- Konu Sahibi kylieejenner
Herkese merhaba, uzun yillar burun estetigi yaptirmak icin doktor arastirdim. Basinda cikan bir makalesi üzerine ilgimi ceken Baris Cakir hakkinda internette arastirmalar yaptim 2013 de randevu alip gittim Istanbul disindan gittigim icin randevu saatinden önce klinikteydim ve sekreteri neden erken geldigimi sordu, sehir disindan geldigimi bu nedenle direk klinige geldigimi soyledigimde " bir cafe de oturup bekleyebilirdiniz" dedi. Bana göre hic nazik bir davranis degil. Ayni ilgisizligi doktordan da gördüm, sekreti o gün besin zehirlenmesi yasadigini söyledigi icin üstünde durmadim. Beklerken yaptigi ameliyatlarin kataloguna baktim ve benim burnum gibi bir burun göremedim. Revizyon olacaktim. Muayene sonunda bana bir erkek hastanin burnunu gösterip olabilecek sonucu gösterdi kalin derili olmasi onu korkuttu " ben bu burnu yaparim " dedi. Ama fazla bir sey beklemeyin der gibi. Ben de güven olusmadi ve fiyatini bile sormadan ciktim. sonraki yillar sosyal medyadan yaptigi isleri takip ettim ve hep ayni tip burunlari paylastigini gördüm. Ince derili, önden bakildiginda muntazam görünen ama kemeri olan, ucu fazla etli olmayan. Risk almak istemeyen,kolayi secen yabanci hastasi fazla olan bir doktor Aslin da katalokta oldukca kötü burunlari düzeltigi fotograflar vardi. Not: Yurt disindan arayip randevu almistim ücreti sordugumda ilk muayene icin ücret almadiklarini söylediler ve almadilarda.