Gelinlik Modelleri şükürler olsunnn gelinligimmm benimm gelinligimmm

canım çok güzel bayıldım gelinliğine nişanllıgınada sorması ayıptır kapalısın galiba cepkende giyeceksin sanırım öylemi.resme bakarak konuştum kusura bakmazsın umarım.

evet kapalıyım.gelinligim cepkenli.kınalıgım ise bütün dikilicek.Yarın izmire gidiyorum prova için cekip resimlerimi ekliycem

hımmm canım sonradan okudum cepken diktircem felan yazmışsın kusura bakma gelingini çok begendiğim için hemen yorumyaptım bu arada kaça diktiridn.

nişanlım çok istedigi için aldım.üzerimdeyken hayranlıkla bakıyordu,kıramadım başka model dede ısrar etmedim

zaten ayrı ayrı günlerde giyeceğin için anlaşılmaz bile...burda ikisini birden gördüğümüz için cazip gelmemiştir..ama ikisine de bayıldım ALLAH mutlu mesut etsin oynaya oynaya giy canım...

zaten ayrı ayrı günlerde giyeceğin için anlaşılmaz bile...burda ikisini birden gördüğümüz için cazip gelmemiştir..ama ikisine de bayıldım ALLAH mutlu mesut etsin oynaya oynaya giy canım...

sositososito sagol canım.oynuycamm tabiii.herkez dört gözle bekliyorr dört dörtlük olmasını istiyorum aslında erken başladım herşeye dügünüm 1 agustos.eksiksiz olsun diye araştırarak yapmaya çalışıyorum herşeyimi.

aminn inşallahhh.bugün provam vardı ama çekemedim resim telaşdan unuttum.minik bir yigenim vardı onun telaşından.5 mayısda teslim alıcam inşallahh

gelinliğin çok hoş. bence de nişanlıkla çok benziyor daha düz bir elbise seçsen hoş olurdu. güle güle giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…