• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sultangazi ve gaziosmanpaşa çevresi eve yardımcı bayan

pperfinya

Berfin kardeş istiyor
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
403
86
318
sultangazide ki evime ev işlerine yardımcı bayan arıyorum kendim çalıştığım için hafta içi 5 gün ev işlerini yapıcak titiz temiz bir bayan arkadaş arıyorum part time da olabilir. ilgilenen arkadaşlar ücret beklentileri ile özelden yazabilir teşekkür ederim

benım bı tanıdıgım bayan var cok ıyı hemde cok tıtızmıs arada bende almak ıstıyorm onu gundelık ıslere
bende sultangazı cumh.mahalleısnde oturuyorum

arkadaşlar ilanım günceldir haftada 2 gün düzenli olarak mümkünse salı cuma günleri 09-13 arası yarım gün ev işi temizlik yapıcak yardımcı ya ihtiyacım var . ,ilgilenirseniz aylık olarak ücret beklentilerinizle birlikte özelden mesaj atabilirsiniz

arkadaşlar çok acil haftada 2 yada 3 gün ev işlerine yardımcı olacak sultangazi gaziosmanpaşa çevresi temiz titiz bayan arıyorum
evde 3 kişiyiz çalışıyoruz kızımda kreşe gidiyor. öyle fazla dağınıklığımız olmuyor bir yandanda okudğum için yetiştiremiyorum bu sebepten çok acil yardımcı arıyorum ilgilenenler özelden mesaj atabilirsiniz

arkadaşlar ilanım günceldir haftada 2 gün düzenli olarak mümkünse salı cuma günleri 09-13 arası yarım gün ev işi temizlik yapıcak yardımcı ya ihtiyacım var . ,ilgilenirseniz aylık olarak ücret beklentilerinizle birlikte özelden mesaj atabilirsiniz
Sizle nsl irtibata gecebiliriz

Uygun bir maaşla anlaşarak
Olabilir sultanım. Çiftliğinde oturuyorum
ev işlerim çok şükür iyi.sizine irtibata nsl gecerim

Back