Şükürler olsun, Hamileyim

umutlugunler00

Sağlıkla gel Bebeğim
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
161
104
103
Herkese Merhaba henüz bat gelmedi 3 gün kaldi, ama ben bat a 6 gün kala yani gecen pazar aksami kasik agrilarimdan süphelenip acil de kan verdim 4 yildir beklenen melegim sonun da geliyor degerim cok düsük 15 cikmisti.
Dün aksam tekrar gittim 81,58 cikti bu degerler normal mi ilerliyor bilmiyorum cuma günü doktora gidicem. Yazimi okuyanlar Allah rizasi icin dua edin saglikli bir gebelik geciriyim. Darisi isteyen herkesin basina insaallah

Çok sevindim.İnşallah sağlıklı bir gebeliktir.Sağlıkla kucağına almanı dilerim

Inanmıyorum canım tebrik ederim sağlıkla sana tutunsun inşallah ay nasıl sevindim şuan anlatamam ayyy ne güzel ya şükürler olsun

Belirgin bir ağrı mıydı birde başka belirtin var mıydı canım çok sevindim senin için hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah benimde batıma 6 gün kaldı

Belirgin bir ağrı mıydı birde başka belirtin var mıydı canım çok sevindim senin için hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah benimde batıma 6 gün kaldı

Ani hareket ettigimde birden agri giriyordu sol kasigima zaten 3,4 saniyelik agriydi ama sıklasmaya baslamisti. Artik yürürken falan da girmeye basladi. Bir iki kez de sag tarafta hissettim ayni agriyi. Allah razi olsun

Birde gecen hafta sol bacagim agridi 2 gün üst üste ayni zaman da belim de agridi ama bel agrim normalde de var diye ihtimal vermemistim canim

Geçen hafta benimde belim bacaklarım ağrıyordu ama şimdi geçti kasıklarımda da sancılarım oluyor ama ben ilaç kullanıyorum az bir ihtimal hamile olmam belki psikolojiktir

Canım belirtilerin nasildi? Yerleşme kanaması gördün mü ? Benmde son üç gündür kasiklarimda sürekli ağrı var ve sol bacağım cookk ağrıyor. Ara ara midem bulaniyor. Adetime 7 gün var dün banyodan sonra çamaşırımda da kahverengi leke gordum . Bugün hiç olmadı ? Sizce hamile olabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim

Yerlesme kanamasi gormedim canim, ama dün cok hafif adet olcakmis gibi karin agrisi cektim korkmadim degil normalde cumartesi gunu regl günüm. İnsallah hamilesindir

Ani hareket ettigimde birden agri giriyordu sol kasigima zaten 3,4 saniyelik agriydi ama sıklasmaya baslamisti. Artik yürürken falan da girmeye basladi. Bir iki kez de sag tarafta hissettim ayni agriyi. Allah razi olsun
Tebrik ederim, hayırlısıyla kuzunuzu kucağınıza almak da nasip olur inşallah sağlık ve sıhhatle

Bu bahsettiğiniz batma bu ay bende de oldu. Hatta geçen gün kargo gelmişti, kapıyı açmak için ayağa kalktığımda öyle bir batma oldu ki geri oturdum. Progestan içtiğim için mi oldu, neden oldu bilmiyorum. Günüm de 4gün geçti ama idrar testinde hep negatifti. Bugün bir de kan deneyeyim dedim, şimdi sonuç bekliyorum. Çok büyük ihtimalle negatif ama dua isteyeyim sizden. Tüm isteyenler hayırlısıyla kavuşsunlar inşallah meleklerine

İnsallah Allah razi olsun. Hala kesin gozuyle bakamiyorum ama bende. İnsallah belirtileriniz bebis icindir. Sonuctan haberdar edin lütfen. Rabbim isteyen herkese nasip etsin icinde de size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…