• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri şükürler olsunnn gelinligimmm benimm gelinligimmm

canım neden kınalık ve gelinlik birbirine bukadar benziyor benziyor keşke kına kıyafetini daha düz ve sade secseydin ..Allah güle güle giyinmeni nasip etsin inşallah .mutluluklar

gelinlik benim seçimim kınalık ise nişanlımın.kıramadım çünkü üzerimde görüncee çoookk begendii.aman olsun ayrı gün nede olsaopuyorumnanaktan

Gelinliğini bende çok beğendim cnm. Sanada çok yakışmış. Bende bu tarz bir model bakıyorum. Kalçadan otursun istiyorum. Benim düğünüme daha altı ay var. Eğer o zamana kadar fikrim değişmezse bende böyle bir gelinlik diktiricem inş.

Gelinliğini bende çok beğendim cnm. Sanada çok yakışmış. Bende bu tarz bir model bakıyorum. Kalçadan otursun istiyorum. Benim düğünüme daha altı ay var. Eğer o zamana kadar fikrim değişmezse bende böyle bir gelinlik diktiricem inş.
inş diledigin gibi olur canım benim.
ayyy çok güzel olmusss

opuyorumnanaktan

canım yhaaa gerçekten çok güzel bi saçim ALLAH'IM mutlu mesut etsin. bende nişanlıyım eylülde düğünüm var. bana çok güzel bi fikir oldu. tam benim isteyipte bulamadığım modelsempatiksalakcinni

canım gelinliğin cok güzel güle güle giy ama boleronu beğenmedim kaba durmuş sanki gelinliğin üzerinde bi fikirde oluşmadı kafamda ama sanki cok sert bi kumaşdan yapılmış gibi daha rahat görünen bir kumaş gelinliğinide kapatmayan daha iyi olabilirdi gibi geldi bana

Back