umutlugunler00 Sağlıkla gel Bebeğim Kayıtlı Üye 20 Ocak 2015 161 104 103 12 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi umutlugunler00 #21 blondgunes .!.: hayırlı olsun sağlıklı bir hamılelık olup saglıkla dogum yap inşallah Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun
blondgunes .!.: hayırlı olsun sağlıklı bir hamılelık olup saglıkla dogum yap inşallah Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun
umutlugunler00 Sağlıkla gel Bebeğim Kayıtlı Üye 20 Ocak 2015 161 104 103 12 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi umutlugunler00 #22 Mehtaposman .!.: İNŞ SAĞLIKLI BİR GEBELİK GEÇİRİRSİN CNM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ :) Genişletmek için tıkla... İnsallah Allah razi olsun
Mehtaposman .!.: İNŞ SAĞLIKLI BİR GEBELİK GEÇİRİRSİN CNM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ :) Genişletmek için tıkla... İnsallah Allah razi olsun
LezzetliCipetpet Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 7.875 16.884 448 31 12 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi umutlugunler00 #23 umutlugunler00 .!.: İnsallah Allah razi olsun. Hala kesin gozuyle bakamiyorum ama bende. İnsallah belirtileriniz bebis icindir. Sonuctan haberdar edin lütfen. Rabbim isteyen herkese nasip etsin icinde de size Genişletmek için tıkla... Seni tekrar tebrik ediyorum canım Benim sonucum tahmin ettiğim gibi negatif çıktı malesef. Hepimiz için hayırlısını versin Rabbim
umutlugunler00 .!.: İnsallah Allah razi olsun. Hala kesin gozuyle bakamiyorum ama bende. İnsallah belirtileriniz bebis icindir. Sonuctan haberdar edin lütfen. Rabbim isteyen herkese nasip etsin icinde de size Genişletmek için tıkla... Seni tekrar tebrik ediyorum canım Benim sonucum tahmin ettiğim gibi negatif çıktı malesef. Hepimiz için hayırlısını versin Rabbim
umutlugunler00 Sağlıkla gel Bebeğim Kayıtlı Üye 20 Ocak 2015 161 104 103 12 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi umutlugunler00 #24 LezzetliCipetpet .!.: Seni tekrar tebrik ediyorum canım Benim sonucum tahmin ettiğim gibi negatif çıktı malesef. Hepimiz için hayırlısını versin Rabbim Genişletmek için tıkla... Amin Allahim hayirli zaman da hayirli olani nasip etsin cok tesekkur ederim
LezzetliCipetpet .!.: Seni tekrar tebrik ediyorum canım Benim sonucum tahmin ettiğim gibi negatif çıktı malesef. Hepimiz için hayırlısını versin Rabbim Genişletmek için tıkla... Amin Allahim hayirli zaman da hayirli olani nasip etsin cok tesekkur ederim