Yabancılarla evlenmek zorunda kalmışlar. Yabancı isimleri olması çok normal. Gerçekten saçmalıyorsunuz. Kıskançlık mı yapıyorsunuz bilmiyorum ama neyse artık...
Gevezelik ?
İyi akşamlar dilerim.
bu nasıl yorum ya hu gevezelik falan?
forum kurallarından haberiniz yok sanırım. üslubunuza dikkat edin.
kibliyorum ayrıca.
heee, hanedan ailesini kıskanıyom... böyyük anam da harem de bi cariye olamadı diye bi üzülüyom, bi üzülüyom
Buyursun gelsinler de Türkiye'ye pek alışabileceklerini zannetmiyorum. Bilmiyorum son hanedan fotoğraflarına baktınız mı ama o halleriyle bırakın ülkenin herhangi bir yerini sadece İstanbul sokaklarında dolaşsalar maruz kalacakları tacizlerden iki saat içinde terki diyar ederler ülkeyi:) Biz Osmanlı Osmanlı, vay hanedan soyu, Oy halife efendimiz falan derken onlar baya baya bi Avrupalı olmuşlar zira... Hanım sultanların etek boyları benim pantolonumun üstüne giydiğim buluzün kapattığı kadar yeri zor kapatıyor:) Sakın yanlış anlaşılmasın kimseyi kıyafetiyle yargılamam ama bu Osmanlı hanedanı bizlere öyle bir yansıtılıyor ki sanırsın Müslümanlığın ilk şartı hanedanı korumak. Ayrıca şu an Türkiye'ye gelseler zaten yasal olarak benim ailemden farklı olmayacaklar. Yani buyursun gelsinler... Bekleriz...
Yok artık.. şu pişkinliği de haklı görenler olmuş ya.. Artık dava açmakla iyi yapmışlar diyesim geldi.. Hatta osmanlı topraklarının tamamı için dava açsınlar.. Türkiye'nin tamamını alıp,dolmabahçeye yerleşsinler, milleti de sınır dışı etsinler! bunlara az bile...
Bu arada borçları ödemek için yurda dönmeleri gerekmiyor...
şaka gibi...hakları diyorlar
Hepsi de başka ülkede yaşıyor nedense, isimleri bile değişik
Padişahlar öldü ama torunu torbası bitmedi gitti
Zaten hepsi bolluk içinde yaşıyor, bırakın İstanbul bize kalsın be
Onların fotoğrafta ki hallerine takılmışsınız da çok içki kaçdık değiller, siz sanırım hiç sokağa çıkmıyorsunuz, bunlardan daha tuaf hallerde bulunan vatandaşlarımız var
He yav..Ben de bulgaristana gidip vurucam elimi masaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?