:))) şükürler olsun hamileyim ALLAH HERKESE NASİP ETSİNN

feray37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
3
0
36
İstanbul
Ben 2.5 senelik evliyim yaklaşık 1 senedir bebek düşünüyorduk. Aslında nasip ne zamansa o zaman olur dedik özel güne falan dikkat etmedik 8 ay olunca bir sıkıntı mı var diye doktora gittim adetimin 3.günü tahlil yapıldı ve bana klomen verdi ozaman kiloluydum 72 kiloydum evlendikten sonra kilo almıştım (yaşım 24) herkes ilaç kullanmak için erken kendinize zaman tanıyın dedi. Sonra diyetisyene başladım aynı anda düzenli yürüyüşe kendimede 3 ay zaman verdim diyetisyen yardımıyla 3 ayda 72 kilodan 59 kiloya düştüm. Diyetisyenimin tayini cıktı gitti diyette mecburen bitti

sonra kafamda tek şey vardı yatıyorum kalkıyorum niye bebek yok niye olmuyor çok üzülmeye başladım yine doktora gittim beni muayene etti ve yumurtalıklarımın yavaş olduğunu söyledi üzüldümm klomen verdi ve adetiminin 14.günü gel dedi bende bazen adet düzensizliği vardı adetim 10 gün kadar gecikti ama karnımda sişlik göğüslerimdeki hassasiyeti yaklaşık 3 hafta hissettim doktora gittim kan tahlili aldılar
ve inanamadımmm hamileydim 5 haftalık hamileydimm
cok değişik bir duygu allah herkese versin kimseye aratmasınnn

ben aranıza yeni katıldım yaşadıklarımı paylaşmak istedim

tebrik ederim canım ,cok sevindim,allah gönlüne göre versin benim içinde dua et ,sağlıkla kucagına almayı allah nasip etsin,kendine dikkat et,keyfini çıkar,benimde 3 yıldır olmuyor

tebrik ederim canım ,cok sevindim,allah gönlüne göre versin benim içinde dua et ,sağlıkla kucagına almayı allah nasip etsin,kendine dikkat et,keyfini çıkar,benimde 3 yıldır olmuyor

allah gönlüne göre versin canım umarımmm en kısa zamanda duaların kabul olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…