendim artk kuu:KK37::KK9:
kız eklesene hadi:KK39:bekliyorummm:KK54:
hayırlı olsun tatlım,ALLAH mutluluk versin yuvana:nazar:bi ben evlenemedim kk da:KK53::KK1:

Son düzenleme:
bende günlüğünü okuyorum canım,bu sıralar zor günler yaşıyosun biliyorum:KK19:ama inan geçicek:KK34:
asla pişman olma kararından dolayı.sen kangren olan bi parçanı attın unutma:KK19:
bide kardeş geliyomuş sana:KK49:=)sağlıkla gelsin işallah,senide oyalar annenin hamileliği:KK76:

hayırlı olsun tatlım,ALLAH mutluluk versin yuvana:nazar:bi ben evlenemedim kk da:KK53::KK1:

ekledim canımmm :KK19:bakabilirsin:KK8:sende evlenicen ben inanıyorum buna barıştınız mı :26:

eski nickin nedir bilmiorum ama günlükte yazdıklarını takipn ediorum sultancım :KK16::KK16:

müsade var mı bende gelebilirmiyim evine :KK16::KK16:

julim de gelmişş :KK19:ben benim kocamın karnı acıkmış:KK56: dükkanda tek bugün ben bişeyler hazırlayıp götüreyim sonra yine gelirim muhabbete bi aksilik çıkmazsa:KK55:

ay baktımmmm:KK69::nazar:
kız çok güzel yeminle:nazar:Allah nazardan saklasın,neşe,sevinç eksik olmasın evinden canım benim:KK16:
düğün resimlerinede bakıcam kız :KK23:
barışmadık bacım cıkss:KK19:aman boşver kalıyım evde iyiyim böyle:KK1:

julim de gelmişş :KK19:ben benim kocamın karnı acıkmış:KK56: dükkanda tek bugün ben bişeyler hazırlayıp götüreyim sonra yine gelirim muhabbete bi aksilik çıkmazsa:KK55:
aman kocanı aç bırakma kız=)
sen hallet işlerini şekerparem kolay gelsin:KK3:

eski nickin nedir bilmiorum ama günlükte yazdıklarını takipn ediorum sultancım :KK16::KK16:

müsade var mı bende gelebilirmiyim evine :KK16::KK16:

oyy canım benim başımın üstünde ne demek:KK16:
hoşgeldin sefa geldin:KK19:müsade ne kız,dal içeri kendi evin gibi=)

aman kocanı aç bırakma kız=)
sen hallet işlerini şekerparem kolay gelsin:KK3:

oyy canım benim başımın üstünde ne demek:KK16:
hoşgeldin sefa geldin:KK19:müsade ne kız,dal içeri kendi evin gibi=)

hahha ısıttım yemekleri götürdüm :KK1:dedim dışardan ye sürükleme beni bıkmış o karısı varkende dışardan mı yesinmiş bak sen paşaya:KK53:geldim kaymaklım:KK8:

ay baktımmmm:KK69::nazar:
kız çok güzel yeminle:nazar:Allah nazardan saklasın,neşe,sevinç eksik olmasın evinden canım benim:KK16:
düğün resimlerinede bakıcam kız :KK23:
barışmadık bacım cıkss:KK19:aman boşver kalıyım evde iyiyim böyle:KK1:

çok saol bitanemm:KK54: amin inşallah ..aman kız daha evlenme evlilikte güzelde yanlız olmakta güzel bee :KK9:damara bağla takıll ağla gül gez yanlız olmakta iyi :KK34:

yeni dost kategorisinden kendimi buraya uygun buldum :KK3: günlükten arkadaşız bence biz :111: öyleyiz demii :KK53:
ben hep okuyorumda herkesi öyle sanıyorum sanırım :KK52:
hoşgeldimm :103:

çok teşekkür ederim :KK1:
geçeceğini söyleyenler olunca daha da çok seviniyorum.
evet bir kardeş geliyomuş bana :KK53: her ne kadar şok olsam da. birkaç şey sorucam sana ama sorabilir miyim acaba engin tecrübelerine dayanarak ?

X