• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süleyman Taş mı Barış Çakır mı?

Sizce hangi doktor daha iyi?

• Ankete Katılan
    47
Herkese merhaba, uzun yillar burun estetigi yaptirmak icin doktor arastirdim. Basinda cikan bir makalesi üzerine ilgimi ceken Baris Cakir hakkinda internette arastirmalar yaptim 2013 de randevu alip gittim Istanbul disindan gittigim icin randevu saatinden önce klinikteydim ve sekreteri neden erken geldigimi sordu, sehir disindan geldigimi bu nedenle direk klinige geldigimi soyledigimde " bir cafe de oturup bekleyebilirdiniz" dedi. Bana göre hic nazik bir davranis degil. Ayni ilgisizligi doktordan da gördüm, sekreti o gün besin zehirlenmesi yasadigini söyledigi icin üstünde durmadim. Beklerken yaptigi ameliyatlarin kataloguna baktim ve benim burnum gibi bir burun göremedim. Revizyon olacaktim. Muayene sonunda bana bir erkek hastanin burnunu gösterip olabilecek sonucu gösterdi kalin derili olmasi onu korkuttu " ben bu burnu yaparim " dedi. Ama fazla bir sey beklemeyin der gibi. Ben de güven olusmadi ve fiyatini bile sormadan ciktim. sonraki yillar sosyal medyadan yaptigi isleri takip ettim ve hep ayni tip burunlari paylastigini gördüm. Ince derili, önden bakildiginda muntazam görünen ama kemeri olan, ucu fazla etli olmayan. Risk almak istemeyen,kolayi secen yabanci hastasi fazla olan bir doktor Aslin da katalokta oldukca kötü burunlari düzeltigi fotograflar vardi. Not: Yurt disindan arayip randevu almistim ücreti sordugumda ilk muayene icin ücret almadiklarini söylediler ve almadilarda.

Herkese merhaba, uzun yillar burun estetigi yaptirmak icin doktor arastirdim. Basinda cikan bir makalesi üzerine ilgimi ceken Baris Cakir hakkinda internette arastirmalar yaptim 2013 de randevu alip gittim Istanbul disindan gittigim icin randevu saatinden önce klinikteydim ve sekreteri neden erken geldigimi sordu, sehir disindan geldigimi bu nedenle direk klinige geldigimi soyledigimde " bir cafe de oturup bekleyebilirdiniz" dedi. Bana göre hic nazik bir davranis degil. Ayni ilgisizligi doktordan da gördüm, sekreti o gün besin zehirlenmesi yasadigini söyledigi icin üstünde durmadim. Beklerken yaptigi ameliyatlarin kataloguna baktim ve benim burnum gibi bir burun göremedim. Revizyon olacaktim. Muayene sonunda bana bir erkek hastanin burnunu gösterip olabilecek sonucu gösterdi kalin derili olmasi onu korkuttu " ben bu burnu yaparim " dedi. Ama fazla bir sey beklemeyin der gibi. Ben de güven olusmadi ve fiyatini bile sormadan ciktim. sonraki yillar sosyal medyadan yaptigi isleri takip ettim ve hep ayni tip burunlari paylastigini gördüm. Ince derili, önden bakildiginda muntazam görünen ama kemeri olan, ucu fazla etli olmayan. Risk almak istemeyen,kolayi secen yabanci hastasi fazla olan bir doktor Aslin da katalokta oldukca kötü burunlari düzeltigi fotograflar vardi. Not: Yurt disindan arayip randevu almistim ücreti sordugumda ilk muayene icin ücret almadiklarini söylediler ve almadilarda.
Tecrubeli kendine guvenen doktor burun secmez. Olabilecekleri soyler veya neye benzeyecegini soyler gerisi hastaya kalmistir. Bende 2 doktor tarafindan reddedildim. Bu bana doktorun kendisine guvenmedigi anlamina geliyor. Isimleri cikar diye risk almiyorlar. Ama ben yinede ameliyatimi oldum ve memnunum. Eski burnumdan kat kat daha guzel oldu.

Burnumda cocukken ve gencken aldigim darbeler sonucu genetik yatkinlikla birlikde deviasyon olusumu vardi. Egri olmasi disinda bir sorun yasamiyordum, gecirdigim bisiklet kazasi sonucu yüz üstü düstüm ve sonrasinda nefes problemlerim basladi kbb doktorum cözüm ameliyat dedi sene 2002 de (yurtdisinda yasiyorum orada devlet hastanesinde) ameliyat oldum. Zamanla tekrar egrilmeye basladi ve ucu düstü nefes problemlerim de tekrar basladi. Sonunda Gürcan Aslan'a karar verdim
2017 aralik da revizyon ameliyati oldum. Daha önce ameliyat olmus icerisi ne durumda bilinmeyen, üst kismi ince derili, ucu kalin derili, egri, ucu düsük ve acik ameliyat olmus bir burnu kapali teknikle oldukca iyi toparladi. 3k denen bir burun istemedigim icin dogal bir burun yapti. Cok mu güzel hayir ama eskisine göre cok iyi ve henüz 5,5 aylik.

ikisininde tekniği iyi kapalı ve burna zarar vermeden yapılıyor. Ağrı sızı olmuyor. Önemli olan doğru sonucu almak.
Ben Abdulkadir Göksel e oldum. Pişman oldum. Beğenmekten ziyade sağ delik tarafında çökme oldu. 1-1,5 mm burun asimetrik. Önce kötü diyor sonra ise güzel kalsın diyip başından gönderdi. Bu forumda Abdülkadir Göksel hayranı çok ama bence çoğu reklamını yapıyor.. Tekniği açık kocaman iz kaldı, ameliyat yaptığı hastane vasat, ilgi ve takip sen gitmedikçe arayıp sordukları yok. Doktor laf cambazı görüşmede ne derseniz ona göre şerbet yapıyor.

Arkadaşlar bende geçen yıl Süleyaman Taşa yaptırdım.Hiç memnun kalmadım.Pişman olanlardan biride benim.Kocaman,sola doğru eğik,çatısı geniş,bir burun yaptı.Üst çatı pürüzlü.Ayrıca rahat nefeste alamıyorum.Son konrole gittigimde hiç bir şeyi kabul etmediği gibi yardımcıda olnadı.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• Beğen
Reactions: drx
Barış çakırın yaptığı burunları çok beğeniyorum hala onun kadar ince detaylara kadar dikkat ederek yapan bir doktor bulamadım kendisinde 30-50 bin arası istediğini duyduğum için ameliyat olmam imkansız gibi bir şey. acaba süleyman taş ın ort fiyatları hakkında bilginiz var mı? ya da barış çakır tarzında ince detayları da çok güzel yapan doğal burun yapan başka doktor öneriniz var mı?

Barış çakırın yaptığı burunları çok beğeniyorum hala onun kadar ince detaylara kadar dikkat ederek yapan bir doktor bulamadım kendisinde 30-50 bin arası istediğini duyduğum için ameliyat olmam imkansız gibi bir şey. acaba süleyman taş ın ort fiyatları hakkında bilginiz var mı? ya da barış çakır tarzında ince detayları da çok güzel yapan doğal burun yapan başka doktor öneriniz var mı?
Süleyman taş İlk ameliyat ise 40 bin
Revizyon ise 50 bin istiyor
Bu burnun zorluğuna göre değişiyormuş

Süleyman taş İlk ameliyat ise 40 bin
Revizyon ise 50 bin istiyor
Bu burnun zorluğuna göre değişiyormuş

Kafayı yemiş olmalılar cidden, bilmiyorum normal mi bu fiyatlar ben şahsen 2020 senesi için düşündüğümüzde maks 20 bin verebilirim keşke şartlar böyle olmasa ben de aynaya baktığımda çok çirkinsin iç sesimi susturabilsem ama bu gidişle zor görünüyor

Evet gercekten saka gibi. Suleyman Tas 500 TL muayene ucreti ve 5500 EURO karsiligi turk lirasi dedi. Ben kendi max butcemin 30 bin lira oldugunu soyleyince “klinik proseduru” geregi indirim yapmiyorlarmis. Suleyman Bey’in hedef kitlesi belli, yurtdisindan gelenler ve TR’de yasayan ultra zenginler. Hayir Beverly Hills’te Hollywood doktorlari da uc asagi bra yukari bu fiyatlara calisiyorlar. Turkiye sartlarinda verdikleri fiyat gercekten inanilmaz.

Evet gercekten saka gibi. Suleyman Tas 500 TL muayene ucreti ve 5500 EURO karsiligi turk lirasi dedi. Ben kendi max butcemin 30 bin lira oldugunu soyleyince “klinik proseduru” geregi indirim yapmiyorlarmis. Suleyman Bey’in hedef kitlesi belli, yurtdisindan gelenler ve TR’de yasayan ultra zenginler. Hayir Beverly Hills’te Hollywood doktorlari da uc asagi bra yukari bu fiyatlara calisiyorlar. Turkiye sartlarinda verdikleri fiyat gercekten inanilmaz.
Haklisin bence de cok yüksek ama Beverly Hill's de fiyatlar 16 000 civari demek daha dogru olur ;) (evet, delice!)

Rus musunuz yoksa rusyada yaşayan türk mu?türkçe bilmiyor musunuz böyle birşeyle karşılaşınca neden susuyorsunuz.rus olduğum için tartışamadım derken?buraya nasıl yazıyorsunuz.muayene ücretini gitmeden önce sorup öğrenmeliydiniz faturaya 300 tl nasıl yazabilirler gidip duzelttirin bence.suleyman tas asistanını değiştirse iyi olur bence sürekli şikayet duyuyorum.ben süleyman taşa muayeneye gittim 300 tl muayene ücreti ödedim.
Suanda 500 euro muayene ücreti 😂😂

Back