- 30 Temmuz 2017
- 248
- 123
- 103
- Konu Sahibi kylieejenner
Bi ay bir buçuk ay civarı işte nasıl bir cümle kurmuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rus musunuz yoksa rusyada yaşayan türk mu?türkçe bilmiyor musunuz böyle birşeyle karşılaşınca neden susuyorsunuz.rus olduğum için tartışamadım derken?buraya nasıl yazıyorsunuz.muayene ücretini gitmeden önce sorup öğrenmeliydiniz faturaya 300 tl nasıl yazabilirler gidip duzelttirin bence.suleyman tas asistanını değiştirse iyi olur bence sürekli şikayet duyuyorum.ben süleyman taşa muayeneye gittim 300 tl muayene ücreti ödedim.Şiddetle uyarı! Süleyman Taş kliniğinde asistan Burcu ve ukraynalı psikolog Olga, yurtdışından gelen hastalara mafia türü dolandırıcı faaliyetlerde bulunuyorlar. Muayene için 300 Tl lira yerine benden 300 € aldı. Mahpusa 300 TL yazdı. Rus olduğum için tartışamadım.
Resmen paranı çalıyorlar. 8 ay önce giden arkadaşıma da aynı şekilde inanılmaz sinsi ve komple güven yitirici davranışler göstermişler.
Anlamadıgım psikolog neden dolandırıcılık yapsın o kadının muhasebe ile alakası yok ki? Kaldı ki genelde bunu yurtdışı hastalarına yaparlar hatta ameliyat fiyatları da farklı olabilir keşke öncesinde telefonda sorsaydınız.Şiddetle uyarı! Süleyman Taş kliniğinde asistan Burcu ve ukraynalı psikolog Olga, yurtdışından gelen hastalara mafia türü dolandırıcı faaliyetlerde bulunuyorlar. Muayene için 300 Tl lira yerine benden 300 € aldı. Mahpusa 300 TL yazdı. Rus olduğum için tartışamadım.
Resmen paranı çalıyorlar. 8 ay önce giden arkadaşıma da aynı şekilde inanılmaz sinsi ve komple güven yitirici davranışler göstermişler.
Zaten direk nakit çalışmaları ve üstüne basa basa söylemeleri de bu yüzden bence. Asla kart geçmiyor diyorlar 10 kere arayıp. Hayır aptal değiliz anladık. En son bu muameleden sıkılıp gitmedik. Eşim ameliyat olacaktı vazgeçtik. Keşke hakkınızı arasaydınız. Böyle saçmalık mı olur?Şiddetle uyarı! Süleyman Taş kliniğinde asistan Burcu ve ukraynalı psikolog Olga, yurtdışından gelen hastalara mafia türü dolandırıcı faaliyetlerde bulunuyorlar. Muayene için 300 Tl lira yerine benden 300 € aldı. Mahpusa 300 TL yazdı. Rus olduğum için tartışamadım.
Benim de ameliyatımdan sonra açık çatı oluştu Burun sırtım burun ucumdan daha geniş ve burun kökümde tekrar daralıyor hatta.Ameliyat öncesinde de hasta hiç bilgilendirilmiyor bu konuda, benim göz çukurumdan burun ucuma kadar kemiğim oyulmuş resmen ameliyatta ve daraltılmış
Bende Süleyman Beye ameliyat oldum , sonrasında da defalarca gittim botoksa. Bahsettıgınız kısılerı de tanıyorum. Suleyman Bey ve ekıbı asla boyle bırsey yapacak bırılerı degıldır. Rusum dıyıp bu kadar guzel Turkce kullanmanıza da anlam veremedım. Yaptıgınızın karalama calısması oldugunu dusunuyorum. Meyve veren agac her zamankı gıbı taslanıyor dıcem ancak Rus oldugunuz ıcın bunu da anlayamazsınız!!!Şiddetle uyarı! Süleyman Taş kliniğinde asistan Burcu ve ukraynalı psikolog Olga, yurtdışından gelen hastalara mafia türü dolandırıcı faaliyetlerde bulunuyorlar. Muayene için 300 Tl lira yerine benden 300 € aldı. Mahpusa 300 TL yazdı. Rus olduğum için tartışamadım.
Ayrıca Olga Hanım zaten Rus. Tartısabılırdınız. Soyledıklerınız hıc ınandırıcı degıl. Bu ıthamlarınız ve hakaretlerınız uzerıne sıze dava acabılırler ve son derece haklılar.Şiddetle uyarı! Süleyman Taş kliniğinde asistan Burcu ve ukraynalı psikolog Olga, yurtdışından gelen hastalara mafia türü dolandırıcı faaliyetlerde bulunuyorlar. Muayene için 300 Tl lira yerine benden 300 € aldı. Mahpusa 300 TL yazdı. Rus olduğum için tartışamadım.
çok geçmiş olsun nasıl anladınız açık catı oluştuğunu yada ne tetiklemiş bunuBenim de ameliyatımdan sonra açık çatı oluştu Burun sırtım burun ucumdan daha geniş ve burun kökümde tekrar daralıyor hatta.
Kesinlikle bende ameliyat oldum böyle şeylerle karşılaşmadım ayrıca olga hanım sizin dilinizden anlardı neden sustumuzBende Süleyman Beye ameliyat oldum , sonrasında da defalarca gittim botoksa. Bahsettıgınız kısılerı de tanıyorum. Suleyman Bey ve ekıbı asla boyle bırsey yapacak bırılerı degıldır. Rusum dıyıp bu kadar guzel Turkce kullanmanıza da anlam veremedım. Yaptıgınızın karalama calısması oldugunu dusunuyorum. Meyve veren agac her zamankı gıbı taslanıyor dıcem ancak Rus oldugunuz ıcın bunu da anlayamazsınız!!!
çok geçmiş olsun nasıl anladınız açık catı oluştuğunu yada ne tetiklemiş bunu
Öncelikle şunu belirteyim burun estetıgı olunca çok güzel olacak sanmıştım. Barış bey e olmaya karar vermiştim. Yaptıgı burunlar cunku gercekten harıka gorunuyordu. Henüz bir yılım oldu fakat ben burnumun şeklini hiç begenmedim. Evet belkı eskı burnuma gore küçüldü ama bu benim istedıgım şekilde değildi. Belki kalın derili oldugu için henüz ödemler gıtmemıs olabılır fakat ben gercekten yaptıgıma pişmanım çünkü aşagı dogru egıldıgımde sankı birşeyler boşalıyormus gıbı olması basımın donmesı onun dısında burun kanatları küçültüldü ordakı dikiş yerlerinin acıması . 4. Hafta iz kalmasın diye ilaç kullanmaya basladım o ilacı kullandıgımdan berıdır de özellikle sol burnumdaki dikiş yeri şişiyor ve aşırı kızarıyordu. Ve izler hala duruyor.Merhabalar bende burun estetigi olmak istiyorum. Burnumda onden belli olmayan ancak yandan bakılınca görülebilen bir kemer ve burun ucuma dogru s şeklinde hafif bir egrilik var. Burun deliklerim eşit. Süleyman Bey ve Barış Bey hakkında cok guzel yorumlar okudum bu yuzden karar vermekte zorlanıyorum. Ameliyat olanlar bu konuda bana yardımcı olabilir mi?
Süleyman bey de bu senenınnortasına verıyor klınıgı arayın konusun hem ücfet bılgısı hem ne zamana randevulrın oldugunu ne zamana amelıyat tarıhı alınabılecegı bılhısını verıyorlar bu arafa herkese özellikle şunu sölim süleyman taş emre ilhan barış çakır üçlüsünden en iyisi emre ilhan yaptıgı kişileri birebir gördüm ve gercekten mükemmel yani şu ünlülerde gordugunuz bu burun harıka dedıgınız geecwkten harıka burun ıstıyorsanız emre ilhana gıdeceksınız. Yok asırı dogal olsun kımse anlamasın yapıldıgını dersenızde süleyman tas ve barış çakır . Çok küçük oynamalar yapıyorlarKızlar fiyatları biliyor musunuz? Birde ben barış Çakır en erken 2019’a randevu veriyor diye duydum. Taş da öyle mi
Ameliyat sonrası 3 farklı doktor muayene etti ve bunu doğruladı. Herhangi bir travma almadım, ne sebep olmuştur bilemem. Bu bir komplikasyon ve bu deformite hakkında her doktorun görüşü farklı. O sebeple daha detaylı ve net bilgi veremiyorum, kimsenin kafası karışmasın.
Hayır maalesef olamadım. Çünkü kime güvenebilirim artık bilmiyorum. İlk doktoruma gözüm kapalı gitmiştim çünkü, artık paylaşılan fotoğraflar ve mütavazi laflar beni etkilemiyor. Gerçekten birgün doktoruna çok güvenen biriyle birebir tanışırsam belki düşünebilirm. Hele de rebizyonlarda istenen astronomik rakamları verip tekrar hezimete uğramak istemiyorumRevizyon oldunuz mu?
Artık hepimiz şu konuda hemfikiriz sanırım. Belki genellemek doğru değil ama popüler doktorlar ameliyat sonrası söylenilmeye çalışılan her memnuniyetsizliği resmen hakaret gibi algılayabiliyorlar ve dünlemeden müdafaya kalkışıyorlar. Herkesi uyarmak isterim ameliyat öncesi nolur olası komplikasyonlar var mıdır, nelerdir, önden görünüm yapılan müdahele ile nasıl değişecek, ameliyattan sonraki tutumunuz nasıl olacak, size ulaşabilecek miyim diye sorsunlar. Samimiyetle söylüyorum, yaratılan algılar maalesef bize güvence olmuyor. Herkese mutlu günler..Öncelikle şunu belirteyim burun estetıgı olunca çok güzel olacak sanmıştım. Barış bey e olmaya karar vermiştim. Yaptıgı burunlar cunku gercekten harıka gorunuyordu. Henüz bir yılım oldu fakat ben burnumun şeklini hiç begenmedim. Evet belkı eskı burnuma gore küçüldü ama bu benim istedıgım şekilde değildi. Belki kalın derili oldugu için henüz ödemler gıtmemıs olabılır fakat ben gercekten yaptıgıma pişmanım çünkü aşagı dogru egıldıgımde sankı birşeyler boşalıyormus gıbı olması basımın donmesı onun dısında burun kanatları küçültüldü ordakı dikiş yerlerinin acıması . 4. Hafta iz kalmasın diye ilaç kullanmaya basladım o ilacı kullandıgımdan berıdır de özellikle sol burnumdaki dikiş yeri şişiyor ve aşırı kızarıyordu. Ve izler hala duruyor.
Üstelik şunu sölim Barış Bey kesinlikle konuşmanıza müsade etmiyor ameliyat sonrası için bunu söyleyebılırım.
Öncelikle şunu belirteyim burun estetıgı olunca çok güzel olacak sanmıştım. Barış bey e olmaya karar vermiştim. Yaptıgı burunlar cunku gercekten harıka gorunuyordu. Henüz bir yılım oldu fakat ben burnumun şeklini hiç begenmedim. Evet belkı eskı burnuma gore küçüldü ama bu benim istedıgım şekilde değildi. Belki kalın derili oldugu için henüz ödemler gıtmemıs olabılır fakat ben gercekten yaptıgıma pişmanım çünkü aşagı dogru egıldıgımde sankı birşeyler boşalıyormus gıbı olması basımın donmesı onun dısında burun kanatları küçültüldü ordakı dikiş yerlerinin acıması . 4. Hafta iz kalmasın diye ilaç kullanmaya basladım o ilacı kullandıgımdan berıdır de özellikle sol burnumdaki dikiş yeri şişiyor ve aşırı kızarıyordu. Ve izler hala duruyor.
Üstelik şunu sölim Barış Bey kesinlikle konuşmanıza müsade etmiyor ameliyat sonrası için bunu söyleyebılırım.
Öncelikle şunu belirteyim burun estetıgı olunca çok güzel olacak sanmıştım. Barış bey e olmaya karar vermiştim. Yaptıgı burunlar cunku gercekten harıka gorunuyordu. Henüz bir yılım oldu fakat ben burnumun şeklini hiç begenmedim. Evet belkı eskı burnuma gore küçüldü ama bu benim istedıgım şekilde değildi. Belki kalın derili oldugu için henüz ödemler gıtmemıs olabılır fakat ben gercekten yaptıgıma pişmanım çünkü aşagı dogru egıldıgımde sankı birşeyler boşalıyormus gıbı olması basımın donmesı onun dısında burun kanatları küçültüldü ordakı dikiş yerlerinin acıması . 4. Hafta iz kalmasın diye ilaç kullanmaya basladım o ilacı kullandıgımdan berıdır de özellikle sol burnumdaki dikiş yeri şişiyor ve aşırı kızarıyordu. Ve izler hala duruyor.