• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri şükürler olsunnn gelinligimmm benimm gelinligimmm

böyle işte.senide yordum buralara kadar B&M cimmmm
resimler0821.jpg

kötü duran biyer varmı fikrini almak istiyorum yoruma ihtiyacım var anlamışsındır bu derece istekli oluncakaydirigubbakcemile3
resimler0823jhgfdry.jpg

valla kötü duran bi yeri yok
aksine çok güzel çok beğendim
o iki büyük halkayı anlayamadım sadece, içleri incimi?
ben evlenirken yoktuki böyle süsülü püslü taşlı
anca ben cizdimde diktiler :)

her ikisinede bayıldım canımmm harika olucaksın sölüyorum bakkk hayırlı ugurlu olsun bitanem allah mesut etsin şimdiden mutluluklarrr sizinle olsun inşallah balımmmopuyorumnanaktan

her ikisinede bayıldım canımmm harika olucaksın sölüyorum bakkk hayırlı ugurlu olsun bitanem allah mesut etsin şimdiden mutluluklarrr sizinle olsun inşallah balımmmopuyorumnanaktan

oyyooyy ben bu gazlaaa dügüne kadar erir biterimkaydirigubbakcemile3.içime kapanır oldum sanki iyi etmedimmi gelinlik konusunda diye hevesim gitmişti vallaa

oyyooyy ben bu gazlaaa dügüne kadar erir biterimkaydirigubbakcemile3.içime kapanır oldum sanki iyi etmedimmi gelinlik konusunda diye hevesim gitmişti vallaa

yooookkk balım inanki süper olmuşsun sonradan gördüm giydiginiiii çokkkk begendimmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan ayrıca cokta güzelsinnnn bitanemmm maşallah diyemmm:lepi: :nazar: :nazar: :nazar:

Gelinliğini çok beğendim canım, gerçekten çok çok güzel bir seçim yapmışsın. Kına kıyafetinde çok çok güzel. Güle güle giyinmeyi nasip etsin Allah. :))

çok güzelmiş hele de cepkeni harika....
şimdiye kadar gördüğüm en güzel cepken diyebilirim canım ...

zemuszemuszemuszemusteşekkür ederimmmmmzemuszemusbugün mutluyumm nişanlım alyansımı yeniledi inci kolye aldııı ev baktıkkkk içini istedigim gibi yaptırıcammmzemuszemus ay ben birden coştummmm

Back