• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şükürler olsun barıştıııııııııık :)

balbocugu_85

Kaderini seveceksin!!
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
502
1
316
Konya
Bilenler bilir bir kaç gün önce nişanlımla aile sorunları yüzünden ayrılmıştık. Geri dönülmez sanarken aştık kötü engelleri. Çok mutluyum. Şükürler olsun. Dualarıyla mesajlarıyla destek veren herkese teşekkürler. Kaldığım yerden hazırlıklara devam :) zemuszemus

Teşekkür ederim kızlar :) Bal_ca kısmetse 4 temmuz da evleniyoruz. Ev işini halletik şükür diğer hazırlıklar tam gaz :) barışmanın şerefine bu gün balayımızıda planlayıp organize ettik :)

Teşekkür ederim kızlar :) Bal_ca kısmetse 4 temmuz da evleniyoruz. Ev işini halletik şükür diğer hazırlıklar tam gaz :) barışmanın şerefine bu gün balayımızıda planlayıp organize ettik :)

canımmm nasıl sevindim anlatamam. Allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocatsın sizi inşallah.

Bilenler bilir bir kaç gün önce nişanlımla aile sorunları yüzünden ayrılmıştık. Geri dönülmez sanarken aştık kötü engelleri. Çok mutluyum. Şükürler olsun. Dualarıyla mesajlarıyla destek veren herkese teşekkürler. Kaldığım yerden hazırlıklara devam :) zemuszemus

oyyyyyyyy cok ama cok sevindim adına Rabbim bir daha ayrılık göstremesın canım benim ya.düğün öncesi farklı duygular stres cogu cifte yasıyor malesef.benım halamda ayrılmıs nısanlısından sonra barısmıslar.suan öle mutlularki:nazar: 2tane evladı var.yeterkı emek olsun birbirinize baglı olun herşeyin üstesinden gelirsiniz canım Rabbim bu son yasattıgınız acı olsun bir daha tekrarlanması üzerine mutluluklar yürekten mutluluklar
SEVENLER SEVDİKLERİNİN OLSUNNNNNNNNNNNN.opuyorumnanaktan
Allaha emanet olun :nazar:

Çok sağolun kızlar inanın çok mutluyum. ınşallah kimse yaşamaz böyle bir sorun. Herşey hazırken ayrılık dahada koyuyormuş insana.

biliomusun seni tanımadıgım halde gunlerdir aklımdasın cok dua ettim size uzuldugun cok belliydi cunku allahım sizi ayırmasın bidaha

Ayyy çok sevindim arkadaşım..Allah birdaha yaşatmasın o zor günleri inş,ağız tadınız hiç bozulmasın.. Şimdiden ömür boyu mutluluklar...opuyorumnanaktan

yaaaaaaaaaaa çok sevindimmmmmmmmmm bu sohbet bölümüne senin durumunu öğrenmek için girmiştim...yaaaaa cidden mutlu oldum.Allah bi daha yaşatmasın cnmm.seni tanımıyorum ama çok üzülmüştüm duurumuna.senin adına çok sevindim

canımmm çok sevindim ya biliyormusun aynı olay benimde başımdan geçti son 6 aydır birlikteyiz şükür..allah sevenleri ayırmasın ..

Back