• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süleyman Taş mı Barış Çakır mı?

Sizce hangi doktor daha iyi?

• Ankete Katılan
    47

kylieejenner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
2
0
1
26
Merhabalar bende burun estetigi olmak istiyorum. Burnumda onden belli olmayan ancak yandan bakılınca görülebilen bir kemer ve burun ucuma dogru s şeklinde hafif bir egrilik var. Burun deliklerim eşit. Süleyman Bey ve Barış Bey hakkında cok guzel yorumlar okudum bu yuzden karar vermekte zorlanıyorum. Ameliyat olanlar bu konuda bana yardımcı olabilir mi?

Eğri burunu düzeltmede süleyman hocamın üstüne tanımam benim üstte olan kanadımı bile tekniğiyle aşağı çekip eşitledi. Süleyman Taş zor burunları yapıyor. Barış bey burda okudugum kadarıyla kolay burun seçiyor. Paylaşımlarına bak karşılaştır demek istediğimi anlarsın.

Eğri burunu düzeltmede süleyman hocamın üstüne tanımam benim üstte olan kanadımı bile tekniğiyle aşağı çekip eşitledi. Süleyman Taş zor burunları yapıyor. Barış bey burda okudugum kadarıyla kolay burun seçiyor. Paylaşımlarına bak karşılaştır demek istediğimi anlarsın.

Çok teşekkür ederim yardım ettiiniz için. Siz ameliyat olalı kaç ay oldu? Bir de mümkünse sizin öncesi sonraso fotografınızı görebilir miyim?

Neden böyle bir soru sordunuz? Siz de daralma var mı, bana da burnum hem daralmış hem küçülmüş gibi geliyor oysa boyle bir isteğim hic olmamıstı

Burun daraltma islemi sartmis benim kas aram genis acik cati ! Resimlerimi aninda siliyom cok pskilojimi bozan birseY! incecik burnum simdi sisko ! ucu ince ! tersi olmasi gerekiren tersi oldu! Cakirla tasin burunlari önden hep kas aralari ince ! :(

Burun daraltma islemi sartmis benim kas aram genis acik cati ! Resimlerimi aninda siliyom cok pskilojimi bozan birseY! incecik burnum simdi sisko ! ucu ince ! tersi olmasi gerekiren tersi oldu! Cakirla tasin burunlari önden hep kas aralari ince ! :KK43:
Ameliyat öncesinde de hasta hiç bilgilendirilmiyor bu konuda, benim göz çukurumdan burun ucuma kadar kemiğim oyulmuş resmen ameliyatta ve daraltılmış

Kızlar fiyatları biliyor musunuz? Birde ben barış Çakır en erken 2019’a randevu veriyor diye duydum. Taş da öyle mi

Kızlar fiyatları biliyor musunuz? Birde ben barış Çakır en erken 2019’a randevu veriyor diye duydum. Taş da öyle mi
Muayene ücreti 300 tl olup, daha önce burun ameliyatı olmadıysanız ameliyat ücreti Acıbadem Fulya hastanesi için 18 bin tl, ICH Fulya hastanesi için 16 bin tl olmaktadır. süleyman taşın fiyatı 4 ay önce fiyat almıştım

Back