hepinizi teker teker gönülden kucaklıyorum iyi dilekliniz çok tşk ediyorum.rabbim benim yaşadığım bu güzel duyguyu rabbim herkese ve sizlere yaşatayı nasip etsin.ben bebek düşünme sürecine girerken hiç bi şeyin farkında olmadığımı şuanki yaşadığım durumda anlıyorum.hiç bir şey koly değil arkadaşlar.kimimizin bebek sevdası tedaviye kimimizin bi anda kimimiin ise çaresiz beklemekle geçiyor.aslında orda o zaman diliminde tek bi şeyi istikrarlı yaparsak ben gördüm ve yaşadım ki bebek sahibi tohumlarını hamilelikle insan atıyor.bu çok kolay bi şeydir sadece gönlümüzdn gelmesi ve dilimize vurmaı yeterli arkadaşlar.Sizin Rabbiniz olan siz de bizde bütütn kainat da dahil sadece onu olan Allahtan istemek.gönülden bin dua ile.ben bebek sahibi olmayı istedikten sonra sadece Beni yaradan Rabbime sığındım arkadaşlar.en büyük ilacım o oldu.çünkü ben her zaman hayırlısı ise nasip et allahım değilse saten en iyisiini bilen sesinsin yarabbim diyerek el açtım allaha.ve o ne yücedir ki günahkar bir kul olduğum halde bana yüce bu duyguyu yaşamayı nasip etti.inş bundan sonrada haırlısı olur.benim ve herkes için.
belirtilere gelincede uyukluyodum çok yorgunluk vardı.parfüm okuuna karşı bi iskinme hisettim yememde artış çoğaldı.ve sık sık wc çıkmamla beaber gögüslerimde hasasiyet. sevgilerle hepinizi seviyorum