sultangazide ki evime ev işlerine yardımcı bayan arıyorum kendim çalıştığım için hafta içi 5 gün ev işlerini yapıcak titiz temiz bir bayan arkadaş arıyorum part time da olabilir. ilgilenen arkadaşlar ücret beklentileri ile özelden yazabilir teşekkür ederim
arkadaşlar ilanım günceldir haftada 2 gün düzenli olarak mümkünse salı cuma günleri 09-13 arası yarım gün ev işi temizlik yapıcak yardımcı ya ihtiyacım var . ,ilgilenirseniz aylık olarak ücret beklentilerinizle birlikte özelden mesaj atabilirsiniz
arkadaşlar çok acil haftada 2 yada 3 gün ev işlerine yardımcı olacak sultangazi gaziosmanpaşa çevresi temiz titiz bayan arıyorum
evde 3 kişiyiz çalışıyoruz kızımda kreşe gidiyor. öyle fazla dağınıklığımız olmuyor bir yandanda okudğum için yetiştiremiyorum bu sebepten çok acil yardımcı arıyorum ilgilenenler özelden mesaj atabilirsiniz
arkadaşlar ilanım günceldir haftada 2 gün düzenli olarak mümkünse salı cuma günleri 09-13 arası yarım gün ev işi temizlik yapıcak yardımcı ya ihtiyacım var . ,ilgilenirseniz aylık olarak ücret beklentilerinizle birlikte özelden mesaj atabilirsiniz