• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şükür

Vasfiyeteyzeniz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.573
18.009
448
35
Dün bi yardım konusu paylaşmıştım. 4-5 arkadaş dışında ilgi gösteren olmamıştı. Kaynana,görünce,koca konusu olmayınca herhalde dikkat çekmedi. O 4-5 arkadaş için yazıyorum çok sağolun bütün gece boyunca yardım yağmış ve bütün para toplanmış. Tam 9 saatte 1 milyon 280 bin toplandı. Ve şimdi valilik otomatik olarak bağışı kapattı.siz de bu kadar kısa sürede yardımınızı eksik etmeyip böyle bi iyiliğe vesile oldunuz. İlaçları gelecek 4 yaşında ki kuzu iyileşecek inşallah.

Paylaşımınızı görmedim fakat başka paylaşım sitelerinde gördüm yavrucağın halini, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.
Diğer arkadaşlar da görmemişlerdir belki, darısı yardım bekleyen tüm ihtiyaç sahiplerine

Ben de görmedim. Ama şu işe de artık devletin el atması lazım. Küçücük yavruların ilaç parasını ödememek ne demek? Her şeye para var, bebeklere yok.

konuyu gece geç saatte açtınız sonra da taşındı o yüzden görmemişlerdir ama zaten herkes instagramda vs görmüştür. boşverin o yüzden.

çok şükür toplanmış daha önemlisi yok.

Dün bi yardım konusu paylaşmıştım. 4-5 arkadaş dışında ilgi gösteren olmamıştı. Kaynana,görünce,koca konusu olmayınca herhalde dikkat çekmedi. O 4-5 arkadaş için yazıyorum çok sağolun bütün gece boyunca yardım yağmış ve bütün para toplanmış. Tam 9 saatte 1 milyon 280 bin toplandı. Ve şimdi valilik otomatik olarak bağışı kapattı.siz de bu kadar kısa sürede yardımınızı eksik etmeyip böyle bi iyiliğe vesile oldunuz. İlaçları gelecek 4 yaşında ki kuzu iyileşecek inşallah.
Ben sizden görüp msj attım ama buraya yazma gereği duymadım. Belki başkaları da öyle yapmıştır.

Lütfen siz bu önyargılarınızla iyilik yapmayın ya illa burada yaptım diye bağırmak mı lazım ? Söz konusu olayı bütün ünlüler internet fenomenleri paylaştı büyük küçük bütün facebook instagram hesapları gruplar ayağa kalktı yardım yağdı bu sitenin eminim yarısı katıldı illaki konuya yorum yapmaya yaptım ettim diye göstere göstere ilgili olmaya gerek yok bir yardım yapmışsınız bari kirletmeyin

kimden bahsediliyor, ben görmedim bile. şükür para toplanmış da laf sokma ihtiyacı neden?

Back
X