• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sulinex kullananlar bakabilir mi?

erayim

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
74
-34
288
Almanya
Arkadaşlar ben iki aydır depresyon için sulinex 150 mg kullanıyorum ama durumum hala çok kötü,sizde ne kadar sürdü etki etmesi yoksa 6 ay falan sürer mi?

Arkadaşlar ben iki aydır depresyon için sulinex 150 mg kullanıyorum ama durumum hala çok kötü,sizde ne kadar sürdü etki etmesi yoksa 6 ay falan sürer mi?
Aslında depresyon ilaçları bir ayda etkisini gösterir de bu kullandığınız nedir acaba 🤔 doktorunuzla konusun bi

Bu kullandığım da antidepresan ama daha etkilisi ağır bir ilaç,6 ay falan sürebilirmiş gen etkisine ulaşması,bende kullananlara sormak istedim ne kadar sonra iyi hissetmeye başladıklarını

Ben kullanmıştım, bana gerçekten faydası olmuştu bi dönem. 2 aydır hiçbir fayda görmediyseniz doktorunuzla görüşün bence. Durumdan bahsedip farklı bir ilaç önermesini rica edin. Herkesin ilacı farklı olabiliyor. Her ilaç herkeste aynı etkiyi yapmıyor.

Acil şifalar dilerim. 💜

Ben kullanmıştım, bana gerçekten faydası olmuştu bi dönem. 2 aydır hiçbir fayda görmediyseniz doktorunuzla görüşün bence. Durumdan bahsedip farklı bir ilaç önermesini rica edin. Herkesin ilacı farklı olabiliyor. Her ilaç herkeste aynı etkiyi yapmıyor.

Acil şifalar dilerim. 💜
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim
ben kullandım bende efexor sulinex tek başına fayda etmedi beni 2 yıl süründürdü yanına ek iaç verilince kendime geldim ki ek ilaçla bile depresyonum geçmedi tam olarak şimdide ilaçlarım kökünden değişti

Back