- 22 Ocak 2009
- 1.301
- 33
- 158
- 37
- Konu Sahibi NazlxixHilal
-
inanirmisin ne heyecan var nede moral veya güler yüz...olsun bitsin bir an önce! evimiz yok kayinvalidemde kalmayacagim istemiyorum cünkü!en kisa zamanda bir ev bulmamiz lazim!! ve aileler birbirini yedi bizide ayni sekil ayrilmaya kadar olay büyüdü son anda köseyi döndük yani her an hersey olabilir cok kötüyüm RABBIME dua ediyorum hergün... cooooooooooook kötü cokkk insanda moral kalmiyor en güzel günümüzün bile güzelliginde gözümüz kalmadi!ALLAHim sizi korusun insallah agzinizin tadini bozmasin!!! öptüm Canim
nişanımda kırmızı renk giydim..ayrıca kına yakılırken giyicegim kıyafetimde kırmızı.oyüzden farklı renk almam gerekti bu yada pembe yada mor..Gelinliğin güzel cnm ancak kınalığın için üzülerek aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Kırmızı renkte ve çok daha sade olsa iyi olurdu.
inşallahhhhhh hadiiiiii bakeeeemmm kocayalımmmmmm gariiiii.sen nerelisin bakim??kaydirigubbakcemile3Rabbim hayırlı etsin inşallah çok mutlu bir gelin olursun
hadi bakem bi yastıkta kocayın gariii
benzedigini biliyorum olsun napalım nasibimmiş bu.nişanlımın istegi üzerine bunu seçmekde zorunlu hissettim kendimi.olsun ayrı gece giyicem nasıl olsa.gelinliğini çok beğendim ama kına elbisesi renk ve model beğenmedim.daha güzel olabilirdi bence.yanlış anlamayın tabiki zevk sizin giyecek olan da sizsiniz.bu renk abiyelerde bence doğru bir seçim değil.ayrıca gelinliğinize çok benzemiş kabarıklığı taşlı olması falan.ama gelinliğe diyecek bir lafım yok gerçekten çok hoş.allah mesut etsin.
ikisi de çok hoş canım, allah içine sindirsin, ağız tadıyla giy inşallah, ben de alırken, sennde dediğin gibi nişanlımın fikirlerine de baktım, içime de sindi, önemli olan da bu zaten, 24 nisanda nişanım var, heyecanda ölcem, resimlerimi de koycam inşallah, ben izmirde selin - mevsim modadan aldım, senn nişanlık gibi bir nişanlık denedim sanırım, sen de mi ordan aldın kemeraltından
canım yarın nasipolursa gelinligimialmaya gidiyorum.çekilirresim koyarımburayagörürsün.harikaaduruyor başka gelinlikbakmaya gelen geli,nlerbilefikirdegiştibenimüzerimdegörünceonlarda giymekistedi.Slm,
Benimde düğünüm 21 mayıs'ta. İlk gelinlik provama gittim ve sinirlerim çok bozuldu. Gelinlik eteğini hiç beğenmedim .Allahtan bu site var, Nazlı Hilal senin gelinliğinin alt kısmını diktiricem bende. Sadece tek şüphem üstte nasıl duruyor. Hiç resmin varmı giymiş halinle? Yardımına ihtiyacım var
ikiside aynı birbirinin biri beyaz diyeri renkli etek ucu çok fırfırlı daha doğrusu ben pek hoşlanmam tesettürdede bolero yada cepken gelinlikte bence hoş durmuyo ki ben uzun kollu tam tesettürlü giymiştim tabi tercih meselesi sen beyendiysen içine sindiyse güle güle giy rabbim mutlu huzurlu bi yuva nasip etsin hem sana hemde burdaki nişanlı olupta evlenecek olan arkadaşlara:)
canım yarın nasipolursa gelinligimialmaya gidiyorum.çekilirresim koyarımburayagörürsün.harikaaduruyor başka gelinlikbakmaya gelen geli,nlerbilefikirdegiştibenimüzerimdegörünceonlarda giymekistedi.
evet benziyoramaaynısı degil.üstde farklılıgı bellli.bakma burda öyle gözüküyor.
olsunönemli degil nişanlımıkıramadım..ayrıgünlerde giyileceknasılolsa.teşekkürederimyorumun için.Allah herkeze nasipeder inş.
ikiside çok güzeller canım
şıır şıkır
ben gelinlikte cepken pek sevmesende bu beğeni meselesi
ama çok çok güzel gelinliğin
teyzemin kızının gelinliğide buna çok benzyodu ve yakından çok şık duruyo
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?