Sultan Tahtında İlk Hafta Ve Karşınızda "Mune"

Mune giyim tarzını merak ettim :KK9:

Hobilerin var mı? Spor yapar mısın? :KK16:

Takip ettiğin bloglar var mı?:21:

çok merak etmişim :KK9:

len az soluklanın bee:KK52:
hangisine cevap yazacagını şaşırdı kadın

Bazen kayınvalidelere, bazen görümcelere, bazende gelinlere hak veriyorum, görümce değilim, olma ihtimalimde yok çünkü erkek kardeşim yok, gelinim ama yinede bazı olaylar anlatılıyor ki kayınvalideye haksızlık yapıldığını düşündüğüm oluyor ama kimseye oh çekmem, korkarım zira kızım var.

2 tane dizi seyrediyorum, biri muhteşem yüzyıl, öbürüde kadın olarak millete tuhaf gelen kurtlar vadisi:KK37:

Valla onu Kazen'e sorun, benim bildiğim af falan yok.

Tartışma içine girersem taraf olduğum düşünülebilir, taraf değilim, olmadım. Hee siteyi savundum, savunurumda çünkü kuralların gerekliliğine inanıyorum.

Giyim tarzım bir kot üstüne gömlek, tişört vs. spor giyiniyorum.
Hobim, örgü örmeye bayılırım.
Bir ara evde pilates yapıyordum bıraktım ama düzenli olarak yürürüm.
Bu siteden başka biryere gitmedim:KK14:

En sevdiğim :KK14: kahretmesin ki sigara tiryakisiyim.

2.Üyeliğim hiç olmadı, hatta ilk günden beri aynı nikle üyeyim.

Kendi hayatımla ilgili konu açmadım.

Evet başka:KK1:

Bu adminlik, editörlük vs yani site yöneticiliği maceranız nasıl başladı? Daha önce deneyiminiz var mıydı bu konuda? Ya da eğitim anlamında alakalı bir geçmişiniz(yazılım, bilişim vs)?

diğer editörlerle reelde görüşüyor musunuz?
ve
kazen size misafirliğe geliyor mu?

Son düzenleme:
Üye olduktan sonra yanılıyorsam kusuruma bakmayın zira kk kuruldu kurulalı yönetimdeymişim gibi adapte oldum, galiba 1-1,5 yıl sonra mod. olup olamayacağımı sordular, eşimin bu konularda deneyimi vardı, o yüzden ondan yardım alarak yapabileceğim düşünülmüş.
Mod. olarak başladım, yazılım vb. bilgim olmasına gerek yoktu, sitenin yazılımı, alt yapısıyla ilgili görev üstlenmedim, bilgim olmayan bir konuda görev almak haddim değil, o bambaşka bir alan, zaten görev vermelerindeki amaç düzeni sağlamaktan ibaretti.

Yıllardır tavrım, üslubum aynıdır, sanırım bu yüzden daha sonra da bu göreve getirildim.

Diğer editörlerle tanışma görüşme fırsatımız olmadı, olmasını isterdim ama çoğumuz farklı şehirlerdeyiz:KK50:
Kazen'le fırsat bulduğumuz zamanlar görüşüyoruz.

okumakta olduğun kitap var mı, varsa nedir?
ne tarz insanları seversin?
ve ne tarz insanları sevmezsin?

Son düzenleme:
Malesef kitap okumuyorum, bu büyük bir ayıp ama işin doğrusu roman okumak tarzım değil, romanlaştırılmış biyografileri bile okuyamıyorum, daha çok ansiklopedik bilgileri seviyorum.
O yüzden ailede google araştırmacısı olarak bilinirim, birinin bir yerinde kırmızı leke çıkar bana telefon açar, biri akıllarına takılır beni ararlar, siteden arta kalan zamanlarımda sürekli google'da birşeyler araştırıp dururum.

Tuttuğunu koparan, kararlı, özgüvenli ve her durumda kontrolünü kaybetmeyen insanları severim.

Kaba tabir olacak ama mahalle ağzıyla konuşan, edepsiz insanları sevmem

X