• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süleymaniye kadın doğum ve çocuk hastaliklari hastanesinde tüp bebek tedavisi görenler !!!

tugbaa222

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
271
240
103
34
Kizlar istanbul süleymaniye kadin dogum ve cocuk hastaliklari hastanesinde tüp bebek bölümünde tedaviye basladim. bu konuda yardima ihtiyacim var. ne yapacagimi bilmiyorum luften tecrubelerinizi paylasin. bende herzaman yardima hazirim. suan saglik raporunu cikardim ve ilaclarimi aldim regl oldugumda hastaneye gidicem ve tedaviye baslicam. burda toplanalim ve birbirimize destek olalim diyorum ☺

Bende gitmeyi düşünüyorum rapor için

Kizlar istanbul süleymaniye kadin dogum ve cocuk hastaliklari hastanesinde tüp bebek bölümünde tedaviye basladim. bu konuda yardima ihtiyacim var. ne yapacagimi bilmiyorum luften tecrubelerinizi paylasin. bende herzaman yardima hazirim. suan saglik raporunu cikardim ve ilaclarimi aldim regl oldugumda hastaneye gidicem ve tedaviye baslicam. burda toplanalim ve birbirimize destek olalim diyorum ☺

merhaba bende bu ay sonu gidipilaçlarıma başlıycam...naslsınız tedavi nasıl sonuçlandı??

Tatlim dr sener bey iyi fakat ben ohss oldum yani yumurtam coktu 15 20 taneymis aslinda daha cok yumurtasi olanlar varmis fakat bnm biraz ilaclara karsi hassasiyetim varmis soylenenler bunlar ve vucudum su topladi once yatisimi verdiler 3 gunde 15 kilo aldim sistikce sistim cigerlerim su toplayincada 5 gun yogun bakimda kaldim sukur 10 gundur evdeyim ve toparlandim hala cigerlerimde su var ama kabuledilebilir duzeyde yumurtalarim toplandiktan sonra oldu ne olduysa. Transfer olmadi yumurtalarimi dondurdular hala olanlarin sokundayim oyleki bebek diye yanip tutusan ben hala bir plan yapmadim ne zaman transfer yaptiririm bilmiyorum benim basima bu geldi cok nadir oluyomus bilemiyorum hic bir seye sebeb olmak istemem ben olanlari oldugu gibi anlattim bu sizinde basiniza gelicek diye bise yok ama bilin istedim

Bende rapor icin girdim yola bi baktim ki tedavi görüyorum dedim tup bebek te 2. Denemenin tutma orani daha cok ilkini burda olayim evimin iki sokak asagisinda git gel kolay olur dedim. Hatta tedaviye basladigimda Şener bey den o kadar memnundum ki tutmassa bir daha ki ayda gidebilirdim. Fakat kismet iste beni buldu artik dondurdugum yumurtalari transferini yaparim ama tutmazsa bir daha tup bebege cesaret edebilirmiyim bilmiyorum. İnşallah Rabbim kendiliginden verir bize bebeklerimizi hic gerek kalmaz tedaviye :dua: K Kavimlergocu A ayriss2114

çok geçmiş olsun.hereyin hayırlısı ilaçlar zaten yan etklileri çok olanlar.hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim...

Arkadaşlar sonucum pozitif biliyorsunuz embriyolarimi dondurmustum transferim olmamisti ohss sebebiyle bu ay birden karar verdik transferini yaptik tuttu Allah in izniyle bu kadar sey paylastim sonucunuda soyleyeyim dedim Allah isteyen herkese nasip etsin yine merak ettiginiz birsey olursa herzaman yardimci olurum

Arkadaşlar sonucum pozitif biliyorsunuz embriyolarimi dondurmustum transferim olmamisti ohss sebebiyle bu ay birden karar verdik transferini yaptik tuttu Allah in izniyle bu kadar sey paylastim sonucunuda soyleyeyim dedim Allah isteyen herkese nasip etsin yine merak ettiginiz birsey olursa herzaman yardimci olurum

Hayırlı olsun. Sağlıkla al kucağına..

Back