Gelinlik Modelleri şükürler olsunnn gelinligimmm benimm gelinligimmm

AYYYY INANMIYORUMMMMMMM kaydirigubbakcemile3 BENIM GELINLIGIMIN AYNISIIIII YUPPIIIIIIIIIIIIIII BENIMKININ ETEGINDE HANI BUKLE GIBI GIDEN INCI KUMAS VARYA O IKI KUMASIN ARASINDA DAHA AYNI O BUKLELILERDEN SIRF SIMLI OLANLARIDA VAR!!!!!!!!!!!!! ALLAH AGZININ TADIYLLA GIYMEYI NASIP ETSIN INSALLAH!!!!!

aynısımııılmaz:bananee yaa bir ben giyicem o modeliiiii.:umursamaz:kaydirigubbakcemile3şaka şaka çok sevindim canım.mevsim moda evinden evet.

msjda yazmıştım sana bu arada dikkat etmedin sanırım.gelinlikle ilgili yazdıgın bir bölüme.dügün oldumu senin?aldınmı gelinligini?sende resmini koysan keşke

Son düzenleme:
Dügünüm Mayis 1 ´de ALLAH nasip ederse bu aralar cok zor bir dönem geciririyoruz.. Evet Tatlim gelinligimi hemen o gün aldim suan kayinvalidemlerde...Dügünde cekilen fotolari eklerim ALLAHIN izni ile!!! umarim sen agzinin tadiyla giyebilirsin! diger yazini az önce okudum hemen cvp yazdim oraya! hadi öpüldün :1hug:

opuyorumnanaktanmutluluklarrr sana canım birşeycikkk kalmamış heycan varmı??bende varda inanılmaz..
bu aralar zor dönem geçiriyoruz demişsin hayırdır negibi bir zor dönem bu??

inanirmisin ne heyecan var nede moral veya güler yüz...olsun bitsin bir an önce! evimiz yok kayinvalidemde kalmayacagim istemiyorum cünkü!en kisa zamanda bir ev bulmamiz lazim!! ve aileler birbirini yedi bizide ayni sekil ayrilmaya kadar olay büyüdü son anda köseyi döndük yani her an hersey olabilir cok kötüyüm RABBIME dua ediyorum hergün... cooooooooooook kötü cokkk insanda moral kalmiyor en güzel günümüzün bile güzelliginde gözümüz kalmadi!ALLAHim sizi korusun insallah agzinizin tadini bozmasin!!! öptüm Canim

Gelinliğin güzel cnm ancak kınalığın için üzülerek aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Kırmızı renkte ve çok daha sade olsa iyi olurdu.

Rabbim hayırlı etsin inşallah çok mutlu bir gelin olursun
hadi bakem bi yastıkta kocayın gariii

gelinliğini çok beğendim ama kına elbisesi renk ve model beğenmedim.daha güzel olabilirdi bence.yanlış anlamayın tabiki zevk sizin giyecek olan da sizsiniz.bu renk abiyelerde bence doğru bir seçim değil.ayrıca gelinliğinize çok benzemiş kabarıklığı taşlı olması falan.ama gelinliğe diyecek bir lafım yok gerçekten çok hoş.allah mesut etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…