Et Yemekleri Sultan Kebabı-Burcu Garnitür Sponsorluğunda

WunderLost

Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Mart 2020
9.898
35.567
32
Merhabalaaaaar
Yeni yarışmamızda Sultan Kebabı ile yer aldım belki de bir müddet uzak kalacağım diye buna katılmak istedim
Malzemeler
2 adet yufka
Et(2 kişi olduğumuz için ben oldukça az miktarda kullandım 200-250 gr civarı)
Garnitür
Baharatlar
☆Bunun içine soğan, sarımsak, kızartılmış patates ve patlıcan da koyabilirsiniz çok güzel oluyor, ben soğan sarımsak yiyemiyorum bu aralar diye böyle sade yaptım☆
Beşamel sos için:
1.5 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı tereyağ
1.5 su bardağı süt
Tuz, karabiber
Üzeri için kaşar rendesi

Önce etimizi haşlayalım. Sonra tavaya biraz tereyağ alıp haşlanmış etleri tereyağda kavuşalım, garnitür ve baharatları ekleyip biraz daha karıştıralım ve ocağın altını kapatalım.

Yufkalarımızı 4 e bölelim(her iki parçadan bir porsiyonluk kebap elde edeceğiz)
Uygun küçüklükte bir kaseye 2 parça yufkayı yerleştirip içine harcımızı koyup kapatalım, kaseyi fırın tepsimize çevirelim.

Bir tavada tereyağ ve unu kavurup sütü ilave ederek beşamel sosumuzu hazırlayalım. Tuzunu ve karabiberini ekleyelim göz göz olunca altını kapatalım. Sosumuzu hazırladığımız bohçaların üzerine gezdirip 190 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirelim.
Kızarınca çıkarıp kaşar rendesi ekleyip tekrar fırınlayalım.

Şimdiii sunum zamanııııı

Afiyet olsuuuuunnn

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor,başarılar diliyorum

Çok lezzetli görünüyor kuzum ellerine sağlık ohh bol bol yemissinsindir minnağa can olsun kan olsun

Ellerine emeğine sağlık Çok güzel görünüyor . Yarışmada bol şans diliyorum

Ellerine emeğine sağlık komşum çok güzel olmuş Yarışmada başarılar diliyorum

Ellerine sağlık bol şans diliyorum

Canım benim şahane gözüküyor ellerine sağlık ,görüntü ye beni diyor şuan öyle bir acım ki olsada yesem başarılar dilerim canım wunder

Ellerine emeğine sağlık çok lezzetli görünüyor tamda akşam yemek saati miss gibi bol sanslar

Ellerine sağlık canım güzel olmuş, yarışmada bol şans

Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş, çok iştah açıcı görünüyor, başarılar dilerim kuzucuğumun doğmasına da az kalmış sağlıkla kavuşun inşallah bebişinize

Ellerine sağlık canım güzel olmuş, yarışmada bol şans
Teşekkür ederim
Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş, çok iştah açıcı görünüyor, başarılar dilerim kuzucuğumun doğmasına da az kalmış sağlıkla kavuşun inşallah bebişinize
Aminnn Allah razı olsun ruh ikizimm inşallah çok teşekkür ederim

Ellerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim sultanımm
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor,başarılar diliyorum
Teşekkürler kukrişimm
Ellerine sağlık canım,şahane olmuş Uğur getirsinYarismada bol şanslar
Ayy inşallah güzelciğim teşekkürler
Çok lezzetli görünüyor kuzum ellerine sağlık ohh bol bol yemissinsindir minnağa can olsun kan olsun
Oyy sağ olasın kuzuu öyle olur inşallah
Ellerine emeğine sağlık Çok güzel görünüyor . Yarışmada bol şans diliyorum
Çok teşekkür ederim
Ellerine emeğine sağlık komşum çok güzel olmuş Yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkür ederim komşummm
Ellerine sağlık bol şans diliyorum
Teşekkürler
Canım benim şahane gözüküyor ellerine sağlık ,görüntü ye beni diyor şuan öyle bir acım ki olsada yesem başarılar dilerim canım wunder
Yaa çok teşekkür ederim ben senin yerine de yedimm
Ellerine emeğine sağlık çok lezzetli görünüyor tamda akşam yemek saati miss gibi bol sanslar
Çok teşekkür ederim

Ellerine sağlık,çok leziz görünüyor,başarılar dilerim.

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…