Gelinlik Modelleri şükürler olsunnn gelinligimmm benimm gelinligimmm

ikisi de çok hoş canım, allah içine sindirsin, ağız tadıyla giy inşallah, ben de alırken, sennde dediğin gibi nişanlımın fikirlerine de baktım, içime de sindi, önemli olan da bu zaten, 24 nisanda nişanım var, heyecanda ölcem, resimlerimi de koycam inşallah, ben izmirde selin - mevsim modadan aldım, senn nişanlık gibi bir nişanlık denedim sanırım, sen de mi ordan aldın kemeraltından

üzüldüm ya canım hayırlısını versin Allahım ne verirse.

Gelinliğin güzel cnm ancak kınalığın için üzülerek aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Kırmızı renkte ve çok daha sade olsa iyi olurdu.
nişanımda kırmızı renk giydim..ayrıca kına yakılırken giyicegim kıyafetimde kırmızı.oyüzden farklı renk almam gerekti bu yada pembe yada mor..
Rabbim hayırlı etsin inşallah çok mutlu bir gelin olursun
hadi bakem bi yastıkta kocayın gariii
inşallahhhhhh hadiiiiii bakeeeemmm kocayalımmmmmm gariiiii.sen nerelisin bakim??kaydirigubbakcemile3
benzedigini biliyorum olsun napalım nasibimmiş bu.nişanlımın istegi üzerine bunu seçmekde zorunlu hissettim kendimi.olsun ayrı gece giyicem nasıl olsa.

kemer altı mevsim moda dan aldım canım.orda güzel modeller var gercekden.birde kınalık işine girseymişlerde ugraşmasaymışızzz

evet canım, ama benm sadece bindallım kaldı zaten, ordan nişanlığımı aldım, kına için daha az kabarık bir elbise aldım bir de gelinliğimi aldım, hatta damatlığı bile ordan aldık, sadece bindallı kaldı, onu da kınadan önce bakarım artık :)

inşallah.kına kıyafetleride hep aynı bindallılar yani hep aynı modell sıkıyor beni degişik bişeyler arıyorum ama bilindik bir model olucak artık.

ikiside çok güzel canım önemli olan mutlu olmak rabbım agzınızın tadını bozmasın hep boyle mutlu mesut olursun inşolumunekankayizsmile

Slm,
Benimde düğünüm 21 mayıs'ta. ılk gelinlik provama gittim ve sinirlerim çok bozuldu. Gelinlik eteğini hiç beğenmedim .Allahtan bu site var, Nazlı Hilal senin gelinliğinin alt kısmını diktiricem bende. Sadece tek şüphem üstte nasıl duruyor. Hiç resmin varmı giymiş halinle? Yardımına ihtiyacım var

ikiside aynı birbirinin biri beyaz diyeri renkli etek ucu çok fırfırlı daha doğrusu ben pek hoşlanmam tesettürdede bolero yada cepken gelinlikte bence hoş durmuyo ki ben uzun kollu tam tesettürlü giymiştim tabi tercih meselesi sen beyendiysen içine sindiyse güle güle giy rabbim mutlu huzurlu bi yuva nasip etsin hem sana hemde burdaki nişanlı olupta evlenecek olan arkadaşlara:)

canım yarın nasipolursa gelinligimialmaya gidiyorum.çekilirresim koyarımburayagörürsün.harikaaduruyor başka gelinlikbakmaya gelen geli,nlerbilefikirdegiştibenimüzerimdegörünceonlarda giymekistedi.

evet benziyoramaaynısı degil.üstde farklılıgı bellli.bakma burda öyle gözüküyor.
olsunönemli degil nişanlımıkıramadım..ayrıgünlerde giyileceknasılolsa.teşekkürederimyorumun için.Allah herkeze nasipeder inş.

fotoyu bırak vitrinde bile aynı durmuyo üzerine giyince daha farklı görünüyo nişanlınla sen beyendiysen sorun yok bizde ikimiz gidip almıştık herkes sonradan gördü en güzeli bu bencede amin herkese bi gün giymek nasip olur inş

ikisi de çok güzel fakat bence de düğünde farklı görünmek için kına modelini değiştirmen daha iyi olurdu.mutluluklar...

ikiside çok güzeller canım
şıır şıkır
ben gelinlikte cepken pek sevmesende bu beğeni meselesi
ama çok çok güzel gelinliğin
teyzemin kızının gelinliğide buna çok benzyodu ve yakından çok şık duruyo
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşlh

hımmm....
cepkeninde çok şık olmuş
cepken diyince benim aklıma hep düz beyaz saten kumaş gelir :)
bu süper olmuş
çok ta yakışmış hani :)

teşekkür ederim b&m begenmene sevindimkaydirigubbakcemile2 cepken olayı karışık durumkaydirigubbakcemile3istemesende oluyor iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…